Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar
tedirginsazan
19.February.2013, 23:40
Herkese selam olsun. Araniza yeni katildim. Adim Caner Cevik 42 yasindayim ve sigortaciyim fazla motor gecmisi olan biri degilim. Cocuklugumuzda bayramlarda kiraladigimiz mobilet lerden takinti kalmis olacakki bu gecen seneden bu yana ilgim biraz artti. Gecen sene SYM 250İ EVO aldim inanilmaz keyfli geldi fakat satmak durumunda kaldim. Simdide imkanim el verdikçe chopper sevdalisitim. Tekrar araniza hos geldim :)
DR.ALP
19.February.2013, 23:54
Caner hoşgeldin..forum yaş ortalamasını dengeledin biraz:cheesy:.katılımcı olman dileğiyle..
tedirginsazan
20.February.2013, 00:08
Caner hoşgeldin..forum yaş ortalamasını dengeledin biraz:cheesy:.katılımcı olman dileğiyle..
Hosbulduk. Sanirim katilimim devamli olur alacagim motor ne olursa olsun burdan cok sey ogreneb8lecegimi dusunuyorum ;)
DR.ALP
20.February.2013, 00:11
düşünmene gerek yok..emin ol..tedirgin olma:cheesy:..baştan sona gez ve oku forumu..bazen gülecek bazen vayy bee diyeceksin..hadi kolay gele............nazar:cheesy:
cihan54
20.February.2013, 00:38
Vay bee :mrgreen:
Hoşgeldin sefalar getirdin sayın büyüğüm. Kanımca burada tam dengin yaşıtın kişiler var. Bence tam yerine geldin hoşgeldin 8)
av. Cevdet Yılmaz
20.February.2013, 00:48
Caner aramiza hosgeldin,
Faydali bilgiler bulabilmenin yaninda,burasi bir aile,kardeslik,abilik,dostluk mekani:cheesy:
Forumda daimi olman ve gonlundeki motora biran once kavusabilmen dilegiyle,nazar
Anilgardiyan
20.February.2013, 03:01
hoşgeldin sayın Caner abim , aklındaki makineye kısa süre içinde kavuşman ve forumda daimi olman dileğiyle , görüşmek üzere. :)
marlox
20.February.2013, 10:02
abi hoşgeldin keyifli forumlar...
tedirginsazan
20.February.2013, 10:21
tam yerine geldim desene :)
marlox
20.February.2013, 10:43
emin olabilirsin :d
ibanez_one
20.February.2013, 12:21
Hoşgeldin Abi...Allah Sana Sorunsuz Bir Makine, Kazasız Günler Versin...Katılımcı Olman Dileği İlenazarnazarnazarnazar
CELİL
20.February.2013, 12:44
Merhaba Caner aramıza hoş geldin :D
chopper makinan keyfini çıkarak zamanın gelmiş işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
tedirginsazan
20.February.2013, 13:20
Merhaba Caner aramıza hoş geldin :D
chopper makinan keyfini çıkarak zamanın gelmiş işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Hoşbulduk. Çok kararsız vaziyette arayışlarıma devam ediyorum. çok zor bir iş bu motoru almak. Herkes bişey diyor bende zaten kararsızım naıl olacak bilmiyorum :) hayırlısı bakalım :cheesy:
marlox
20.February.2013, 15:21
spyder al abi :)
DR.ALP
20.February.2013, 15:38
Hoşbulduk. Çok kararsız vaziyette arayışlarıma devam ediyorum. çok zor bir iş bu motoru almak. Herkes bişey diyor bende zaten kararsızım naıl olacak bilmiyorum :) hayırlısı bakalım :cheesy:
caner sen motoru bul alması kolay..getir foruma herkes didik didik eder motoru..kararsız kalmazsın en azından ya alır yada almazsın..neden almalı veya neden almamalı gibi soruların cevapları bu forumda olacaktır emin ol:cheesy:
tedirginsazan
20.February.2013, 18:34
caner sen motoru bul alması kolay..getir foruma herkes didik didik eder motoru..kararsız kalmazsın en azından ya alır yada almazsın..neden almalı veya neden almamalı gibi soruların cevapları bu forumda olacaktır emin ol:cheesy:
Alp Söylediklerin çok mantıklı, bu konuda gerçekten burdaki arkadaşlar yardımcı oluyorsa bu çok iyi 8) Bu anlamda şansımı değerlendiricem 8)
tedirginsazan
20.February.2013, 23:22
spyder al abi :)
Bu gun spyder i birebir gordum super bisey cok tarz...nazar :cheesy:
cihan54
20.February.2013, 23:29
Hayırlı olsun diyelim şimdiden o zaman :cheesy:
tedirginsazan
20.February.2013, 23:38
Hayırlı olsun diyelim şimdiden o zaman :cheesy:
Agzin bal yesin. :cheesy: Ama henuz erken gibi gozukuyor, maddi olarak simdilik biraz agir gelir. 2012 ( sifir plakasiz ) 7000 tl ye biraktilar. Sanirim ne alacagima Fuarda karar vericem. 8)
marlox
21.February.2013, 09:31
ben bekleyemedim fuarı sıfır spyder aldım :D forumda marlox un maceralerı var roman oldu alışım :D:D:D:D:D:D
cihan54
21.February.2013, 10:14
en bekleyemedim fuarı sıfır spyder aldım :D forumda marlox un maceralerı var roman oldu alışım :D:D:D:D:D:D
Alice harikalar diyarında bir, Engin Denizli yollarında iki.. :p
marlox
21.February.2013, 11:22
cihan da bir gün izmire gelecek 3 :D
cihan54
21.February.2013, 11:25
cihan da bir gün izmire gelecek 3 :D
Ooo gelicem tabi kardeşim.. Didim festivaline gelirken sonuçta ordan geçicem. İzmirde Festival yaparlarsa ona da gelicem; listemde o da.. Bu yaz Allah kısmet ederse o taraflara illaki akıcam 8)
marlox
21.February.2013, 12:02
gel tabi gel kankim gelmezsen ayıp olur zaten
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.