Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün RR Ailesinden Yardım Lütfen...
marlox
26.December.2012, 18:39
Konuya öyle bir başlık yazdım ki :p
hadi herkes 100- 200 tl versinde motoru alayım der gibi oldu 8)
arkadaşlar sizlerle sahibinden ilanlarındaki favorilerimi paylaşmak istiyorum :(
ve tekrar bir soru işareti koyuyorum bu konuya
sizce aşağıdakilerden her hangi biri mi yoksa sıfır bir makine mi
?????????????????????????????????????????????????? ????????
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-spyder-2011-ihtiyactan-satilik-105728376/pasif-ilan/#classifiedTitle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-kisa-sure-icin-bu-fiat.takas-olur-103094839/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-spyder-da-son-nokta-indirim-son-fiyat-6000-tl-98419102/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-karsiyaka-motors-spyder-izmir-bolge-bayiisinden-12-taksitle-101890667/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-hatasiz-masrafsiz-garantili-107938495/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-spyder-dd350e-6-108009269/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-daytona-350-beyaz-inci-92233162/detay/
KONUYU OKUYAN BÜTÜN ÜYELERİMİZİN BİR FİKİR BEYAN ETMESİNİ RİCA EDİYORUM...
KARARIMI VERİRSEM HAFTA SONU GİDİP ALCAM ARTIK YETER....
cihan54
26.December.2012, 18:45
Valla spyder'lar bana pek de makul fiyatlı gelmedi. Sadece ilkinin fiyatı olması gerektiği gibi. Ama o da balansörsüz. Farketmez dersen ben onu öneririm. Benim spyder'ım da balansörsüzdü, benim açımdan sıkıntı yoktu :mrgreen:
marlox
26.December.2012, 18:46
balansör ? şu hani vibrasyonu azaltan şey mi?
cihan54
26.December.2012, 18:55
Evet. Titreşim sönümleyici.. Uzun yolculuklarda böbrek taşı dökmek için icat edilmiş bi olay :lol:
ozguralic
26.December.2012, 18:55
bence kasa tipine karar ver önce, iki kişi bineceksen 250 cc seni bir sezon idare eder, sonra satıp cc yükseltmek isteyeceksin. e-350 çok güzel ama şanzımanı sorunlu modellerden biri olabilir. Bence ilk ilan 4500 tel bu motor için çok iyi fiyat tabi temizse. İlk tercihin o olsun. 1 yıl sonra satarken 5 liraya okutursun. zara etmemiş olursun.
Kesin ikinci el alacaksan,çift kişi için gv 250 yi de bi araştır beygir gücü ve kasa olarak iki kişi için daha uygun gibi.
marlox
26.December.2012, 19:01
aslına bakarsan hanımda bende fazla ağır siklet değiliz bu nedenle 250 de alabilirim 350 de ama GV250 düşünmüyorum motoru beğenmedim gözüme hitap etmedi desem doğru olur...
350 liklerin hangilerinde şanzıman sorunu var ve bu nasıl bir sorun?
cihan54
26.December.2012, 19:05
aslına bakarsan hanımda bende fazla ağır siklet değiliz bu nedenle 250 de alabilirim 350 de ama GV250 düşünmüyorum motoru beğenmedim gözüme hitap etmedi desem doğru olur...
350 liklerin hangilerinde şanzıman sorunu var ve bu nasıl bir sorun?
eyvaah :p son 1 ayda açılmış konuları okusan bile yeter aslında. Baya bi fikir edinmiş olursun arızalar ve kasa tipleri hakkında 8)
Kısaca, vitesten atma ve rahat vitese geçmeme sıkıntısı var kronik. Garantisi varsa servisinde bir pul değişimi ile hallediliyor. Garanti yoksa fiyatı nedir bilgim yok, Celil abi bilir :mrgreen:
Spyder, artçı için yeterince konforlu değildir bu arada. Daytona hakkında fikrim yok ama artçı için [smilie=greencolorz:
ozguralic
26.December.2012, 19:06
bu konuda CELİL abi bilgi sahibi , geçtiğimiz yaz problem yaşayan arkadaşlarımız oldu.
marlox
26.December.2012, 19:08
celil abi nin tel nosunu sizlerde varsa alabilirmiyim yaa direk konuşup şu kafamdaki soru işaretlerini atmak istiyorum
cihan54
26.December.2012, 19:17
celil abi nin tel nosunu sizlerde varsa alabilirmiyim yaa direk konuşup şu kafamdaki soru işaretlerini atmak istiyorum
Celil abi konu için sana özel mesajdan telefon numarası ile birlikte iştirak edecektir bence :mrgreen:
marlox
26.December.2012, 19:18
konuya baktığını gördüm bencede teli özelden vermesi gerek :D:D:D:D
CELİL
26.December.2012, 20:12
:mrgreen: mesajlarınıza yetişemiyorum telefona nasıl yetişeyim :mrgreen:
özel mesaj kutuna bak :mrgreen:
marlox
27.December.2012, 10:21
7 no lu ilanda yani
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-daytona-350-beyaz-inci-92233162/detay/
motorun ön amartisörleri uzatılabiliyormu?
