PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda Resim Çekebildikk :)

Anilgardiyan
23.January.2013, 20:20
bayadır cıkamıyodum daha doğrusu motoru aldıgımdn beri ,baktım hava güzel , garaja gidip motoru biraz rahatsız ettim dedim öyle yatmak yokk kalk çamlıcaya gidiyoruzz :D

aynaları taktım ama ,daha elciklerle , çantaları takmadım , şimdilik 1-2 foto :)

http://img703.imageshack.us/img703/5706/dscf8236a.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/9231/dscf8243o.jpg

CELİL
23.January.2013, 20:25
sonunda resmini görebildik resimler güzel çıkmış maşallah nazar:cheesy:

Anilgardiyan
23.January.2013, 20:27
sonunda resmini görebildik resimler güzel çıkmış maşallah nazar:cheesy:

teşekkür ederim abicim :) daha hepsini yan yana koyupp güzel fotoğraflar cıkarmak var :)

korhan_751
23.January.2013, 20:44
banada ayna seçimimde çok yardımcı oldun daytonaya bu aynalardan alıp mat siyaha boyuyacağım kendim :)

marlox
23.January.2013, 20:50
bu aynalar güzel de görüş alanı kısıtlı işte... bu arada bizim motorlar arkadan çok yakışıklı çıkıyor :D

korhan_751
23.January.2013, 20:56
havaların güzel olduğu bir gün istanbul buluşması olsada, bir kaç profesyonel fotoğraf çekimi yapsak :)

Anilgardiyan
23.January.2013, 20:58
banada ayna seçimimde çok yardımcı oldun daytonaya bu aynalardan alıp mat siyaha boyuyacağım kendim :)

bi denemek lazım :) ama daytonaya bu nasıl desem + işareti gibi daha doğrusu hac işareti gibi bir ayna var daha cok şık gidiyo :)

Anilgardiyan
23.January.2013, 20:59
bu aynalar güzel de görüş alanı kısıtlı işte... bu arada bizim motorlar arkadan çok yakışıklı çıkıyor :D

güzel ayarlarsan hiç sıkıntısız bir şekilde rahat rahat kullanabiliyosun :)

Anilgardiyan
23.January.2013, 21:00
havaların güzel olduğu bir gün istanbul buluşması olsada, bir kaç profesyonel fotoğraf çekimi yapsak :)

makine var bende yarı pro Fujifilm Hs10 30x full lens , ama canon vs varsa daha güzel olabilir :) olmadı toplanınca cıkarırız güzel bişiler :)

korhan_751
23.January.2013, 21:15
bende fotoğrafçılıkla ilgileniyorum bende var canon 550D seve seve çekerim fotoğrafları :)

Anilgardiyan
23.January.2013, 21:17
bende fotoğrafçılıkla ilgileniyorum bende var canon 550D seve seve çekerim fotoğrafları :)

yolun düşerse libadiye bulgurlu göztepe tarafına falan görüşürüz istedigin yere gideriz sıkıntı yokk :)

korhan_751
23.January.2013, 22:51
tabikide o taraflara gelirsem bir şekilde haberleşiriz :D

Anilgardiyan
24.January.2013, 02:40
tabikide o taraflara gelirsem bir şekilde haberleşiriz :D

beklerim :)

cihan54
24.January.2013, 10:04
Hayırlı olsun maşallah diyelim nazarımız değmesin :|

Yanlış hatırlamıyorsam o aynaların siyahları da var...

Ama söylendiği gibi; görüş açısı kısıtlı... Yani kör noktası yüz metreleri bulabiliyor öyle söyliyim..

Erkan 28
24.January.2013, 10:23
anıl motoru verde hafta sonu istanbul sefası yapayım :mrgreen: özledim turlamayı :mrgreen::mrgreen:

Emre
24.January.2013, 11:50
anıl motoru verde hafta sonu istanbul sefası yapayım :mrgreen: özledim turlamayı :mrgreen::mrgreen:

Erkan benim motoru alabilirsin gerçekten o kadar özlediysen 8) Dalga geçmiyorum bu hafta sonu çalışacam, turlamak istersen gönül rahatlığıyla alabilirsin.

marlox
24.January.2013, 13:48
izmir de olan varsa benim motoru da alabilir ama temiz yollarda kullanmak şartı ile bakın sabah sabah yine hastaneye gelir gelmez parlattım :D bende hastalık parlayacak illa :D

cihan54
24.January.2013, 13:52
izmir de olan varsa benim motoru da alabilir ama temiz yollarda kullanmak şartı ile bakın sabah sabah yine hastaneye gelir gelmez parlattım :D bende hastalık parlayacak illa :D

Krom elcik de al tam olsun..

marlox
24.January.2013, 13:55
krom elcik almam yaaa... benim elcikler hoşuma gitti böyle daha konforlu...

cihan54
24.January.2013, 14:06
krom elcik almam yaaa... benim elcikler hoşuma gitti böyle daha konforlu...

Yazın yüksek hızlarda hem terliyo hem şekli bozuluyo sıktıkça.. :mrgreen:

marlox
24.January.2013, 14:16
hmmm o halde onun üstüne deri yaparız olmazmı?

cihan54
24.January.2013, 14:19

Tercih meselesi :) ortası deri olan elcik modelleri de var..

marlox
24.January.2013, 14:20
zamanla bakarız o halde....

