Orijinalini görmek için tıklayınız : 350 spyder eksoz
nankatsu
11.January.2013, 03:08
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde gaza geldim eksozun tekini çıkardım içinde filitre felan bırakmadım ne varsa onlarıda çıkardım sesi manyak oldu ama 2 gün sonra motorun gücü düştü acayip derecede. 1 viteste gazı veriyorum kalkana kadar akla karayı seçiyorum zorlanıyor. bunun sebebini bilen var mıdır? Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler canlarım.
cihan54
11.January.2013, 10:05
Egsozda herhangi bir değişiklik yaptığında bununla paralel olarak motorda da ayarları egsozun yeni haline göre yapmalısın. karbüratör ayarlını yeniden yapman gerekli..
marlox
11.January.2013, 10:42
egsoz un görevi sadece sesi ve gazı süzmek değil
sıkıştırma yapmaktır
sen içini boşalttığında egsozun sıkıştırma oranı düşüyor bu nedenle
alt viteslerde kalkışta ve ani hızlanmada sorun yaşıyorsun
ama sesi güzel olmasının yanı sıra bir avantajı da üst devirlerinin iyi olmasıdır
mesela
1. viteste kalkışta zorluk yaşarsın ama 2. vitesin sonralrında daha iyi hızlanma yapar...
CELİL
11.January.2013, 12:28
Merhaba orhan eksozun açılması motorun eksozda oluşan kompresör oranını düşürüyor ama fazla motor kalkışını etkileyecek bir oran değil eksozu boşaltınca karbiratör sekron ( hava ) ayarı bozulur ve tekrar ayarlanması gerekir ayarlanmassa çekiş düşer yakıt artar ayarları eksoza göre ayarlat fakat bana sorun bununla alakalı değil gibi geliyor makinada buji nin teki çalışmıyor olabilir eksozları çalışırken kontrol et soğuk olan varsa o tarafın bujisi çalışmıyordur buji yi değiştir kolay gelsin 8)
marlox
11.January.2013, 12:56
bunun ayarı nasıl oluyor patron...
CELİL
11.January.2013, 13:08
bunun ayarı nasıl oluyor patron...
o serviste ustanın yapacagı bir iş gerçi seninde elin yatkındır yaparsın
kabaca karbiratörün her iki boğazının altında hava emiş ayar vidası var oradan karbiratörün iki boğazının emişini birbirine dengeliyerek hava benzin karışım ayarı yapıyor 8)
marlox
11.January.2013, 14:39
yok hoca beni aşar o ben bizim bi makine müh. arakdaş var ona yaptırırım :D adam her türlü benzinli turbolu cart curt motordan anlıyor elinden gelir :D
ağfndrdm
11.January.2013, 16:15
o serviste ustanın yapacagı bir iş gerçi seninde elin yatkındır yaparsın
kabaca karbiratörün her iki boğazının altında hava emiş ayar vidası var oradan karbiratörün iki boğazının emişini birbirine dengeliyerek hava benzin karışım ayarı yapıyor 8)
Adina manometre deniyor .almak isyersen tanesi 200 tl en az iki tane lazim (piston basina)
Ama ben manul olarak yapacam bu aparati ve maliyeti 10tl olacak
Aksam eve gidince nasil yaoidigini ve hava ayarinin nasil yapilacagini detayli anlatabilirim isterseniz
DR.ALP
11.January.2013, 16:18
merakla bekliyoruz efem..:cheesy:
marlox
11.January.2013, 16:19
hacım bunu bir de resimli anlatım yap ilk buluşmamızda sana yemek ısmarlıcam ;)
CELİL
11.January.2013, 16:30
Adina manometre deniyor .almak isyersen tanesi 200 tl en az iki tane lazim (piston basina)
Ama ben manul olarak yapacam bu aparati ve maliyeti 10tl olacak
Aksam eve gidince nasil yaoidigini ve hava ayarinin nasil yapilacagini detayli anlatabilirim isterseniz
evet banada resimlerini göstermiştin tam türkün pratik zekası ürünü ben pek güvenemedim
kabaca 2 metre kadar benzin hortumu kalınlığında şefaf hortum bu hortumu yarıdan u şeklinde ikiye katlayın uçları yukarı gelecek dik duracak şekilde bir tahtaya tutduruyorsunuz içine yarıya kadar hidrolik yağı dolduruyorsunuz üsste hortum açık uçları karbiratörün hava ayar uçlarına takıyorsunuz motoru çalıştıryorsunuz karbiratörün ayar emiş uçları hava emdikçe hidroliği yukarı doğru çekiyor ayarla sağ ve sol taraftaki hidroliği aynı seviyeye ayarlıyorsunuz biraz zor oldu ama anlarsınız işallah 8)
