Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan merhaba yarın RR alıyorum ilk motorum

rockurl
05.February.2013, 22:45
Arkadaşlar merhaba yarın RR DD 250E-9 motoru alıyorum fakat daha önce hiç vitesli motor kullanmadım ve bakım nasıl yapılır hiç bir fikrim yok motoru alırken gösterebileceğim ustada tanımıyorum

sizce başlangıç için bu motor iyimi ???

ÇoK sıkıntı çıkarmasın diye regal markasını seçtim sizce iyi yapmışmıyım

Emrehan
05.February.2013, 22:51
Hoşgeldin!

Başlangıç için doğru seçim yapmışsın bana sorarsan. Öğrenmen / alışman da çok zaman almayacaktır.

Linkteki konu başlığından Ümitköy'deki Behzat Usta'nın adresine ve hatta haritalı yol tarifine ulaşabilirsin. Forum vasıtasıyla ulaştığını da söylersen her konuda yardımcı olacaktır.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6906&highlight=behzat+usta

Yeni motorun şimdiden hayırlı olsun. nazar Forumu takip et; buluşmaları kaçırma. :cheesy:

rockurl
05.February.2013, 22:56
şu motoru alıyorum bugun bi 15 20 metre gittim çok acayip geldi gazı çok hafif ufacık harekette motor gürlüyor ve debraj gaz ikilisini ayarlamakta zorlanıyorum alışırım herhalde

motor sizce genel olarak nasıl baktıgınızda iyimi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-ayarinda-gicir-gicir-regal-bakmadan-gecme-90935555/detay

Hoşgeldin!

Başlangıç için doğru seçim yapmışsın bana sorarsan. Öğrenmen / alışman da çok zaman almayacaktır.

Linkteki konu başlığından Ümitköy'deki Behzat Usta'nın adresine ve hatta haritalı yol tarifine ulaşabilirsin. Forum vasıtasıyla ulaştığını da söylersen her konuda yardımcı olacaktır.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6906&highlight=behzat+usta

Yeni motorun şimdiden hayırlı olsun. nazar Forumu takip et; buluşmaları kaçırma. :cheesy:

cihan54
05.February.2013, 22:56
Hoşgeldin.. Kendini de biraz tanıt bari..

Emrehan
05.February.2013, 23:00
şu motoru alıyorum bugun bi 15 20 metre gittim çok acayip geldi gazı çok hafif ufacık harekette motor gürlüyor ve debraj gaz ikilisini ayarlamakta zorlanıyorum alışırım herhalde

motor sizce genel olarak nasıl baktıgınızda iyimi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-ayarinda-gicir-gicir-regal-bakmadan-gecme-90935555/detay

Güzel görünüyor ama bence mutlaka bir ustaya göster. 2006 model motorun o kilometrede olması için hiç binmemek lazım. :mrgreen:

Bu arada; Cihan Bey kardeşimin dediği gibi; kendini tanıtır mısın biraz?

rockurl
05.February.2013, 23:01
daha önce hiç motorlara ilgim yoktu 1ay içinde karar verdim araştırdım ve bunu almaya karar verdim bir kere memlekette vitessiz motor sürdüm o kadar

Öğrenciyim Ankarada motora dair hiç birşey bilmiyorum zamanla öğrenirim umarım

Hoşgeldin.. Kendini de biraz tanıt bari..

Umut can
05.February.2013, 23:18
aramıza hoşgeldin:cheesy: ah o karar vermeler yok muuu :mrgreen: bi anlık virüs kapmayla başlıyor her şey hehehe :mrgreen: sonra bi bakmışsın her güzel havada binmek istiyorsun8)

bu arada şunu da sorayım motosiklet ehliyetin var mı? eğer yoksa motora binmek için acele etme zor olacak bunu hepimiz yaşadık, onu hallet.sonra zaten bol bol vaktin olacak binmek için...

rockurl
05.February.2013, 23:20
ehliyetede yeni başvurdum 16martta sınav olacakmış ben motoru alıp brandalayıp biyere koyarım ehliyet alıncaya kadar sanırım bir sıkıntı olmaz 2 -3 ay beklese????

şuan param varken alayım diyorum motor 2 3 ay kapalı halde yatsa bi sorun olurmu???

aramıza hoşgeldin:cheesy: ah o karar vermeler yok muuu :mrgreen: bi anlık virüs kapmayla başlıyor her şey hehehe :mrgreen: sonra bi bakmışsın her güzel havada binmek istiyorsun8)

bu arada şunu da sorayım motosiklet ehliyetin var mı? eğer yoksa motora binmek için acele etme zor olacak bunu hepimiz yaşadık, onu hallet.sonra zaten bol bol vaktin olacak binmek için...

ibanez_one
05.February.2013, 23:27
Hala Kendini Tanıtmadın Vicdansız :mrgreen:

rockurl
05.February.2013, 23:31
adım mehmet ali ankarada 2.üniversitemi okuyorum

Bilişim alanında çalışıyorum tam olarak ne öğrenmek istiyorsun :=)

boy 177 kilo 73 civarı

Hala Kendini Tanıtmadın Vicdansız :mrgreen:

Umut can
05.February.2013, 23:36
ehliyetede yeni başvurdum 16martta sınav olacakmış ben motoru alıp brandalayıp biyere koyarım ehliyet alıncaya kadar sanırım bir sıkıntı olmaz 2 -3 ay beklese????