CELİL
24.January.2013, 14:40

elciğe takılan püsküllü derilerden al püskülleri kes elciğe tak deri elcik oluyor ben öyle yaptım rahat ve şık duruyor 8)

marlox
24.January.2013, 15:40
abi aklımdan tam olarak o geçiyordu ama kesme yok kalsın püsküller arada bir oynarım :D

Anilgardiyan
24.January.2013, 19:57

Ama söylendiği gibi; görüş açısı kısıtlı... Yani kör noktası yüz metreleri bulabiliyor öyle söyliyim..

teşekkür ederiz beyefendi :)

Anilgardiyan
24.January.2013, 19:58

abii gel al :D sıkıntı yok senin canın sağolsun , motor mu esirgicem hemşerimdenn :)

Anilgardiyan
24.January.2013, 19:59
Krom elcik de al tam olsun..

ben aldım krom elcik , hala takıcam :(

Erkan 28
24.January.2013, 20:24
Erkan benim motoru alabilirsin gerçekten o kadar özlediysen 8) Dalga geçmiyorum bu hafta sonu çalışacam, turlamak istersen gönül rahatlığıyla alabilirsin.

abii gel al :D sıkıntı yok senin canın sağolsun , motor mu esirgicem hemşerimdenn :)

İşte dost veya arkadaş dediğin böyle olur ikinize birden teşekkürler, İyiki varsınız8)8)8)

Anilgardiyan
24.January.2013, 21:45
İşte dost veya arkadaş dediğin böyle olur ikinize birden teşekkürler, İyiki varsınız8)8)8)

sende iyi ki varsın abim benim :)

Emre
25.January.2013, 11:16

Ne demek abi, teşekkürlük bir durum yok. Ne zaman istersen beklerim.

Eee malum daha shadow' a binecez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cihan54
25.January.2013, 11:17
Ne demek abi, teşekkürlük bir durum yok. Ne zaman istersen beklerim.

Eee malum daha shadow' a binecez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :mrgreen:

marlox
25.January.2013, 11:22
yıllardır honda kullandım honda markasını çok ta severim gerçekten

ama bu shadow gerçekten çok güzel bir makine mi???

güzel di madem neden honda firması yeni üretim yapmadı

piyasada ki bütün shadowlar eski model...

Emre
25.January.2013, 11:59
Soru banaysa ben işin espirisindeyim, Shadow' u çok tanımam, hatta Regal DD 250E-9' dan başka da motor bilmem :mrgreen:

cihan54
25.January.2013, 12:18
yıllardır honda kullandım honda markasını çok ta severim gerçekten

ama bu shadow gerçekten çok güzel bir makine mi???

güzel di madem neden honda firması yeni üretim yapmadı

piyasada ki bütün shadowlar eski model...

Dragstar, Shadow gibi makineler cruiser aleminin firavunları gibidir. Shadow sanıyorum 2009, dragstar 2008 senesinde üretimden çekildi. Ama her iki model de efsane olarak kaldı. Üretimi devam etseydi yine efsane motorlar olacaklardı. Yamaha, dragstardan sonra midnightstar wildstar gibi büyük versiyonlarla devam etti ama hondanın klasmanı nasıl devam ettirdiğini bilmiyorum. sanırım Türkiyeye yeni kasaları çekmediler...

Velhasıl her ne çıkarılırsa ne giderse gelirse farketmez.. Dragstar, Shadow, Intruder gibi isimler bu alemin Amon RA'larıdır 8)

marlox
25.January.2013, 15:01
benim tanıdığım honda tr ye dizel araç bile getirmiyor

ve aldığım bilgiye göre 2013 te dizel otomatik ile tr piyasasına girip 2012 de tr piyasasından çektikleri Honda City nin yerini kapatmaya çalışacakları

umarım honda o makineleri tekrardan üretir ve tr piyasasındaki yerini alır...

Anilgardiyan
25.January.2013, 17:33
Dragstar, Shadow gibi makineler cruiser aleminin firavunları gibidir. Shadow sanıyorum 2009, dragstar 2008 senesinde üretimden çekildi. Ama her iki model de efsane olarak kaldı. Üretimi devam etseydi yine efsane motorlar olacaklardı. Yamaha, dragstardan sonra midnightstar wildstar gibi büyük versiyonlarla devam etti ama hondanın klasmanı nasıl devam ettirdiğini bilmiyorum. sanırım Türkiyeye yeni kasaları çekmediler...

Velhasıl her ne çıkarılırsa ne giderse gelirse farketmez.. Dragstar, Shadow, Intruder gibi isimler bu alemin Amon RA'larıdır 8)

Viragolar'da var tabi :)

korhan_751
26.January.2013, 19:43

görüş diye birşey beklememek lazım lakin aynalar ufacık emniyetli olmaz ama görüntü olarak harika duruyorlar. eski aynalarımı saklar kışın kullanabilirim :) zaten motorun üzerinde şu an takılı olan aynalar motor daha 1000 km olmasına rağmen pas tutmaya başladı :)