Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : tekrar ben :-) ...

tgyzgn
19.February.2013, 00:20
Bir zamanlar regal raptor alacaktim bunuda forumda bildirmistim anil kardesimiz vesilesiyle gelmistim foruma motor aradigimi bildirmistim bircok raptora baktim ama maddi durumdan dolayi kendime uygun olanni bulamadim bu arama surecinde bi tanidik vesilesiyle honda cbr 125 R dustu umdugum fiyatinda altinda ckti kismet isi diyerekten satin aldim bi sure super sport kullanicisiyim Allah nasip ederse ilerde regal dusunmekteyim... racing kullanicisiyim ama benide bu genis aile icinde gormek isterseniz bu durumdan mutluluk duyarim..

HERKESE KAZASİZ BELASİZ SURUSLER DİLERİM. ALLAH MOTORCULARİ DAİMA KORUSUN...

CELİL
19.February.2013, 00:26
Bir zamanlar regal raptor alacaktim bunuda forumda bildirmistim anil kardesimiz vesilesiyle gelmistim foruma motor aradigimi bildirmistim bircok raptora baktim ama maddi durumdan dolayi kendime uygun olanni bulamadim bu arama surecinde bi tanidik vesilesiyle honda cbr 125 R dustu umdugum fiyatinda altinda ckti kismet isi diyerekten satin aldim bi sure super sport kullanicisiyim Allah nasip ederse ilerde regal dusunmekteyim... racing kullanicisiyim ama benide bu genis aile icinde gormek isterseniz bu durumdan mutluluk duyarim..

Merhaba Tugay yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)
aramızda olmandan mutlu oluruz

tgyzgn
19.February.2013, 00:30
Merhaba Tugay yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)
aramızda olmandan mutlu oluruz

Abi fuara geliyorum zaten anilla , daha yakindan taniscaz insallah :-)

cihan54
19.February.2013, 00:36
Hoşgeldin Tugay. Ne demek, aramızda motor farkının lafı mı olur. (Olsa bana olur :p) bişey sorcam. motoru nerden aldın :|

tgyzgn
19.February.2013, 00:39
Hoşgeldin Tugay. Ne demek, aramızda motor farkının lafı mı olur. (Olsa bana olur :p) bişey sorcam. motoru nerden aldın :|

Bagdat caddesinde honda mototalden aldim 8000 km de 2011 model yeni kasa 4800 e aldim :-)

cihan54
19.February.2013, 00:51
Bagdat caddesinde honda mototalden aldim 8000 km de 2011 model yeni kasa 4800 e aldim :-)

Hmm oke benim arkadaş da aynı motordan verdi de bir süre önce. acaba o mu dedim..

Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan. Honda hayat onda :cheesy:

DR.ALP
19.February.2013, 01:10
güle güle kullan Tugay motorunuda forumunuda8)

duzunay
19.February.2013, 01:41
selam Tugay ilk başta bende regal alacaktım bulamadım ankarada kısmet olmadı artık motoru büyüttüğümüzde kısmetse :) motorunda hayırlı olsun formdaki arkadaşlar ilgili etkinliklerde süper havalar bir ısınsın durmak yok :) bugün bindim yarım saatten sonra iptal iyi forumlar dilerim

av. Cevdet Yılmaz
19.February.2013, 03:12

Tugay aramiza yeniden hosgeldin,hayirli ugurlu olsun yeni motorun kazasiz belasiz gunlerde binmen dilegiyle.Buarada diger forumlarin aksine toplanmalarda motor cesitliligi olmasi bizim icin daha keyifli.Unutmadan guzel bir profil fotografi koy ki seni gordugumuzde hahh tugay diye hatirlayalim:cheesy:
Fuarda gorusmek uzere:lol:

marlox
19.February.2013, 12:47
hoşgeldin keyifli sürüşler kardeşim...

tgyzgn
20.February.2013, 00:58
herkesin bu kadar ilgi göstermesi çok güzel bi duygu bırde su var farklı bı motor tarzıyla katıldıgım halde bu ılgı gossterılıyor sanırım turkıyede ılk ve tek aıle yapısında tek grup raptor riders grubu bunu gordum sadece bnm konumda degıl gele sıteyı gezdıgımde zaten bu apacık ortada sız buyuk bı ıs basarmıssınız cıdden bunu kımse yapamaz. herkes sıcak kanlı ınsallah hep bole devam eder aranıza hıc bır fesatlık gırmez bende sımdı bu grupta olacagım ıcın gurur ve mutlulk duyuyorum :) mektup yazdım bea :D

Anilgardiyan
20.February.2013, 02:55
herkesin bu kadar ilgi göstermesi çok güzel bi duygu bırde su var farklı bı motor tarzıyla katıldıgım halde bu ılgı gossterılıyor sanırım turkıyede ılk ve tek aıle yapısında tek grup raptor riders grubu bunu gordum sadece bnm konumda degıl gele sıteyı gezdıgımde zaten bu apacık ortada sız buyuk bı ıs basarmıssınız cıdden bunu kımse yapamaz. herkes sıcak kanlı ınsallah hep bole devam eder aranıza hıc bır fesatlık gırmez bende sımdı bu grupta olacagım ıcın gurur ve mutlulk duyuyorum :) mektup yazdım bea :D

sen git çiğköfte ye bizi çağırma :D (neyse bunu özel sorucam sana )

kanka sana dedik o kadar sürünme sağda solda dostluk tadı vermeyen yerlerde gir dostluk arkadaşlık gör dedimm ahanda dediğime geldin , şimdiden mektup yazmaya basladın , yakında roman falan yazarsın :D