Orijinalini görmek için tıklayınız : Far alırken dikkat edilmesi gerekenler??
Beyazkale
15.November.2012, 15:38
Selamlar,
Spyder motorumla geçenlerde küçük bir kaza geçirdim ve farım kırıldı. Performans olarakta çok iyi olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Konu hakkında acemi olduğum için önerileriniz benim için gerçekten değerli olacaktır ve dikkate alınacaktır. Yani kısaca nelere dikkat etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
DR.ALP
15.November.2012, 16:23
geçmiş olsun..ben ön far ve her iki yanındaki sis grubunu 15 gün önce demirtaş la irtibata geçerek değiştirdim..yeni farın nikelajı kromu parlak olduğu için görüş çok farkediyor.ampuller 35w.gündüz gibi oldu ortalık..görmek ve görünmek adına bu çok önemli.yüksek watt far çanağına zarar verebiliyor.kolay gelsin.
CELİL
15.November.2012, 18:53
merhaba Semih geçmiş olsun :D
far ampul olarak en yüksek 35 wat takabiliyoruz fazlası aküden yiyip bitiriyor
bir arkadaş eski model reno 12 model arabaların farının bizim makinalara uyduğunu söylemişti hem ucuz hemde orjinal cam oldugundan çok güzel aydınlatıyormuş yalnız onların iki çeşidi var birinin içinde park ampulü takacak yer var diğerinde yok alırken dikkat etmek lazım 8)
eralp_goksu
15.November.2012, 19:21
Ben alı ustada beyaz halojen far (h4) taktrıdım 55 watt ya da ona cok yakın bıseydı. Aydınlatma cok ıyılestı. Akude problem yasamıyorum. :)
DR.ALP
16.November.2012, 02:48
Ben alı ustada beyaz halojen far (h4) taktrıdım 55 watt ya da ona cok yakın bıseydı. Aydınlatma cok ıyılestı. Akude problem yasamıyorum. :)
akü kendini çalışma sırasında rejenere ettiğinden problem olmayablir ancak kablolar ısınıp düğmeyi yakabilir.bence bu gibi durumlarda tesisatı da güçlendirmek lazım..birde bu halojenlerde uzun-kısa pek farketmeyip karşıdaki aracı rahatsız ediyor diye duymuştum..
eralp_goksu
16.November.2012, 02:55
akü kendini çalışma sırasında rejenere ettiğinden problem olmayablir ancak kablolar ısınıp düğmeyi yakabilir.bence bu gibi durumlarda tesisatı da güçlendirmek lazım..birde bu halojenlerde uzun-kısa pek farketmeyip karşıdaki aracı rahatsız ediyor diye duymuştum..
Dogrudur abı. 4 ay falan oldu su ana kadar bı problem olmadı bakalım hayırlısı. Karsımdakı araclara etkımı bılmıyorum ama kusurum varsa affola. :mrgreen: Yolu goruyorum ama. :mrgreen:
Ridos
17.November.2012, 20:52
merhaba Semih geçmiş olsun :D
far ampul olarak en yüksek 35 wat takabiliyoruz fazlası aküden yiyip bitiriyor
bir arkadaş eski model reno 12 model arabaların farının bizim makinalara uyduğunu söylemişti hem ucuz hemde orjinal cam oldugundan çok güzel aydınlatıyormuş yalnız onların iki çeşidi var birinin içinde park ampulü takacak yer var diğerinde yok alırken dikkat etmek lazım 8)
abi sipariş verdim bugun toros :d lambası çarşamba günü takacam cok iyi yansıtıyor diyorlar bakalım ne kadar fark yaratacak zenon da
CELİL
17.November.2012, 22:48
abi sipariş verdim bugun toros :d lambası çarşamba günü takacam cok iyi yansıtıyor diyorlar bakalım ne kadar fark yaratacak zenon da
MERHABA Rıdvan reno farını soruyu soran arkadaşın makinası spyder olduğundan ona göre söylemiştim senin kasayada uyuyormu net bilemiyorum bir yanlışlık olmasın 8)
eralp_goksu
17.November.2012, 23:25
Hayırlı olsun 8)
Ridos
17.November.2012, 23:45
MERHABA Rıdvan reno farını soruyu soran arkadaşın makinası spyder olduğundan ona göre söylemiştim senin kasayada uyuyormu net bilemiyorum bir yanlışlık olmasın 8)
abi ben zaten şu seyhan 250 cc kanunin uzun farı varya ondan almıştım zenon taktık baktım eskisi orjinal cok daha iyiydi buugun söktüm ve baktım toros ile aynıdır hemen gittim bi tane sipariş verdim .... işn cok iyi olacak :DDD
bi kaç resim eklerim buraya zaten....
Celil abi bu ezgoz meselesini ne yapabiliriz performans egzozlarını nasıl temin edebiliriz ses biraz daha artırmak gelir icimden hem göruntü hem SES
CELİL
17.November.2012, 23:56
abi ben zaten şu seyhan 250 cc kanunin uzun farı varya ondan almıştım zenon taktık baktım eskisi orjinal cok daha iyiydi buugun söktüm ve baktım toros ile aynıdır hemen gittim bi tane sipariş verdim .... işn cok iyi olacak :DDD
bi kaç resim eklerim buraya zaten....
Celil abi bu ezgoz meselesini ne yapabiliriz performans egzozlarını nasıl temin edebiliriz ses biraz daha artırmak gelir icimden hem göruntü hem SES
uyuyorsa güzel olur 8)
eksoz için ekstra dünyanın parasını vermeye gerek yok senin eksoz bogazları geniş olanlardan galiba susturusu seyyar çıkabiliyor sendeki sökülümü söküyse sana yeterli gelmiyorsa içini boşalttır güzel ses verir 8)
Ridos
18.November.2012, 01:32
Içini boşaltırsam bozulmazmı sesi
CELİL
18.November.2012, 12:19
Içini boşaltırsam bozulmazmı sesi
modifiyeli yüksek ses istiyorsan hoşuna gider
özel yapılan eksozlarında içi boş farklı uygulamalar yapılarak ses tonunda oynama yapıyorlar 8)
Ridos
18.November.2012, 22:13
modifiyeli yüksek ses istiyorsan hoşuna gider
özel yapılan eksozlarında içi boş farklı uygulamalar yapılarak ses tonunda oynama yapıyorlar 8)
işte bilmiyorum denemekte istiyorum .... ama işte bi şanzımanı degiştireyim eminim sesi gürleşecek belki ihtiyac duymam o zaman .... şanzıman bulamadım uygun fiyata bi ara sizn verdigin ilan vardı aradım şanzıman yok dediler 15 gün sonra gelir dediler işte öylece kaldım...
Ridos
18.November.2012, 22:20
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/318947_4721566955618_6481840_n.jpg
Ridos
18.November.2012, 22:22
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536488_4721548395154_1428615392_n.jpg
CELİL
18.November.2012, 23:11
bu yaz bursadan özgür arkadaşımız şanzumanı yaptırmıştı uygun fiyata dişli bulmuştu hatta erkan ona yardımcı olmuştu diye hatırlıyorum ilğili arkadaşlar konuya bir el atabilirmi acaba 8)
Ridos
19.November.2012, 02:40
arkadaşlar valla el ATSANIZ İYİ OLUR
Beyazkale
19.November.2012, 17:03
Cevaplar için çok teşekkürler, Renault 12 farlarını araştırmaya başladım bile, performansıda yüksek olur tahminimce.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.