Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzosun şekli yok ama sesi çok!
dreamrocker
13.February.2013, 03:05
Benim hoşuma gitti valla. Susturuculara girişsem mi acep? :mrgreen:
edit: Orjinal egzosmuş ya zaten. Kromu gidivermiş :D
http://www.youtube.com/watch?v=y9BsBPpS5zk
Anilgardiyan
13.February.2013, 04:04
Benim hoşuma gitti valla. Susturuculara girişsem mi acep? :mrgreen:
edit: Orjinal egzosmuş ya zaten. Kromu gidivermiş :D
http://www.youtube.com/watch?v=y9BsBPpS5zk
kapalı mekanda cekildiği için ses yanıltıyo kulaklıktaan dinle derim :) bi devir sesi 10 kere geliyo yankıyla :D
marlox
13.February.2013, 11:06
adam benim fikrimi uygulamış
gör celil abi gör bak sana bunu anlatmaya çalışıyordum...
cihan54
13.February.2013, 11:19
Ama ben de izlemek istiyom :( benim neyim eksik :( yoksa ben ezik miyim :(
Fatih
13.February.2013, 12:38
Benim makine de buna yakın ses veriyor :)
Balkan Ayisi
13.February.2013, 16:03
Ben benim makinanin arka kismini tamamen kestim orta susturucularida cikarttim ses fena degil oldukca tok bir ses geliyor tabi 250cc'ye gore . Teneke gibi ses cikar diyordum ama bu hacim icin tatminkar daha fazlasi olmaz diye dusunuyorum.
cihan54
13.February.2013, 16:11
Ben benim makinanin arka kismini tamamen kestim orta susturucularida cikarttim ses fena degil oldukca tok bir ses geliyor tabi 250cc'ye gore . Teneke gibi ses cikar diyordum ama bu hacim icin tatminkar daha fazlasi olmaz diye dusunuyorum.
Hocam hoşgeldin :mrgreen:
marlox
13.February.2013, 17:54
bizim makinelerin sesi iyi yaaa o kadar da kötülemeye gerek yok tamam çok daha iyileri yok mu var ama buna da şükür
Balkan Ayisi
28.February.2013, 22:38
Eyvallah CIHAN bugunlerde zamanim museayit takiliyorum iste buralarda. Havalar bi isinsada hepinizle bi toplantida tanisabilirmiyim diye dusunuyorum.
ahmet kaşıkçı
28.February.2013, 22:50
benim makinede aynı eksoz var ses harika :cheesy:
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154269_4219926611057_1915883860_n.jpg
rr250e9kırmızı
28.February.2013, 23:18
yav abi eksoz susturucular nasıl sökeriz yav :shock:
CELİL
01.March.2013, 00:29
yav abi eksoz susturucular nasıl sökeriz yav :shock:
ağzı dar olan modelse sökülmez eksoz son çıkışını kesip öyle çıkarılabilir oda eksozu geri dönülmez bir duruma getirir 8)
ruhumm
01.March.2013, 16:03
mrb abiler bnmde bi sorum olucak bnm makinanında egzozunda titreşimden oluşan bir cırlama sesi var eski sahibi kesmiş yarısını boşaltmış heralde sesinden memnunum ama cırlamayı nasıl kesebilirim fikirlerinize şimdiden teşekkürler
Anilgardiyan
01.March.2013, 16:10
mrb abiler bnmde bi sorum olucak bnm makinanında egzozunda titreşimden oluşan bir cırlama sesi var eski sahibi kesmiş yarısını boşaltmış heralde sesinden memnunum ama cırlamayı nasıl kesebilirim fikirlerinize şimdiden teşekkürler
sıcaklığa dayanıklı beyaz veya siyah bant gibi egsoz bandajları var , sardıgın zaman hem sesi toklaştırıyo hemde ince tizz olan o sesi kesiyo .
CELİL
01.March.2013, 17:22
ömer eksozun dar yerden geniş yere geçişinde iki kat boru var içteki borunun zamanla kaynağı kopuyor zırlama yapıyor zırıltıyı kesmek için alttan eksozun yere bakan yüzünden matkapla delik delip iç boruyu dış boruya kaynatmak gerekiyor 8)
marlox
01.March.2013, 17:29
celil abi
iki adet isteğim var senden
1- benim koltuk işini unutma
2- hani bizim eksozlarda iki flanş arasında kalan 10 cm uzunluğundaki katalizör var ya ondan nerde bulabilirim ??? iki adet o katalizörden lazım çıkma eski içi boş parça da olabilir farketmez
CELİL
01.March.2013, 17:35
celil abi
iki adet isteğim var senden
1- benim koltuk işini unutma
2- hani bizim eksozlarda iki flanş arasında kalan 10 cm uzunluğundaki katalizör var ya ondan nerde bulabilirim ??? iki adet o katalizörden lazım çıkma eski içi boş parça da olabilir farketmez
1- dün sordum daha uçak kargo gelmemiş
2- o flanşlardan veya aynısını daha uzun yapacak yer bende arıyorum 8)
marlox
01.March.2013, 17:42
daha uzuna gerek yok abi uzatmak kolay... bana o parçanın içi boş olanı gerekli...
o flanşı ortadan ikiye kes araya aynı çapta bir krom boru kaynakla al sana daha uzunu :D
CELİL
01.March.2013, 17:44
daha uzuna gerek yok abi uzatmak kolay... bana o parçanın içi boş olanı gerekli...
o flanşı ortadan ikiye kes araya aynı çapta bir krom boru kaynakla al sana daha uzunu :D
öyle kaynaklı görünsün istemiyorum orjinal tek parça ve kromajlı olsun istiyorum 8)
marlox
01.March.2013, 17:51
abi şimdi şöyle
onu flanşın oradan kesip oraya ek yaparsan iki kaynak izin değil bir adet kaynak izin olur onuda taşlarsan kaynak izini silip üstüne kromaj boya kaplatırsan hiç iz olmaz...
CELİL
01.March.2013, 17:59
abi şimdi şöyle
onu flanşın oradan kesip oraya ek yaparsan iki kaynak izin değil bir adet kaynak izin olur onuda taşlarsan kaynak izini silip üstüne kromaj boya kaplatırsan hiç iz olmaz...
onu bende biliyorumda yapacak yer bilmiyorum :mrgreen:8)
marlox
01.March.2013, 18:10
eee abi bende sana diyecek şey bulamıyorum git herangi bir tornacıya önce güzelce uzat sonra git bir boyacıya boyat :D
ruhumm
01.March.2013, 18:56
ömer eksozun dar yerden geniş yere geçişinde iki kat boru var içteki borunun zamanla kaynağı kopuyor zırlama yapıyor zırıltıyı kesmek için alttan eksozun yere bakan yüzünden matkapla delik delip iç boruyu dış boruya kaynatmak gerekiyor 8)
anladım abi deliğin çapı ne kadar olmalı ne kadar derin delmeliyim
CELİL
01.March.2013, 19:09
anladım abi deliğin çapı ne kadar olmalı ne kadar derin delmeliyim
ortalama 4 -5 mm lik matkap ucu iş görür dış delik delindiğinde matkap ucu içeri doğru boşluğa düşüyor düştüğünde dur devam edersen içteki diğer boruyu delersin onun delinmemesi lazım ama kazayla delinirse onuda kaynakla doldurursun kolay gelsin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.