Orijinalini görmek için tıklayınız : nakliye için yardım
kartezyenx
11.February.2013, 21:06
arkadaşlar bugün eski şehirden biri aradı motora talip biliyonuz satıp satmamakta kararsızım ama satarsam eğer alanyadan eskişehre nakliyesi hakkında önerisi olan varmı ben mesgulüm götüremem alacak arkadaş acemi götüremez aklımda ambar var veya otobüsler alırmı
kartezyenx
11.February.2013, 21:18
ambar 200-250 civarı istiyo eskişehir içine girmez girişinde bırakırım dio pazarlıkla 175-200 arası anlaşılır sanırım
kartezyenx
11.February.2013, 21:20
binerek gitse zaten benzin parası olur ozamanda
cihan54
11.February.2013, 21:24
Ben olsam binerek gelirdim :|
kartezyenx
11.February.2013, 21:25
Ben olsam binerek gelirdim :|
ula adam çok acemi hem eskişehir tarafı soğuktur bu mevsimde
CELİL
11.February.2013, 22:07
motoru sattığında üstünü tamamlayıp kafandaki makinayı alabiliyorsan istediğin rakama müşteride varsa olabilir karar senin 8)
nakliye için en uygunu otobüs bağajı engin spyder denizliden izmire öyle getirdi garaja gidip muavinlerle konuş pazarlık et hallolur 8)
kartezyenx
11.February.2013, 22:42
motoru sattığında üstünü tamamlayıp kafandaki makinayı alabiliyorsan istediğin rakama müşteride varsa olabilir karar senin 8)
nakliye için en uygunu otobüs bağajı engin spyder denizliden izmire öyle getirdi garaja gidip muavinlerle konuş pazarlık et hallolur 8)
KAÇA GÖTÜRÜR otobüs sonra bagajda devrilmesin nakliye parasını nasılsa motoru aşacak kişi öder maksat o arkadasa fazla masraf çıkmasın diye uğraşıom,,,,,,bu arada salihin sattığı daytona kaç model ve kaç km de idi
CELİL
11.February.2013, 22:50
KAÇA GÖTÜRÜR otobüs sonra bagajda devrilmesin nakliye parasını nasılsa motoru aşacak kişi öder maksat o arkadasa fazla masraf çıkmasın diye uğraşıom,,,,,,bu arada salihin sattığı daytona kaç model ve kaç km de idi
otobüs sağlam sorun olmaz 100-150 tl gibi istiyorlar
salih in makinayı kaçırdın 2011 model 4800km de sıfırdan daha temizdi bir tane daha o temizlikte o fiyata bulman çok zor kısmet fatih inmiş o aldı hayrını görsün sen araştırıcan artık kısmet 8)
marlox
12.February.2013, 10:08
hocam 100 -150 arası götürür ama travego olmasına dikkat et diğer otobüslerin bagajları dar travego geniş...
sakın şöföre gitme git direk muavine kardeşim de böyle bi sıkıntımız var de sen halledersin bunu de yıka yağla birazda çocuğu poh poh la harçlığını da ver gidene kadar aşağıda pasta cila bile atar :D
kartezyenx
12.February.2013, 13:08
hocam 100 -150 arası götürür ama travego olmasına dikkat et diğer otobüslerin bagajları dar travego geniş...
sakın şöföre gitme git direk muavine kardeşim de böyle bi sıkıntımız var de sen halledersin bunu de yıka yağla birazda çocuğu poh poh la harçlığını da ver gidene kadar aşağıda pasta cila bile atar :D
muavini pof poflayalım ama alacağı paraya bakar muavin ,bence
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.