DR.ALP
11.January.2013, 16:36
gitti yemek:(
cihan54
11.January.2013, 16:42
kabaca 2 metre kadar benzin hortumu kalınlığında şefaf hortum bu hortumu yarıdan u şeklinde ikiye katlayın uçları yukarı gelecek dik duracak şekilde bir tahtaya tutduruyorsunuz içine yarıya kadar hidrolik yağı dolduruyorsunuz üsste hortum açık uçları karbiratörün hava ayar uçlarına takıyorsunuz motoru çalıştıryorsunuz karbiratörün ayar emiş uçları hava emdikçe hidroliği yukarı doğru çekiyor ayarla sağ ve sol taraftaki hidroliği aynı seviyeye ayarlıyorsunuz
http://img53.imageshack.us/img53/724/goruntu463kg7.jpg
Kazandık mı yemek :mrgreen:
ağfndrdm
11.January.2013, 16:42
evet banada resimlerini göstermiştin tam türkün pratik zekası ürünü ben pek güvenemedim
kabaca 2 metre kadar benzin hortumu kalınlığında şefaf hortum bu hortumu yarıdan u şeklinde ikiye katlayın uçları yukarı gelecek dik duracak şekilde bir tahtaya tutduruyorsunuz içine yarıya kadar hidrolik yağı dolduruyorsunuz üsste hortum açık uçları karbiratörün hava ayar uçlarına takıyorsunuz motoru çalıştıryorsunuz karbiratörün ayar emiş uçları hava emdikçe hidroliği yukarı doğru çekiyor ayarla sağ ve sol taraftaki hidroliği aynı seviyeye ayarlıyorsunuz biraz zor oldu ama anlarsınız işallah 8)
Hacim milletin kafasini karistirma yapanlar gayet memnun.
Valla aletinden daha iyi olcum yapar cunku aletin ksfasi karisabilir pusula gibi ama bunda kesin degerler alirsin.eski yanlari var ama onlarinda cozumu var aksama hepsi...
marlox
11.January.2013, 16:43
yemeği celil abi kazandı :D ama teselli olarak ağa ya da yemek ısmarlarım ne demek :D
ağfndrdm
11.January.2013, 16:46
yemeği celil abi kazandı :D ama teselli olarak ağa ya da yemek ısmarlarım ne demek :D
Abi ne anladin celil abinin yazdigindan allasen ben bile okurken basta baska bisey anlatmis sandim resim yok.nasil olcul yapilacagi yo yok yok yok:p
marlox
11.January.2013, 16:48
kardeşim anladım işte normal basınç ayar testi bunu doğalgazcılar da yapıyor klimacılarda :D ama şunu bilmem gerek karburatör çıkışları nasıl? neresi?
DR.ALP
11.January.2013, 16:49
geldi yemek:)
ağfndrdm
11.January.2013, 16:55
kardeşim anladım işte normal basınç ayar testi bunu doğalgazcılar da yapıyor klimacılarda :D ama şunu bilmem gerek karburatör çıkışları nasıl? neresi?
Ha söyle yola gel ya:cheesy:
CELİL
11.January.2013, 17:23
Abi ne anladin celil abinin yazdigindan allasen ben bile okurken basta baska bisey anlatmis sandim resim yok.nasil olcul yapilacagi yo yok yok yok:p
ne demek ne anladın işi bilen anlıyor işteeeee :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
marlox
11.January.2013, 18:33
anladımmı anlamadımmı bilmiyorum ama ikinizede yemek borcum olsun :D Doktorumla fazercıya da dürüm söylücem :D emeğe saygı :D
cihan54
11.January.2013, 18:39
Espriyi anlamadınız madem bi dürüm ısmarlayın be insanlık öldü mü :x açız reizz :x :p:p eyvallah saolasın Engin ısmarlamış kadar oldun :mrgreen:
nankatsu
11.January.2013, 23:15
Merhaba orhan eksozun açılması motorun eksozda oluşan kompresör oranını düşürüyor ama fazla motor kalkışını etkileyecek bir oran değil eksozu boşaltınca karbiratör sekron ( hava ) ayarı bozulur ve tekrar ayarlanması gerekir ayarlanmassa çekiş düşer yakıt artar ayarları eksoza göre ayarlat fakat bana sorun bununla alakalı değil gibi geliyor makinada buji nin teki çalışmıyor olabilir eksozları çalışırken kontrol et soğuk olan varsa o tarafın bujisi çalışmıyordur buji yi değiştir kolay gelsin 8)
abi senin dediğin çıktı vallaha çok sağol, üstadsın cansın...
DR.ALP
11.January.2013, 23:27
anladımmı anlamadımmı bilmiyorum ama ikinizede yemek borcum olsun :D Doktorumla fazercıya da dürüm söylücem :D emeğe saygı :D
yemiş kadar olduk.eyvallah..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.