Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayın abilerim hepinize selamlar

darkfacer
04.February.2013, 20:50
:DMerhaba kısaca kendimi tanıtıyım
Adım:Enis Berk

Soy Adım: Genç

Boy 1.86 Kilo 97:p

16 yasındayım 5 ay sonra 17 me girip ehliyet sınavına giricem ben regal raptoru yeni tanımya basladım adeta makinata aşık oldum ama favorim daytona 350 tabi daha motoru almak için önüm uzun bir yol var aslınde pekte uzun sayılmaz ehliyityetimi aldıktan sonra motoruma kavusucam 1 sene kadar 250 lik scooter kullnadım vitesli motorlar hakkın bilgim yok bu konuda sizden ve yakın çevremden yardım istiyorum :D ve siz bana regal raptor katagorisi içinde hangi motorları tavsiye edersiniz ve bana yardımcı olucak dğer yorumlarınızıda bekliyorum hepinize saygılar .....

CELİL
04.February.2013, 21:05
Merhaba enis berk aramıza hoş geldin :)
babaeski desin bize biraz uzaksın çevrende vitesli motor kullanan tanıdk birileri varsa sana bir kaç kere makinayı gösterip tarif etse çabucak ögrenirsin hiç zor değil daytona modeline gelirsek çok görkemli alımlı ve biraz ağır motordur ilk kullanımda alışmak ister ama 250e-9 kasalar daha hafif daha kolay kullanımlıdır bir bayiye git makinaların üzerine otur bak hangisinde kendini rahat hissedersen ona yönel 8)

Anilgardiyan
04.February.2013, 21:12
Hoş geldin Enis Berk kardeşim , daimi olman dileğiyle inşallah zamanı gelince kavuşursun yeni makinene .

darkfacer
04.February.2013, 21:15
bir sorum daha olucak bir regal raptor benim gibi kalıplı bir insanı kaç yıl götürür ve ben daytona 350 yi kilolu olduğum için gözüme hem sağlamılık hemde güç bakımından daha uygun görmüştüm 250 e 9 kasalar pek hoşuma gitmiyor ama tabi motoru canlı görmedim daytonayı bi kere gördüm ama hiç birisine oturmadım spyderllar nasıl sizce bide siz ne kullanıyorsunuz ? ve kullandığınız motordan mennumusunuz biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın..:))

burak_332
04.February.2013, 21:16
merhaba enis çok genş yaşta motor sahibi olmaya karar vermişsin, umarım kazasız belasız motor sürmenin sorumluluğu ve bilincinde güzel bir makinan olur 8)

darkfacer
04.February.2013, 21:19
hepinize tesekkür ederim bu mutluğuğu daha fazla erteleyemzdim :)))

CELİL
04.February.2013, 21:26
bir sorum daha olucak bir regal raptor benim gibi kalıplı bir insanı kaç yıl götürür ve ben daytona 350 yi kilolu olduğum için gözüme hem sağlamılık hemde güç bakımından daha uygun görmüştüm 250 e 9 kasalar pek hoşuma gitmiyor ama tabi motoru canlı görmedim daytonayı bi kere gördüm ama hiç birisine oturmadım spyderllar nasıl sizce bide siz ne kullanıyorsunuz ? ve kullandığınız motordan mennumusunuz biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın..:))
aslında senin fiziğine göre daytona da spyder olur spyderin dengesi daytonaya göre biraz daha alışmak ister daytona daha kolay denge kurar 8)

darkfacer
04.February.2013, 21:30
celil abi çok teseekür ederim daytonoyı öneren bi yorum almak istiyodum. Zaten daytonaya aşık olmuştum artık benden kaçmaz daytonayı alıcam bide 2010 2011 2012 falan modelleri var aralarındaki farlklar nelerdir.

CELİL
04.February.2013, 22:25
celil abi çok teseekür ederim daytonoyı öneren bi yorum almak istiyodum. Zaten daytonaya aşık olmuştum artık benden kaçmaz daytonayı alıcam bide 2010 2011 2012 falan modelleri var aralarındaki farlklar nelerdir.
daytona da sene olarak aralarında fark yok sadece 2012 model makinalarda az sayıda yarım çaylak gidon (yüksek direksiyon) olan model var o kadar 8)

darkfacer
04.February.2013, 22:27
saol celil abi herkeze yorumları için tesekkür ederim siz han gi motoru kullanıyorsunuz ?

CELİL
04.February.2013, 22:29
saol celil abi herkeze yorumları için tesekkür ederim siz han gi motoru kullanıyorsunuz ?

350 cc Spyder 8)
Birde aşağıda unuttum Daytonanın 250cc ve 350cc makinası mevcut

darkfacer
04.February.2013, 22:32
tamam celil abi çok tesekkür ederim yardımların için bide son bişi daha sorucam :D yamaha dragstar ? sizce nasıl bi motor ??

DR.ALP
04.February.2013, 22:42
tamam celil abi çok tesekkür ederim yardımların için bide son bişi daha sorucam :D yamaha dragstar ? sizce nasıl bi motor ??
hoşgeldin..dragstar,intruder.shadow gibi modeller babalarımız olup her motorcunun hayalini süslerler..sana göre oldukça kilolu oldukça torqlu aletlerdir..ileride şiddetle tavsiye edilir..

CELİL
04.February.2013, 23:06
güzel makina ama başlangıç için uygun olmaz ağır dır ve kontrolü tecrübe ister 8)

av. Cevdet Yılmaz
05.February.2013, 00:09
:DMerhaba kısaca kendimi tanıtıyım
Adım:Enis Berk

Soy Adım: Genç

Boy 1.86 Kilo 97:p

16 yasındayım 5 ay sonra 17 me girip ehliyet sınavına giricem ben regal raptoru yeni tanımya basladım adeta makinata aşık oldum ama favorim daytona 350 tabi daha motoru almak için önüm uzun bir yol var aslınde pekte uzun sayılmaz ehliyityetimi aldıktan sonra motoruma kavusucam 1 sene kadar 250 lik scooter kullnadım vitesli motorlar hakkın bilgim yok bu konuda sizden ve yakın çevremden yardım istiyorum :D ve siz bana regal raptor katagorisi içinde hangi motorları tavsiye edersiniz ve bana yardımcı olucak dğer yorumlarınızıda bekliyorum hepinize saygılar .....
Enis hoşgeldin kardeşim aramıza,umarım kafandaki sorulara yanıt bulabilmişssindir.Forumda ve hepimizin ortak noktası olan motor tutkusunda daimi olman dileğiylenazar

cihan54
05.February.2013, 00:15
Sizin gibi şevkli arkadaşları her zaman aramızda görmek isteriz. hoşgeldin sefalar getirdin. 8)

darkfacer
05.February.2013, 00:47
sizler le birlikte olmaktan bende çok mutlu oldum galibe en küçük sürücü ben olucam hepinize yorumlarınızın için tesekkür eder ve keyifli sürüşler dilerim...

ibanez_one
05.February.2013, 03:41
Hoşgeldin Enis berk...drag star tarzı cihazları düşünmen için henüz çok erken...Regal gibi bir makineyi al yüzün gülsün, havan olsun, inşallah allah kaza bela vermeden vitesli motorun kitabını okumuş ol, yolların tadına var, belli bir tecrübeden sonra sıra onlara da gelir inşallah...Allah gönlüne göre versin...nazar8)

marlox
05.February.2013, 09:27
aileye hoşgeldin keyifli forumlar...