Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
omeryukksel
16.December.2012, 23:48
Merhaba arkadaşlar bende Regal Raptor dd 150e-2f 2012 model motorumu aldım :) 15 gün oldu.yalnız şu anda km telim her nasılsa tekerlekte parçadan ayrılarak sıyrılmış ve düşmüş:( bu nasıl olur anlamadım. bu tel garantiye girer mi? yada ben alıp nasıl takabilirim? anlatabilir misiniz? ilginiz için teşekkür ederim :)
CELİL
17.December.2012, 00:22
Merhaba arkadaşlar bende Regal Raptor dd 150e-2f 2012 model motorumu aldım :) 15 gün oldu.yalnız şu anda km telim her nasılsa tekerlekte parçadan ayrılarak sıyrılmış ve düşmüş:( bu nasıl olur anlamadım. bu tel garantiye girer mi? yada ben alıp nasıl takabilirim? anlatabilir misiniz? ilginiz için teşekkür ederim :)
Merhaba Ömer aramıza hoş geldin :)
yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin nazar
makina yeni olduğundan km telinin kopması montaj hatasından veya teldeki üretimden gelen bir hatadan kaynaklanabilir buda garantiye girmesi gerekir servise götürüp garantiden halledilmesni talep et telin fiyatı : 20 - 30 tl gibi kolay gelsin 8)
ibanez_one
17.December.2012, 00:24
Hayırlı Uğurlu Olsun Usta...Allah Kaza Bela Vermesin...nazar
cihan54
17.December.2012, 01:13
Hoşgeldin hayırlı olsun yeni motorun. Bu tarz ufak tefek şeyler canını sıkmasın. Garantiden halledilecek bir durum.. Allah kazadan beladan beterinden korusun 8)
eralp_goksu
17.December.2012, 02:09
Hosgeldın aramıza. :)
Motorland garantıden yapmaya yanasmayabılır. Yakın zamanda benım de garantı meselelerınden canımı sıktılar. Bu garantıye gırmez falan derlerse hakkını sonuna kadar savun. Gerekırse kavga et. Bu motorlandın kazıklayıcı zıhnıyetınden cok sıkıldım. Kesınlıkle garantıden degısmelıdır. Kolay gelsın. :|
Kavga derken yumruk yumruga degıl yanı yanlıs anlasılmasın. Laf ile :mrgreen:
Erkan 28
17.December.2012, 10:35
Hosgeldın aramıza. :)
Motorland garantıden yapmaya yanasmayabılır. Yakın zamanda benım de garantı meselelerınden canımı sıktılar. Bu garantıye gırmez falan derlerse hakkını sonuna kadar savun. Gerekırse kavga et. Bu motorlandın kazıklayıcı zıhnıyetınden cok sıkıldım. Kesınlıkle garantıden degısmelıdır. Kolay gelsın. :|
Kavga derken yumruk yumruga degıl yanı yanlıs anlasılmasın. Laf ile :mrgreen:
Sen bakma Eralpe Daha genç kanı kaynıyor bunun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Neyse Aramıza hoş geldin, Motorun hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan
Emre
17.December.2012, 11:32
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş. 8)
omeryukksel
17.December.2012, 16:32
Oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim.hepimiz kazasiz belasiz gunler gecirmemiz dilegiyle..buyuk ihtimal tekerlekteki baglanti civatasi gevsekti cikti ve dustu.yalniz tel hangi ara cikti gitti anlamadim.bu telin nasil takilacagini biliyormusunuz arkadaslar ben alsam takabilirmiyim
omeryukksel
17.December.2012, 16:46
Arkadaslar motorumu kadikoy motomania dan aldim.cok iyi insanlar kendileri.aradim soyledim durumu hemen gel yapalim dediler.ama istanbulun yagmuru kari bitmiyoki.:)
CELİL
17.December.2012, 16:51
Oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim.hepimiz kazasiz belasiz gunler gecirmemiz dilegiyle..buyuk ihtimal tekerlekteki baglanti civatasi gevsekti cikti ve dustu.yalniz tel hangi ara cikti gitti anlamadim.bu telin nasil takilacagini biliyormusunuz arkadaslar ben alsam takabilirmiyim
ömer ben daha önce değiştirmedim ama üst saate giren yer zaten basit telin ucundaki ince kare mili saatin içine sokup oturtturup dış somununu sıkıştırıyorsun alt tekerlege giren kısımda telin giriş deliğinin yanında bir vida olur o vidayı gevşetince telin ucundaki kare köşeli ince mil delin içindeki yataga oturtturuyorsun ve vidayı sıkıyorsun 8)
ama ugraşmana gerek yok teli alacagın yer bile 2 dakikada takar para bile almaz 8)
omeryukksel
17.December.2012, 17:03
Cok tesekkur ederim :) amacim hem ugrasmak hem ogrenmek :) tamda dusundugum gibiymis:) saat yuvasi kafami karistirdi sadece . Bos dlikmis gibi duruyoda teli neresine sokucaz diye dusunuyordum bende
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.