PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam denizli

darkness16
04.January.2013, 00:23
merhaba arkadaşlar tufan ben denizli den aranıza yeni katıldım denizliden olan arkadaşlar veya gruplar ile tanışmak istiyorum aslında bursalıyım ama yaklasık 7 senedir buradaym en kötüsüde ilçede olmak sosyallik sıfır tek sosyalliğim yani herşeyim motosikletim daha da genişletmek istiyorum yani turlar yeni arkadaşlıklar değişik yerler falan inşallah herşey gölümüzce olur herkese selamlar

mrtckrt
04.January.2013, 00:29
Tufan merhaba ben murat denizli merkezde oturuyorum hertürlü soru ve sorununda hiç çekinmeden bana yazabilirsiniz takıldığım kulübü ve günü diğer mesaj da yazdım senden haber bekliyorum

darkness16
04.January.2013, 00:32
Tufan merhaba ben murat denizli merkezde oturuyorum hertürlü soru ve sorununda hiç çekinmeden bana yazabilirsiniz takıldığım kulübü ve günü diğer mesaj da yazdım senden haber bekliyorum

eyvallah hocam teşekkür ederim geldiğimde uğrayacağım mutlaka

CELİL
04.January.2013, 00:49
Merhaba Tufan tekrar aramıza hoş geldin :)
denizli gurubumuzda çoğalmaya başladı işallah bir araya gelir keyifli sürüşler yaparsınız 8)

DR.ALP
04.January.2013, 01:42
Tufan hoşgeldin..

av. Cevdet Yılmaz
04.January.2013, 01:53
merhaba arkadaşlar tufan ben denizli den aranıza yeni katıldım denizliden olan arkadaşlar veya gruplar ile tanışmak istiyorum aslında bursalıyım ama yaklasık 7 senedir buradaym en kötüsüde ilçede olmak sosyallik sıfır tek sosyalliğim yani herşeyim motosikletim daha da genişletmek istiyorum yani turlar yeni arkadaşlıklar değişik yerler falan inşallah herşey gölümüzce olur herkese selamlar

Tufan hoşgeldin aramıza,iyi dileklerin için teşekkür ederim,
forumda daimi olman dileğiyle nazar
tekerin hep düz bassın

cihan54
04.January.2013, 02:47
Hoşgeldiniz.. daimi olmanız ümidiyle.. 8)

Emre
04.January.2013, 11:17
Hoş geldin Tufan, kazasız belasız yolculuklar dilerim 8)

Erkan 28
04.January.2013, 12:07
Hoşgeldin Tufan :cheesy:

Yaza kadar motorunu çok iyi tanı yazın çok farklı geçecek:mrgreen:

samimkymk
04.January.2013, 22:17
hoşgeldiniz. hangi ilçe? :)

hocam senin motorun arkasında Türk bayrağı var mı? şimdilik 2 tane 250 E 10 gördüm denizlide, birisinde Türk bayrağı vardı, ona geçen gün selam verdim de ordan aklıma geldi. gerçi görebildiğim bütün RR lere selam veriyorum ama... :mrgreen:

darkness16
04.January.2013, 22:33

hocam senin motorun arkasında Türk bayrağı var mı? şimdilik 2 tane 250 E 10 gördüm denizlide, birisinde Türk bayrağı vardı, ona geçen gün selam verdim de ordan aklıma geldi. gerçi görebildiğim bütün RR lere selam veriyorum ama... :mrgreen:

yok hocam arkada sadece çantalar var şimdilik :)

darkness16
04.January.2013, 22:34
herkese teşekkür ederim arkadaşlar

darkness16
04.January.2013, 22:54

çal ilçesi hocam yakınlarda olan var mı

mrtglc
05.January.2013, 02:42
hoş geldin aramıza tufan. İyi sürüşler.

darkness16
11.January.2013, 22:25
arkadaşlar kusura bakmayın ya denizli de önerebileceğiniz gerçekten motosikletten anlayan usta söyler misiniz motorun bi yerini yaptırıyorum başka yeri bozuluyor sanzuman yaptırdım komple su anda su kaçırıyor nerden geldiği de belli değil bir türlü belli değil

ahmet kaşıkçı
12.January.2013, 03:34
slm. tufan R&R ailesine hoş geldin bol sürüşler....

marlox
12.January.2013, 12:02
aileye hoşgeldin tufan keyifli forumlar...

cihan54
13.January.2013, 12:47
Eleman denizlide usta sormuş kimse birşey diyememiş. Koca şehirde usta yok galiba :p