PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk çalışma zorluğu

nevo_T-gidon
09.December.2012, 23:04
selamlar arkadaşlar ...

bayadır giremedim foruma aramıza yeni katılanlar olmuş galiba...hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler...

benim motor gene sıkıntı çıkarıyor...ilk çalışmada soğuk havalarda zorluk olur karbüratörlü motorlarda ama benimki baya kötü durumda mesela bugün hiç çalıştıramadım...neden oluyor olabilir ki ...bi de motor garajdaydı garaj da soğuk değildi...vallahi motordan soğudum en sonunda motora ısıtma sistemi yapacağım

CELİL
09.December.2012, 23:11
selamlar arkadaşlar ...

bayadır giremedim foruma aramıza yeni katılanlar olmuş galiba...hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler...

benim motor gene sıkıntı çıkarıyor...ilk çalışmada soğuk havalarda zorluk olur karbüratörlü motorlarda ama benimki baya kötü durumda mesela bugün hiç çalıştıramadım...neden oluyor olabilir ki ...bi de motor garajdaydı garaj da soğuk değildi...vallahi motordan soğudum en sonunda motora ısıtma sistemi yapacağım
merhaba nevzat jikleyi kullanıyormusun
kullanıyorsan makinanın bakım ihtiyacı olabilir bujiler karbiratör ayarı gibi

nevo_T-gidon
09.December.2012, 23:53
Vallahi hocam jikleyi kullanıyorum bakımını da yeni yaptırdım bujilerin ateşlemesini falan kontrol ettim baya iyi ateşliyorlar...anlayamadım valla

CELİL
10.December.2012, 00:23
Vallahi hocam jikleyi kullanıyorum bakımını da yeni yaptırdım bujilerin ateşlemesini falan kontrol ettim baya iyi ateşliyorlar...anlayamadım valla

jikle telinin tam çekip çekmediğini kontrol et koldan çekiyor görünüp aşağıdan karbiratörden jikle milini çekmiyor olabilir

zayıf bir olasılık ama akü durumun nasıl kuvvetli döndürmezse kış soğugunda sorun yapabilir

ağfndrdm
10.December.2012, 00:27
kardeşim karbüratörüne pislik kaçmış olabilir yada hava filitresi kirlenmiş olabilir

nevo_T-gidon
10.December.2012, 01:17
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler... jikle telini bir kontrol edeyim...benim akü zaten zayıf o yüzden arkadaşın arabasından takviye çekip de bastım marşa ...