bu garanti kapsamı dışında bir iş mi?
masrafı çok olurmu?
kim yapabilir?
cihan54
27.December.2012, 10:28
7 no lu ilanda yani
motorun ön amartisörleri uzatılabiliyormu?
bu garanti kapsamı dışında bir iş mi?
masrafı çok olurmu?
kim yapabilir?
spyder gibi mi yapmak istiyorsun. Onu aklından çıkar bence :|
marlox
27.December.2012, 12:16
spyder gibi mi yapmak istiyorsun. Onu aklından çıkar bence :|
aynen hedefim ve sevdiğim tarz o zaten bence motorda uzun amortisör daha hoş duruyor :( peki neden aklımdan çıkarayım???
cihan54
27.December.2012, 12:22
aynen hedefim ve sevdiğim tarz o zaten bence motorda uzun amortisör daha hoş duruyor :( peki neden aklımdan çıkarayım???
Uzun şasi olmasının sebebi aslında uzun amortisör milleri değil, direksiyon merkez milinin şasideki boynunun açısı. Yani sen bi daytonayı spyder yapmak istersen şasiye girmen gerekiyor.
CELİL
27.December.2012, 12:27
öncelikle garantiden çıkar sonra
çok masraf gider amortsisörler 600tl den aşagı değil + diğer masraflar
oynandığı için zor satarsın
vee zaten daytona ile spyder gidon arkası depo ve arka çamurluk hariç birbirinin aynısı uzun çatal istiyorsan hazırı olan spyder alırsın 8)
marlox
27.December.2012, 13:18
o halde 250 cc bir spyder aranıyor sıfır yada ikinci el arkadaşlar...
sıfır olursa biraz daha bekleyip gidip 2013 alıcam
ikinci el olursa hemen alabilirim ama fiyatı ve km kısacası herşeyi ile uygun olmalı...
sıfır alımında izmirde beni yönlendirebileceğiniz bir yer varmı hani fiyatta mümkün olduğu kadar aşağıdan uçacak... sonuçta bundan sonra hep ora ile muhattap her şeyi oradan alıcam...
CELİL
27.December.2012, 13:26
kararı verdin ama kafanı karıştırayım :mrgreen:
350cc al sen sürekli 2 kişi olucan ve o kadar torklu modifeye araç kullandıktan sonra 250cc nin torku seni kasar
cihan54
27.December.2012, 13:29
kararı verdin ama kafanı karıştırayım :mrgreen:
350cc al sen sürekli 2 kişi olucan ve o kadar torklu modifeye araç kullandıktan sonra 250cc nin torku seni kasar
Maddi açıdan sıkıntı yoksa aynı fikirdeyim 8) bir 250'lik spyder'a alışmakla bir 350'lik spyder'a alışmak arasında hatrı sayılır bir fark yoktur kanımca...
Ben de bu alttaki yeşil kişiliğin öğrencisiyim işte benden de bu kadar oluyo :mrgreen:
DR.ALP
27.December.2012, 13:29
marlox,hoşgeldin.takip edebildiğim kadarıyla meraklı ve heveslisin.bu iyi birşey.amortisör uzatma görüntü anlamında şık..öncelikle amortisör milini tornacıda yaptırabilirsin.milin yayıda tornacıda sarılabilir. sonra silindirik taşlamaya girecek. Aslında milin neredeyse tamamı boru şeklinde ama alt kısmı biraz daha karmaşık bir şekilde. eskileri çıkarırken keçeleride zedelenmeye karşı değiştirilmeli.amortisör yağınada milin uzadığı oranda ilave yapılmalı. ilave eşit ağırlıkta yapılmalı.bu işlemler pahalıya mal olur. Ayrıca motorunun ağırlık merkezide kayar.çünkü yükselme oluşur.bu da yolda tutuculukla ilgili problem yaratır.ayrıca hali hazırda manevra kabiliyeti düşük olan bu tip aletler için bu kabiliyet iyice zora girer diye düşünüyorum..gençliği izmirde geçmiş biri olarak motorunu bulman ve sağlıkla binmen dileğiyle..
cihan54
27.December.2012, 13:31
marlox,hoşgeldin.takip edebildiğim kadarıyla meraklı ve heveslisin.bu iyi birşey.amortisör uzatma görüntü anlamında şık..öncelikle amortisör milini tornacıda yaptırabilirsin.milin yayıda tornacıda sarılabilir. sonra silindirik taşlamaya girecek. Aslında milin neredeyse tamamı boru şeklinde ama alt kısmı biraz daha karmaşık bir şekilde. eskileri çıkarırken keçeleride zedelenmeye karşı değiştirilmeli.amortisör yağınada milin uzadığı oranda ilave yapılmalı. ilave eşit ağırlıkta yapılmalı.bu işlemler pahalıya mal olur. Ayrıca motorunun ağırlık merkezide kayar.çünkü yükselme oluşur.bu da yolda tutuculukla ilgili problem yaratır.ayrıca hali hazırda manevra kabiliyeti düşük olan bu tip aletler için bu kabiliyet iyice zora girer diye düşünüyorum..gençliği izmirde geçmiş biri olarak motorunu bulman ve sağlıkla binmen dileğiyle..
