Orijinalini görmek için tıklayınız : silindirden gelen ses
rr250e9kırmızı
11.February.2013, 22:26
abiler merhaba bugün başıma bir olay geldi danışayım dedim abiler mesela 3 vitesle giderken yavaşladık ya tam durmadan tekrar 3 viteste devam etmeye kalktığımda motordan şıngır şıngır ses geliyo kendini topladıktan sonra ses kesiliyo yani motor yavaşken tekrar kalkış yapmaya kalktığımda viteste 3 yada yukarıdaysa bu sesi yapıyo ama normalde o viteslere atınca o sesi yapmıyo nedendir abi bu
CELİL
11.February.2013, 22:37
abiler merhaba bugün başıma bir olay geldi danışayım dedim abiler mesela 3 vitesle giderken yavaşladık ya tam durmadan tekrar 3 viteste devam etmeye kalktığımda motordan şıngır şıngır ses geliyo kendini topladıktan sonra ses kesiliyo yani motor yavaşken tekrar kalkış yapmaya kalktığımda viteste 3 yada yukarıdaysa bu sesi yapıyo ama normalde o viteslere atınca o sesi yapmıyo nedendir abi bu
Mustafa işallah yaza kadar sana makinayı nasıl kullanman gerektiğini öğreticez 8)
o dediğin sibop sesi motor 3 üncü vitesin çekebileceği hızın altına düştüğünden zorlanıyor çekmiyor ses yapıyor her vites kendi taşıyacağı hızda kullanmak gerekir
1.de 20km ye kadar
2.de 40km ye kadar
3.de 60km ye kadar
4.de 80km ye kadar
5.de gittiği kadar km ye çıkarsan makina düzğün çeker sibop sesi yapmaz
aynı şey hız düşünce viteste düşürmen gerekir vitesi düşürmezsen dediğini yapar
kölay gelsin 8)
rr250e9kırmızı
11.February.2013, 22:41
abi kızma ya hayatımda ilk motorum regalim abi ya bilgim yok sora sora öğrenmeye çalışıyom abi ya sayenizde çokda değerli şeyler öğreniyorum hepinizden allah razı olsun bu siteyi kurandanda daimi olupta takılanlardanda yazdıklarımıza ilgi gösterenlerdende hepinizdende :( :cry:
CELİL
11.February.2013, 22:43
abi kızma ya hayatımda ilk motorum regalim abi ya bilgim yok sora sora öğrenmeye çalışıyom abi ya sayenizde çokda değerli şeyler öğreniyorum hepinizden allah razı olsun bu siteyi kurandanda daimi olupta takılanlardanda yazdıklarımıza ilgi gösterenlerdende hepinizdende :( :cry:
Mustafa kızmıyorum takılıyorum 8)
dreamrocker
12.February.2013, 00:21
Bahsettiğin ses silindirden değil zincirden geliyor. Zincir ayarını kontrol ettir. :) Diğer taraftan Celil abinin dediği gibi vites geçişlerine dikkat et
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.