PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "madrun" denizli-yenipazar

mrtckrt
01.January.2013, 20:45
Herkese iyi yıllar arkadaşlar bildiğiniz gibi denizli deyim burada DEMİRAT SÜRÜCÜLERİ motor klübüne uyeyim bugün ilk uzun yol deneyimi mi yaptık "Madrun " deli sürüşü yaptık her yıl 1 ocakta hava ne olursa olsun motor kullanılırmış.
Bizde bugün yaklaşık 200kmlik bi sürüş yaptık ve rodajım bitti diyebilirim motorum 700 km ye geldi. Ama bir sorum ve sorunum var grupta en düşük cc motor benim genelde 700-800 cc lik motorlar var yolun çok büyük bir kısmında tam gaz gitmeme rağmen motor 120 kmyi birturlu geçmiyor yokuş aşağı ancak 140 yaptım ama gruba yetişmek için öldüm resmen acaba diğer spyderlar da aynı mi yoksa bende bi sorun mu var
Ama herşey kötü değil yolun yaklaşık %80 lik kısmını tam gaz (abartmıyorum) ve 120km hızla gittim hiçbir problem, arıza, şişme yapmadı :)

CELİL
01.January.2013, 20:55
murat makinanın rodajını çabuk bitirmişsin 1000 km den sonra yavaş yavaş yüklenmen gerekiyordu makinayı fazla zorlamışsın uzun yol oldugundan sorun olacagını sanmam
makinanın performansı rodajda olmasına rağmen maksimum hıza ulaşmış daha fazla gitmez gücü bu kadar
büyük cc makinalarla uzun yol yaparsan her zaman bu zorlanmayı yaşayacak ve motoru zorlamak zorunda kalacaksın bu yüzden motor grupları hep aynı cc motorlardan oluşur 8)

mrtckrt
01.January.2013, 21:11
Yani Kısacası "iscisin sen işçi kal " ve. " ne kadar ekmek o kadar köfte" :( diyorsun celil abi ha ? Evet haklısın
Ama yine benim spyderım benim göz BEBEĞİM :)

mrtckrt
01.January.2013, 21:16
Eee o zaman denizlideki rr 'cular nerdesiniz ses verin lütfen:)

DR.ALP
02.January.2013, 00:54
120 bile çok bence..80-100 km arası daha keyifli diye düşünüyorum..bi de ıspartaya gittiğimizde aramızda 3 tane 150 ve 200 cc lik arkadaşlar vardı.biz onlara göre tempo ayarlamıştık..seninkiler acımasızmış biraz..arkada birini bırakmak gerçek motorcuya yakışmaz..

ibanez_one
02.January.2013, 02:59
120 bile çok bence..80-100 km arası daha keyifli diye düşünüyorum..bi de ıspartaya gittiğimizde aramızda 3 tane 150 ve 200 cc lik arkadaşlar vardı.biz onlara göre tempo ayarlamıştık..seninkiler acımasızmış biraz..arkada birini bırakmak gerçek motorcuya yakışmaz..

Kesinlikle Katılıyorum...Seyir Hızını Çok Yüksek Tutmuşlar...
Resmen Bezdirme Politikası Uygulamışlar...
Neyse Allah Kaza Bela Vermesin İyi Sürüşler...nazar

av. Cevdet Yılmaz
02.January.2013, 03:30
Kesinlikle Katılıyorum...Seyir Hızını Çok Yüksek Tutmuşlar...
Resmen Bezdirme Politikası Uygulamışlar...
Neyse Allah Kaza Bela Vermesin İyi Sürüşler...nazar

Murat o hizlarda bir toplu surus vahim sonuclara yol acabilir,temkinli olmakda fayda var,sende kafileyi yakalamak icin tedbiri elden birakma,baktin olmuyor sen keyfini cikarirsin yolun on dk sonrada durduklari yere varmis olursun:)

ağfndrdm
02.January.2013, 10:36
Tam madrun olmus senin için:))

Emrehan
02.January.2013, 10:58
Demirat Sürücüleri ile geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda Kapadokya'da karşılaşmıştım. Dediğin gibi büyük motorlar hepsi. En ufağı 750 Shadow idi yanlış hatırlamıyorsam. Benim motoru yanlarına koyup fotoğraf çekmiştim. :mrgreen:
Fazla profesyonel görünüyorlardı, işi fazla ciddiye aldıkları belliydi. Park halinde bile milimetrik düzen vardı motorlarda.
Netice olarak, arkadaşların dediği gibi bezdirme politikası olabilir sana yaptıkları.
Neyse, kazasız belasız atlatmış olmana sevindim. :cheesy:

mrtckrt
02.January.2013, 14:54
Yok Arkadaşlar "bezdirme politikası" dersem klupdeki Arkadaşlara haksızlık ederim daha en baştan motor almadan bana 250 likle uzun yolda zor olur demişlerdi hem tüm yol boyunca artci GS motorları hep benimle beraberdiler hiç bırakıp gitmediler ekip olarak gezi başladı ve bitti hatta bitince çoğu arkadaşım beni tebrik bile etti iyi geldim diye
Profosyonellik konusunda haklisiniz öncü , yancive artci lar sürekli yolu açık tuttular grup fermuar düzenini hemen hiç bozmadı gerçekten ciddi
Bu arada bugün çarşamba klup evinde toplantı var denizli yakınlarında ve katilkmak isteyen Arkadaşlari bekliyorum

darkness16
03.January.2013, 22:50
Eee o zaman denizlideki rr 'cular nerdesiniz ses verin lütfen:)

merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar denizli de gezi yapan arkadaşlara nasıl ulaşabilirim

CELİL
03.January.2013, 23:04
merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar denizli de gezi yapan arkadaşlara nasıl ulaşabilirim
Merhaba Tufan aramıza hoş geldin :)
aşağıdaki tanışma linkinde kendini tanıtırsan seviniriz ve orada seni tanıyan denizli deki arkadaşlar sana cevap yazacaklardır 8)
http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=27

mrtckrt
03.January.2013, 23:10

Kardeşim aramıza hoşgeldin bende denizlideki rr cileri toplamak istiyordum her çarşamba DEMİRAT SÜRÜCÜLERİ klübünde toplanıyoruz gerçi bizim motorlar onlarla uzun yol yapmak için pek uygun değil ama yine de ortam sıcak sohbet güzel
Orada bulusabiliriz aslında aklımdan geçen denizlideki rr ile beraber sürmek ne yazık ki biz ıstanbul daki arkadaşlar kadar organize değiliz
Bu arada tanışma başlığında kendini tanitirsan ii olur
Tekrar aramıza hoşgeldin

mrtckrt
03.January.2013, 23:12
Merhaba Tufan aramıza hoş geldin :)
aşağıdaki tanışma linkinde kendini tanıtırsan seviniriz ve orada seni tanıyan denizli deki arkadaşlar sana cevap yazacaklardır 8)
http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=27

Üstat herzaman ki gibi en hızlı sensin . Ustaya saygı :)