PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : soğutma suyu değişimi

rr250e9kırmızı
29.December.2012, 23:49
selam aleykum arkadaşlar sorucağım sorunun cevabı belkı çok kolay ve basit bir yerdir ama affınıza sığınarak soruyorum bu regal raptorun soğutma suyunu nerden nasıl boşaltıyoruz su paslanmıştır belkı diye suyunu değiştirecem o yüzden sordum ilginiz ve yorumlarınız için çok sağolun teşekkurler birde şey sorucam abiler kardeşler bu zincir arada sırada genellikle vites attığımda bir yerlere sürtüyor çarpıyor bunu düzeltmek için paklamı çıkarmak gerek yoksa tekeri biraz gerimi çekmek gerek ne yapmam gerek acaba

CELİL
29.December.2012, 23:54
Merhaba Mustafa a.s.
radyatörün alt çıkış hortumunun kelepçesini gevşetip sök bütün suyu boşalır kolay gelsin 8)

DR.ALP
30.December.2012, 00:00
selam aleykum arkadaşlar sorucağım sorunun cevabı belkı çok kolay ve basit bir yerdir ama affınıza sığınarak soruyorum bu regal raptorun soğutma suyunu nerden nasıl boşaltıyoruz su paslanmıştır belkı diye suyunu değiştirecem o yüzden sordum ilginiz ve yorumlarınız için çok sağolun teşekkurler birde şey sorucam abiler kardeşler bu zincir arada sırada genellikle vites attığımda bir yerlere sürtüyor çarpıyor bunu düzeltmek için paklamı çıkarmak gerek yoksa tekeri biraz gerimi çekmek gerek ne yapmam gerek acaba
zincir sesi kesici lastiğin yıpranmış olsa gerek.ben yenisini takdırdığımda arka tarafı olduğu gibi sökmüşlerdi..ancak şu an en ufak ses bile yok.---3

mrtckrt
30.December.2012, 00:09
zincir sesi kesici lastiğin yıpranmış olsa gerek.ben yenisini takdırdığımda arka tarafı olduğu gibi sökmüşlerdi..ancak şu an en ufak ses bile yok.---3

"zincir sesi kesici " bu nedir abi ya ? Nerdedir nasıl bişey ?

DR.ALP
30.December.2012, 01:14
http://www.regalraptor.org/image/cache/data/1aaa-500x500-150x150.jpg (http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&product_id=54)demirtaş....

dreamrocker
30.December.2012, 01:34
arada sırada debriyaja basılı giderken 3-4 kez tak tak tak diye ses geliyorsa normal bu arada. önceki motorumda cok kafaya takmıştım. yeni motorumda da var.8)

kartezyenx
30.December.2012, 13:16

suyu bitmişteolabilir yada eksilmiş,,kontrol etmek lazım

kartezyenx
30.December.2012, 13:18

bendede aynısı oluyodu tehlikeli durum düzeltmesi kolay burdan tarif edemem ustaya götrü

kartezyenx
30.December.2012, 13:18
arada sırada debriyaja basılı giderken 3-4 kez tak tak tak diye ses geliyorsa normal bu arada. önceki motorumda cok kafaya takmıştım. Yeni motorumda da var.8)

normal değil bende olmuyo mesela

mrtckrt
30.December.2012, 15:45
http://www.regalraptor.org/image/cache/data/1aaa-500x500-150x150.jpg (http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&product_id=54)demirtaş....

Alp abi resim için sağol ama galiba bu parça bende yok hiç görmedim nerde acaba yeri

DR.ALP
30.December.2012, 21:14
Alp abi resim için sağol ama galiba bu parça bende yok hiç görmedim nerde acaba yeri
oturduğun yerin tam altına deenk gelir..şase üstüne monte ediliyor.resme aldanma 25 cm lik bir parça..dayanıklı silikon malzemeden yapılmış sanırım..arka teker dişlisinden gelen zincir gövdenin tam ortasında motor bloğuna girdiği yerde başlıyor bu parça ve içeriye doğru uzanıyor..dışarıdan sadece 3-5 cm lik kısmı gözüküyor..

dreamrocker
30.December.2012, 21:29
normal değil bende olmuyo mesela

önceki spyderımda,
şimdiki 0 aldığım spyderda,
arkadaşımınn daytonasında,
ağafendinin eski daytonasında

duyduk bu sesi. Belki sen farketmemişsindir ya da 9b lerde olmuyordur.