Çok gizemli bi insansın hocam [smilie=greencolorz: saygılar bizden 8)
marlox
27.December.2012, 13:45
:) hanım her gaza basışımda beni kasacağı için gazlamak yok artık abi :)
ama tork konusunda haklısın abi yine kafamı karıştırdın ve
kararımı değiştirdim
ikinci el uygun DD350 E-6 Aranıyor
sıfır alacak olursam 2013 alıcam
bu arada yavaş yavaş diğer ekipmanları tamamlıyorum
marlox
27.December.2012, 13:49
eyvallah Alp abi benim de gençliğim bodrum da geçti :D
umarım bulduğumda motoru bodruma gelirim ve paslaşırız...
bu arada az önce celil abiyle konuştum üstad harbiden über bilgi birikimi yani
bir sürü soru sordum bi okadar cevap aldım aydınlandım baya bi..
cihan54
27.December.2012, 13:50
eyvallah Alp abi benim de gençliğim bodrum da geçti :D
umarım bulduğumda motoru bodruma gelirim ve paslaşırız...
bu arada az önce celil abiyle konuştum üstad harbiden über bilgi birikimi yani
bir sürü soru sordum bi okadar cevap aldım aydınlandım baya bi..
Bu sadece buz dağının görünen yüzü :mrgreen:
DR.ALP
27.December.2012, 13:58
nerden icap etti acep..
cihan54
27.December.2012, 14:01
nerden icap etti acep..
Aslında çok aktif biri olarak, çok nadir cevap yazıyosun, genelde teknik ve yararlı bilgiler fikirler veriyorsun. Seninle çok muhabbet etme fırsatımız olmadı hocam :mrgreen:
DR.ALP
27.December.2012, 14:17
Aslında çok aktif biri olarak, çok nadir cevap yazıyosun, genelde teknik ve yararlı bilgiler fikirler veriyorsun. Seninle çok muhabbet etme fırsatımız olmadı hocam :mrgreen:
hastane de olmak gündüz için engel..cadı kızım,koçum oğlum gece için engel.bugün biraz tenhayız..elimden geldiğimce paylaşımda olmak istiyorum.beni yüzümden diğer doktor arkadaşlarımda motora geçti..hafiften öğretiyoruz.
sizlerden de çok şey öğreniyorum..bence marka farketmeksizn tüm motorcular bu forumu dikkate almalı..dürüst,paylaşımcı ve çok sevimli..aynı senin gibi..nazar8)
marlox
27.December.2012, 14:19
Abi ben de hastanede çalışıyorum 9 EYLÜL de bizim de işler tenha bugün :D
cihan54
27.December.2012, 14:22
hastane de olmak gündüz için engel..cadı kızım,koçum oğlum gece için engel.bugün biraz tenhayız..elimden geldiğimce paylaşımda olmak istiyorum.beni yüzümden diğer doktor arkadaşlarımda motora geçti..hafiften öğretiyoruz.
sizlerden de çok şey öğreniyorum..bence marka farketmeksizn tüm motorcular bu forumu dikkate almalı..dürüst,paylaşımcı ve çok sevimli..aynı senin gibi..nazar8)
oyh [smilie=greencolorz: Teşekkür ederim hocam, teveccühünüz. Diğer meslektaşlarınızı da camiamıza katmış olmanız ne kadar güzel. Ben de bunu yapabilmeyi isterdim.
Daha geçen istanbula gittiğimde Celil abi Salih abi vs. konuşurken sizin de adınız geçti, andık sizleri de hocam. konu nereden bağlandı şimdi hatırlamıyorum da :mrgreen: olur da şu bahsi geçen geziyi yaparsak, oralardan geçerken sizlerle de tanışmak kısmet olur inşallah. Sizden de öğreneceğimiz çok şey var, orası su götürmez bi gerçek 8)
DR.ALP
27.December.2012, 14:29
gezinize içim gidiyor..5 sene önce 3 arkadaş izmir-g.antep 10 gün sürecek şekilde gezmiştik.zevkli ve sorunsuzdu.ancak o zamanlar muayenehane vardı.serbesttik..şimdi geziniz illaki yaz sezonu ki bodrum yazın kazanır kışın yer..büyük ihtimal katılamıcam.ancak 1 gece mola verirseniz yeşil efe rakınız benden..beklerim..sanırım celil'inde tanıdıkları varmış.ortam güzel olur..beklerim.:D
cihan54
27.December.2012, 15:03
İnşallah ben de ortamınıza katılır, muhabbetinizde yer alırım sayın hocam.. :|
marlox
27.December.2012, 15:08
hocam ben bu sene kesin gelirim bodruma geldiğimde büyük ihtimalle otururu güzel bir ortma yakalarız
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.