PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar

b_a_h_a_d_i_r
17.February.2013, 18:30
öncelikle herkese selamlar. foruma yeni üye oldum.. ankaradan aranıza katılıyorum. yaklaşık 3 ay önce 2011 model regal raptor dd 250e-9b sahibi oldum. bu benim ilk motorum.. şimdilik garajımda yatıyor.. forumdaki faydalı bilgiler ve ustaların tavsiyeleri gerçekten ilgimi çekti.. ilerleyen zamanlarda siz değerli üstadlarla tanışıp kıymetli tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. tekrardan herkese merhaba..

av. Cevdet Yılmaz
17.February.2013, 19:15
öncelikle herkese selamlar. foruma yeni üye oldum.. ankaradan aranıza katılıyorum. yaklaşık 3 ay önce 2011 model regal raptor dd 250e-9b sahibi oldum. bu benim ilk motorum.. şimdilik garajımda yatıyor.. forumdaki faydalı bilgiler ve ustaların tavsiyeleri gerçekten ilgimi çekti.. ilerleyen zamanlarda siz değerli üstadlarla tanışıp kıymetli tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. tekrardan herkese merhaba..

Bahadir aramiza hosgeldin,kazasiz belasiz surusler ve forumda daimi olmani diliyorum8)
Ankara grubunun sezon yaklastikca canlandigini goruyoruz buda demek oluyor ki ankara da saglam organizasyonlar olma ihtimali yukseknazar

b_a_h_a_d_i_r
17.February.2013, 19:23
teşekkür ederim hocam hoşbulduk.. her türlü organizasyonda ve projede ekibin arasında olmaktan ve kabul görmekten mutluluk duyarım..

CELİL
17.February.2013, 19:31
Merhaba Bahadır aramıza hoş geldin :)
yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin nazar8)
ankara büyük atakta :cheesy:

Umut can
17.February.2013, 19:57
aramıza hoşgeldin. trafikte gördüğümüz regalciler foruma gelmeye başladı galiba nazar:mrgreen:

ahmet kaşıkçı
17.February.2013, 20:22
hoşgeldin aramıza allah kazasız sürüşler yapmayı nasip etsin amin...

cihan54
17.February.2013, 20:28
Hoşgeldin sefalar getirdin ba-ha-dır :|

marlox
17.February.2013, 21:21
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar... kalıcı olman dileğiyle...

DR.ALP
17.February.2013, 22:17
hoışgeldin..forumda kalıcı olman dileğiyle..Ankara tıpkı Bodrum gibi büyüdükçe büyüyor:(:?:(:?:(:?:cheesy:

Emrehan
17.February.2013, 23:21
Bahadır Bey kardeşim hoşgeldin. Yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun; kazasız belasız kullan inşallah. nazarnazar

Forumu takibe devam edersen etkinliklerden de haberdar olursun, hep beraber etkinleşir, belki de bu yaz İstanbul'u sollarız Ankara RR olarak. :p:p:p

duzunay
18.February.2013, 00:54
hoş geldin :) motorunla keyifli gezmeler dilerim nazar

b_a_h_a_d_i_r
18.February.2013, 02:15
tüm arkadaşlara ve ustalara iyi dilekleri için teşükkür ederim... motor sevdalısı bi ankaralı olarak her türlü organizasyonda diğer illere örnek olmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum..

pavlus
18.February.2013, 04:32
Kardeşim hoş geldin ankara büyüyor dünya küçülüyor :)

Balkan Ayisi
18.February.2013, 12:57
Bahadir kardesim regal raptor dunyasina hosgeldin. Tekerin tasa dizin yere degmesin , zevkli surusler dilerim.