şuan param varken alayım diyorum motor 2 3 ay kapalı halde yatsa bi sorun olurmu???

paran ve motor varsa al tabi.ehliyet zamanına kadar kaskını montunu vs ihtiyaçlarını hlledersin. motoru da brandayla örter bırakırsın..hafta da bir 15 20 dk çalıştır aküsü bitmesin.bilen biri varsa yakın çevrende kapalı yerde sürüş çalıştırabilir.hem de uzun süre motorun yatacağı için parçaları bu gezinme esnasında yağlanmış olur 8)

cihan54
05.February.2013, 23:36
Nüfusuna alıcak seni de, biraz ayrıntı lazım :mrgreen:

rockurl
05.February.2013, 23:40
bilişim hukuku, bilgi güvenliği konularıyla ilgileniyorum bu sayfayı 2 3 gün sonra google indexler o yüzden daha detay bilgileri buradan paylaşamam özel mesajla vs neden olmasın

Nüfusuna alıcak seni de, biraz ayrıntı lazım :mrgreen:

CELİL
05.February.2013, 23:47
Merhaba Bedri aramıza hoş geldin :D
regal raptoru seçmekle doğru karar vermişsin
linkini verdiğin makina resimlerde çok temiz görünüyor ama ustaya kontrol ettirmek lazım
kış sezonu fiyatlar uygun makinayı şimdi almakla iyi yapıyorsun 1 aya fiyatlar yükselmeye başlar
2 ay korunaklı bir yere çekersin makinayı haftada bir çalıştırır biraz dolanırsın hiçbir şey olmaz ehliyeti alıncada keyfini çıkarmaya başlarsın hayırlısı olsun 8)

rockurl
05.February.2013, 23:59
çok teşekkür ederim size özel mesajla bir soru yönelttim....

Merhaba Bedri aramıza hoş geldin :D
regal raptoru seçmekle doğru karar vermişsin
linkini verdiğin makina resimlerde çok temiz görünüyor ama ustaya kontrol ettirmek lazım
kış sezonu fiyatlar uygun makinayı şimdi almakla iyi yapıyorsun 1 aya fiyatlar yükselmeye başlar
2 ay korunaklı bir yere çekersin makinayı haftada bir çalıştırır biraz dolanırsın hiçbir şey olmaz ehliyeti alıncada keyfini çıkarmaya başlarsın hayırlısı olsun 8)

ibanez_one
06.February.2013, 00:14
Teşekkür Ederiz Aramıza Hoşgeldin...
Biz Her daim Birbirimizin Sorunlarına Karşı İlgi Alaka Gösterir, Gerekirse Sayfalarca Başına Gelebilecek Bir Ağrıza Neticesinde Tartışır Çözmeye Çalışırız...Ego Sahibi İnsanlar Değiliz Ve Bizim İçin Foruma Ne Zaman Üye Olduğun Kaç yaşında Olduğun Vesaire Önemli Değildir...Seni Ailemizden Sayar Samimiyetle Cevap Veririz...Kendini tanıtma Hususunda Bu Yüzden Espirili Bir Dille Diretmem Gerekirdi...Nihayetinde Sana Sadece Bir Nick Olarak Değil, Bir Birey Olarak Bakmamız İcab Eder...Bu Sebeple Her Üyemizden Forum Üyeliği Sonrası Bir Cümle De Olsa Kendisini Tanıtmasını İsteriz...Tekrar Hoşgeldin...Motorun hayırlı Uğurlu olsun...Kazasız Belasız Kullanman Ve Katılımcı Olman Dileği İle 8)
nazarnazarnazarnazarnazarnazar

DR.ALP
06.February.2013, 01:08
hoşgeldin Bedri..

DR.ALP
06.February.2013, 01:09
Teşekkür Ederiz Aramıza Hoşgeldin...
Biz Her daim Birbirimizin Sorunlarına Karşı İlgi Alaka Gösterir, Gerekirse Sayfalarca Başına Gelebilecek Bir Ağrıza Neticesinde Tartışır Çözmeye Çalışırız...Ego Sahibi İnsanlar Değiliz Ve Bizim İçin Foruma Ne Zaman Üye Olduğun Kaç yaşında Olduğun Vesaire Önemli Değildir...Seni Ailemizden Sayar Samimiyetle Cevap Veririz...Kendini tanıtma Hususunda Bu Yüzden Espirili Bir Dille Diretmem Gerekirdi...Nihayetinde Sana Sadece Bir Nick Olarak Değil, Bir Birey Olarak Bakmamız İcab Eder...Bu Sebeple Her Üyemizden Forum Üyeliği Sonrası Bir Cümle De Olsa Kendisini Tanıtmasını İsteriz...Tekrar Hoşgeldin...Motorun hayırlı Uğurlu olsun...Kazasız Belasız Kullanman Ve Katılımcı Olman Dileği İle 8)
nazarnazarnazarnazarnazarnazar
nokta.........

duzunay
06.February.2013, 01:30
Hoş geldin :) motorun şimdiden Hayırlı olsun :)

pavlus
07.February.2013, 02:46
kardeşim ben ankaradan kerem eğer istersen gelir beraber şöle sokak da 2 tur atarız benim motorla sanada biraz tiyo veririm:)
tel numaram 05443099700