Orijinalini görmek için tıklayınız : bayrak direği arıyorum
rr250e9kırmızı
18.February.2013, 22:17
s.a ağalar motoruma bayrak direği arıyorum diyeceksinizki daha önce bu konu açıldı ama ben o direği alsam bile nasıl takacaz neresine takacaz onuda bilmiyorum o yüzden benden tecrübeli ağalarımdan yardım istiyorum hazır bayraklı satan yer varsa fikrinizide almak isterim motor üstünde direk için montaj yeri ben göremedim nasıl uyduracaz fikri olan varsa yardım ederseniz teşekkürlerimi iletir kazasız belasız sürüşler dilerim
CELİL
18.February.2013, 22:37
s.a ağalar motoruma bayrak direği arıyorum diyeceksinizki daha önce bu konu açıldı ama ben o direği alsam bile nasıl takacaz neresine takacaz onuda bilmiyorum o yüzden benden tecrübeli ağalarımdan yardım istiyorum hazır bayraklı satan yer varsa fikrinizide almak isterim motor üstünde direk için montaj yeri ben göremedim nasıl uyduracaz fikri olan varsa yardım ederseniz teşekkürlerimi iletir kazasız belasız sürüşler dilerim
bayrak diregini internetten ve parça satan yerlerden araştırıcan
takılacak yerde arka sisibar ın yan vidalarına monte edicen 8)
DR.ALP
18.February.2013, 23:01
bisikletçileri araştır..umarım resim yardımcı olur...http://i284.photobucket.com/albums/ll40/DARKEAGLE1903/DSCN4043.jpg
marlox
19.February.2013, 12:48
kardeşim çok fazla para bağlamadan git bir çıkma parçacıya yada hurdacıya oraya uygun kalınlıkta krom boru bul o krom boru yu iki taraftan delip yerine monte et ucuza kapat işi...
mrtckrt
20.February.2013, 13:36
aslında ben de çoktandır arıyorum ve net te şu ilanı gördüm fiyatı gayet iyi ama biraz ince geldi gözüme izmirden bir arkadaş görse çook iyi olur topluca alırız
http://www.ikincielim.com/iel/aksesuar-krom-metal-satilik-motor-bayrak-diregi_ilan_246158
marlox
20.February.2013, 15:24
adamı aradım ama açan olmadı sonra tekrar denerim ama fiyat uygun bence ve krom diye de belirtildiğine göre çok ta ince değil ince olsa da sağlam olduğunu düşünüyorum... hafta sonu hava güzel olursa sanayide bir dostumun yanına gidip bayrak direği imalatı yaptırcam isterseniz acelemiz yok derseniz sizler için de yaptırabilirim... fiyat konusunda şimdilik birşey diyemem ama ayarlarım bir şekilde..
mrtckrt
21.February.2013, 11:23
adamı aradım ama açan olmadı sonra tekrar denerim ama fiyat uygun bence ve krom diye de belirtildiğine göre çok ta ince değil ince olsa da sağlam olduğunu düşünüyorum... hafta sonu hava güzel olursa sanayide bir dostumun yanına gidip bayrak direği imalatı yaptırcam isterseniz acelemiz yok derseniz sizler için de yaptırabilirim... fiyat konusunda şimdilik birşey diyemem ama ayarlarım bir şekilde..
bana uyar zaten muhtemelen 15 marta kadar karstayım denizliye dönünce ya o ilandakinden yada senden 2 tane almayı düşünüyorum. görüşmek üzere
marlox
21.February.2013, 12:05
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-motorsiklet-icin-krom-ay-yldizli-bayrak-diregi-115369967/detay
tedirginsazan
21.February.2013, 12:25
www.esenbayrak.com . müşterimizdir., iyi insanlardır. : Tr: Kıvanç sigorta Caner bey tarafından arıyorum dersen gereken ilgiyi gösterirler diye düşünüyorum. :tr:
rr250e9kırmızı
21.February.2013, 23:02
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-motorsiklet-icin-krom-ay-yldizli-bayrak-diregi-115369967/detay
marlok kardeş ilan sahibinin numarası falan yok bende mesaj attım dönerse eğer adam bize alalım 50 tl ye sağol abicim ilgin için
marlox
22.February.2013, 10:24
pazarlık yapmayı unutma... 30 a bitirmeye çalış...
mrtckrt
22.February.2013, 10:57
pazarlık yapmayı unutma... 30 a bitirmeye çalış...
evet evet 30 a bitir toplu alıcaz falan diyelim zaten yalan da değil ben 2 tane alırım 30 olursa
marlox
22.February.2013, 11:38
ama toplu değil sanırım o ilan tek satıyor diye biliyorum...
