Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık aranızdayım , bana da bir yer açarsınız sanırım :)

Anilgardiyan
28.December.2012, 04:42
bugün itibari ile almış oldugum 2012 model Spyder 250 modeli ile izin verirseniz aranızdayım , 4500 km'de , aklımda hep 350 'lik vardı ama 250 lik kafama yatınca kacırmak istemedim :) yani uzun lafın kısası , RR ailesinde olmaktan mutluluk duydum , jinlun'um varken yine aile gibiydik , hiç bir dışlama , hiç bir kötü davranış kimseden ufacık kırıcı bir kelime hissetmedim, duymadım , ve cok teşekkür ediyorum , Celil abiye de Özellikle çok çok çok teşekkürlerimi iletiyorum ve Allah Razı Olsun diyorum , o kadar başını şişirdik , fazlasıyla yardım etti , abi duy beni duy , cok duygusalım bu satırları yazarken :D:D yakın zamanda fotoğraflarla süslicem inşallah bu konuyu :) herkese iyi sürüşler ve iyi forumlar , tekeriniz her daim düz bassın inşallah ..

cihan54
28.December.2012, 09:58
Hayırlı olsun kardeşim. Allah utandırmasın, kazasız belasız nazarsın inşallah 8)

marlox
28.December.2012, 10:13
hayırlı olsun dostum kazasız belasız cezasız, keyifli sürüşler dilerim...

ağfndrdm
28.December.2012, 10:20
Hayirkivolsun

marlox
28.December.2012, 10:22
ağa ceket ile yeleği yarın mı göndereceksin ???

Ultragore
28.December.2012, 11:39
hayırlı olsun ..kazasız belasız ..

Erkan 28
28.December.2012, 11:40
Hayırlı olsun Anıl, Aklındaki makineyi bulduğuna sevindim 8)

Allah Kaza Bela Vermesin İNŞAALLAHnazarnazarnazar

CELİL
28.December.2012, 12:17
Anıl sonunda kafana göre bir makina buldun Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar:cheesy:

daytona250
28.December.2012, 12:24
kardeşim kazasız belasız keyifli sürüşler

DR.ALP
28.December.2012, 13:18
yeni motorunla uzun ve sağlıklı kilometreler dilerim..hayırlı olsun.

Anilgardiyan
28.December.2012, 18:04
hayırlı olsun dostum kazasız belasız cezasız, keyifli sürüşler dilerim...
motora biner binmez Karayolları genel Müdürlüğü hayırlı olsun cezasını kesti zaten :) bi anlık dalgınlıkla yalnış yerden gectim de :)

Anilgardiyan
28.December.2012, 18:04
Anıl sonunda kafana göre bir makina buldun Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar:cheesy:
sağol abim benim , ilgin, alakan için cok teşekkür ederim ..

Anilgardiyan
28.December.2012, 18:05
Hayırlı olsun Anıl, Aklındaki makineyi bulduğuna sevindim 8)

Allah Kaza Bela Vermesin İNŞAALLAHnazarnazarnazar
vay sağol abim benim :) seninle memlekete doğru gitmek de güzel olabilir abi mesela bak :)

Anilgardiyan
28.December.2012, 18:06
Hayırlı olsun kardeşim. Allah utandırmasın, kazasız belasız nazarsın inşallah 8)
Amin inşallahh :)

mrtckrt
29.December.2012, 01:49
Aramıza hoşgeldin bence rr ailesinin bir ferdi olmak büyük avantaj. Ailemizde herkes birbirine yardım ediyor ve bu aidiyet duygusu insanı harika :)

eralp_goksu
29.December.2012, 02:47
Hayırlı olsun 8)

av. Cevdet Yılmaz
29.December.2012, 03:14
bugün itibari ile almış oldugum 2012 model Spyder 250 modeli ile izin verirseniz aranızdayım , 4500 km'de , aklımda hep 350 'lik vardı ama 250 lik kafama yatınca kacırmak istemedim :) yani uzun lafın kısası , RR ailesinde olmaktan mutluluk duydum , jinlun'um varken yine aile gibiydik , hiç bir dışlama , hiç bir kötü davranış kimseden ufacık kırıcı bir kelime hissetmedim, duymadım , ve cok teşekkür ediyorum , Celil abiye de Özellikle çok çok çok teşekkürlerimi iletiyorum ve Allah Razı Olsun diyorum , o kadar başını şişirdik , fazlasıyla yardım etti , abi duy beni duy , cok duygusalım bu satırları yazarken :D:D yakın zamanda fotoğraflarla süslicem inşallah bu konuyu :) herkese iyi sürüşler ve iyi forumlar , tekeriniz her daim düz bassın inşallah ..

Anıl hayırlı ugurlu olsun kardeşm,az bir zaman once motoruna kavursursun yazdık sen hemen yeni spyderla cıktın karsımıza,kaza bela vermesinnazar,Birde ufak bir tavsiye daha onceden spyder kullanmamıssan motor donuslerde cok kıvrak değildir temkinli ol,birde sola donerken cok yatma ki ayaklık yere sürmesin.Buluşmalarda gorusmek üzere

Anilgardiyan
29.December.2012, 07:24
Aramıza hoşgeldin bence rr ailesinin bir ferdi olmak büyük avantaj. Ailemizde herkes birbirine yardım ediyor ve bu aidiyet duygusu insanı harika :)
bilmez myim abi :) hoşbuldukkk ..

Anilgardiyan
29.December.2012, 07:27
Anıl hayırlı ugurlu olsun kardeşm,az bir zaman once motoruna kavursursun yazdık sen hemen yeni spyderla cıktın karsımıza,kaza bela vermesinnazar,Birde ufak bir tavsiye daha onceden spyder kullanmamıssan motor donuslerde cok kıvrak değildir temkinli ol,birde sola donerken cok yatma ki ayaklık yere sürmesin.Buluşmalarda gorusmek üzere
önceden spyder kullanmışlığım yoktu 2 dklık bir tur dışında , beşiktaştan aldım motoru anadolu yakasına getirdim , garaja cektim bi kaç eksiği vardı stop lambası patlamıştı onu değiştirdim , bi de sol ayak dayama çakmaydı , onu orijinaliyle değiştirdim , sonra garaja cektim bıraktım motoru, sonra eski motora bindim ve , o kadar ufak geldi ki eski motor anlatamam , Spyder kim ne derse desin cidden büyük bir AŞK'mış :) hani çalışırken olmasa bile , celil abi durumumu biliyo bu konuda , diğer günler kesinlikle yanınızdayım :)

marlox
29.December.2012, 09:03
spyder ı bende geçen gün ilk defa canlı olark gördüm :D ama park halindeyydi :D çalışma sesini internet haricinde hiç duymadım :(

mrtglc
29.December.2012, 15:38
Hayırlı uğurlu olsun iyi sürüşler

Anilgardiyan
29.December.2012, 17:06
Hayırlı uğurlu olsun iyi sürüşler
Allah razı olsun sağol :)

cihan54
30.December.2012, 01:26
Ben bu konuya konu demem konuda foto olmadıkça :p

dreamrocker
30.December.2012, 01:28
hayırlı olsun dostum.

Emre
30.December.2012, 01:47
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inş. 8)

Anilgardiyan
30.December.2012, 08:25
Ben bu konuya konu demem konuda foto olmadıkça :p
hemen video yüklüyorum :) :D

Anilgardiyan
30.December.2012, 08:26
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inş. 8)
amin abim benim inşallah :)