Orijinalini görmek için tıklayınız : Venox 250
cpiler
28.November.2012, 01:38
Herkeze iyi forumlar.Arkadaşlar malum benim kaplanı sattım 1 ay önce arabaya geçme maksadıyla ancak farkettim ki ben geçmek istemiyorum arabaya falan :) kafamda 2 hatta 3 model var ancak en ağır basan venox 250 nedir bu motor hakkındaki düşünceleriniz bi soriyim dedim.bu arada sanırım (yanlış hatırlamıyosam) siteden bi arkadaş da da vardı venox o da görse de bi yorum yapsa ne güzel olur hatta :)
cihan54
28.November.2012, 10:24
Venox'u, Raptor almadan önce ben de düşünüyordum. İyi bir makine olduğu da söylenir. Fakat beni iten tarafı, artık üretilmiyor olması ve bir arızasında-yedek parçası ihtiyacında ortada kalacağım düşüncesi...
Peki sence neden venox?
Emix
28.November.2012, 10:59
bulamayacağınız parça yok amma geç amma erken disbiritör temin etmek zorunda.. venox oldukça iyibir motordur 1 tur atma şansım olmuştu çok memnun kalmıştım..
turq
28.November.2012, 13:53
Tanırım iyi cocuktur
Cruiser mantigi tasimasada guzel motor, yedek parca ve satısı problem olabilir diye dusunuyorum
burak_332
29.November.2012, 01:01
kymco ve sym tayvan markası olup scooter konusunda çok kaliteli markalar. Venox ta kymco nun ve kaliteli olduğu söyleniyor ama ben regal raptor spider, daytona yada gv 250 almadını öneririm
cpiler
29.November.2012, 01:19
açıkçası beni de düşündüren tek şey parça olayı.Gv de çok problemli diolar çevremde bi kaç arkadaşın sölmesi bu.venox la regali kıyas tutmuyorum pek 2 senedir regal kullanıodum zaten venoxu da geçenlerde biraz sürme imkanım oldu pek kıyaslancak gibi değil :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.