Gestapoz
27.February.2013, 00:16
o 50 tl lik 30 lira olsa kesin alırım 50 tl olsa da içim cız eder ama alırım. 4 tane alıcaz falan diyebilirsin sanırım şuan belki bişiler yapar
rr250e9kırmızı
27.February.2013, 22:16
o 50 tllik güzelde duruyor ama adama dedim ki abi ptt ile karşılıklı gönderi yaparmısınız dedim adamda sen havaleyi yapmadan ürünü göndermem dedi bende adama güvenemedim bu işte burda kapandı bileğe kuvvet artık kendim yapacam bir şekilde
_KARADUT_
27.February.2013, 23:55
bende aynısı var bende arıyodum bayrak direği sanayide aksesuarcıya girdim varmı dedim öyle bişey örümcek ağlarını temizleye temileye getirdi hatta iki adet istanbuldan iki arkadaşa gödermiştim 15 liraydı bi aksesuarcılara uğra derim izmitte sınırlı belki oralarda yada istanbulda daha çok aksesuarcı vardır bi bak derim
marlox
28.February.2013, 10:14
tabi tabi aksesuarcılarda luyor böyle şeyler
esnaf ağzı ile konuşmam gerekirse...
abi bakçan işte aksesuarcılara... bizde vardı kalmadı :D:D:D:D
mrtckrt
28.February.2013, 11:41
bende aynısı var bende arıyodum bayrak direği sanayide aksesuarcıya girdim varmı dedim öyle bişey örümcek ağlarını temizleye temileye getirdi hatta iki adet istanbuldan iki arkadaşa gödermiştim 15 liraydı bi aksesuarcılara uğra derim izmitte sınırlı belki oralarda yada istanbulda daha çok aksesuarcı vardır bi bak derim
kardeşim parasını versem bana da iki tane alırmısın
_KARADUT_
28.February.2013, 22:06
aldığım yere bi sorarım elinde kaldımı varsa hallederiz
mrtckrt
01.March.2013, 14:32
aldığım yere bi sorarım elinde kaldımı varsa hallederiz
ilgilendiğin için çok sağol kardeşim bekliyorum
rr250e9kırmızı
04.March.2013, 20:02
kendim bayrak direği yaptım resmini çektim paylaşmak istedim sizlerle ama resim nerden yükleniyor bulamadım
cihan54
04.March.2013, 20:04
kendim bayrak direği yaptım resmini çektim paylaşmak istedim sizlerle ama resim nerden yükleniyor bulamadım
TIKLA! Yardımcı olur umarım... :| (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6081)
mrtckrt
17.March.2013, 21:51
Dostlar çoktandır bayrak direği arıyorum aşağıdaki linkteki adamla konuştum, ismi hüseyin...
http://www.acilensatiyorum.com/Motor-Bayrak-Diregi_detay79336&Kid=466368
Ellerinde kalmamış 1 hafta içinde ureticez dedi bana Telefonla donucek
Engin im adam izmirde artık kalite kontrolu bi zahmet yaparsın ok ?
marlox
18.March.2013, 00:44
tamam en adamla irtibata geçer kontrolü sağlarım merak etme...
Dostlar çoktandır bayrak direği arıyorum aşağıdaki linkteki adamla konuştum, ismi hüseyin...
http://www.acilensatiyorum.com/Motor-Bayrak-Diregi_detay79336&Kid=466368
Ellerinde kalmamış 1 hafta içinde ureticez dedi bana Telefonla donucek
Engin im adam izmirde artık kalite kontrolu bi zahmet yaparsın ok ?
bence dırek ıcın bosa aranmayın balkon camasır askılıklarından bır parcayı kullanabılıyosunuz sonucta ben yaptım oldu gecen yıl sıstem aynı katlananlar varya o askılıktan oluyo bende motorculardan ogrenmıstım bunu
Gestapoz
18.March.2013, 08:49
heycanla bekliyoruz o zaman
marlox
18.March.2013, 09:00
bizim bayrak direğinden sonra raptor riders bayrağınada ihtiyacımız olacakmı ???
marlox
18.March.2013, 13:31
bayrak direği imalatı için bir usta ile görüştüm bugün tanesini 10 tl gibi bir rakamdan imal edebileceğini söylüyor
bağlantı vidalama yeri
rüzgar yayı
ve 30 cm lik krom bayrak direği
CELİL
18.March.2013, 13:37
bayrak direği imalatı için bir usta ile görüştüm bugün tanesini 10 tl gibi bir rakamdan imal edebileceğini söylüyor
bağlantı vidalama yeri
rüzgar yayı
ve 30 cm lik krom bayrak direği
Engin bu rakam çok iyi 8)
marlox
18.March.2013, 13:46
abi adamla sabah konuştum kolay yaparız dedi ama elinde işler varmış
eğer boş vaktini yakalarsam hemen adamı sokcam olayın içine
marlox
18.March.2013, 13:47
isterseniz bi adet söyleyin bana ona göre tekrar konuşayım
CELİL
18.March.2013, 13:50
isterseniz bi adet söyleyin bana ona göre tekrar konuşayım
istersen başka başlık açıp talep topla duruma bak 8)
marlox
18.March.2013, 13:52
olur abi açıyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.