PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yan kutular

pavlus
12.January.2013, 19:36
Kardeşler kolay gelsin ben motoru şimdiye kadar 3 kere düşürdüm bide park halindeyken araba geri giderek düşürdü ama hepsi dururken yani haraket halinde değildi motor sadece yan kutular ve koruma demirinin üsütüne düştü yan kutular biraz cizildi bu kutuları sprey boyayla boyasam sorun olurmu ?

ahmet kaşıkçı
12.January.2013, 19:40
bence olur neden olmasınki

kartezyenx
12.January.2013, 19:43
Kardeşler kolay gelsin ben motoru şimdiye kadar 3 kere düşürdüm bide park halindeyken araba geri giderek düşürdü ama hepsi dururken yani haraket halinde değildi motor sadece yan kutular ve koruma demirinin üsütüne düştü yan kutular biraz cizildi bu kutuları sprey boyayla boyasam sorun olurmu ?

boyacıya sor çok istemezsse boyacıya boyat

ağfndrdm
12.January.2013, 19:50
kardeşim çiziklarin çok derin değilse
ince bir zimpara üstünede sprey boya atarsın
ama astar olmadan tutarmı orasını bilmem

benide yan çantalar çok çiziler vardı ve derindi
ilk kendim yapayım dedim ama zımparası macunu astarı boyası cilası hepsi ayrı dert
birde boya atmaya el becerikli değilse uff kötü
son olarak boyadıktan sonra kuruması için bekleme süresinde iyi muhafaza etmek lazım küçük bir tuy toz bile tüm emeğini mahveder

pavlus
12.January.2013, 20:08
aslında o kadar sorun değil benim için sanırım daha çok düşücek motor o kutular koruma meleği gibi en iyisi 2 kutu sprey alayım düştükçe boyayıyım en sonunda iyice bozulunca pasta cilalı birşey yaptırırım :D

marlox
12.January.2013, 20:20
boya tonunu tutturmak hiç kolay olmayacaktır bence ya komple boyat yada komple kendin boya..

boyamadan önce sıfır zımpara dedikleri ( ince zımpara ) ile zımparala güzelce su zımparası diyede geçer suya sokar sokar zımparalarsın sonra boyayı düzgü ve eşit biçimde at...

izmirde olsan gel yapalım derdim :D

geçmiş olsun şimdiden

( en kolay boyama mat siyah boya ile yapılıyor ;) istersen çantaları mat siyah boya...

DR.ALP
12.January.2013, 21:50
o kutular zor boya tutuyor.tecrübe ile sabittir..ilginç bir malzemesi var..zımpara sistre her türlüsü ile denedik..astar çift katlı yapıldı..boya sprey 3 kat yapıldı..ton yakalamasından tut,boya tutmasına kadar bi sürü sorun yaşamıştık..emeği,zamanı,parası cabası..:evil::x:(

marlox
12.January.2013, 21:57
o halde boyacıya götüreceksin gerisini ona bırakacaksın baştan fiyatı anlaşacaksın gerisi ile uğraşmayacaksın :D