Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim demiş regaller günlük kullanılmaz
iskenderyaz
22.February.2013, 16:32
MRB bi yerde okumuştum regal raptor tarz olarak günlük işe gidiş geliş için veya gündelik işler için kullanılmaz diye. Hatta motorumu alma aşamasında vazgeçmek üzereydim ama ben yagmurlu havalar hariç hergün motorumu taksim-bayrampaşa arası kullanıyorum ve gayet memnunum . Burdan regal almayı düşünüp benim gibi araştırma yapan arkadaşlara sesleniorum bu motorlar hem uzun yok hemde günlük işler için gayet de kullanışlı
DR.ALP
22.February.2013, 17:17
MRB bi yerde okumuştum regal raptor tarz olarak günlük işe gidiş geliş için veya gündelik işler için kullanılmaz diye. Hatta motorumu alma aşamasında vazgeçmek üzereydim ama ben yagmurlu havalar hariç hergün motorumu taksim-bayrampaşa arası kullanıyorum ve gayet memnunum . Burdan regal almayı düşünüp benim gibi araştırma yapan arkadaşlara sesleniorum bu motorlar hem uzun yok hemde günlük işler için gayet de kullanışlı
o arkadaşımızı forumumuza davet etseydin keşke:cheesy:
av. Cevdet Yılmaz
22.February.2013, 17:43
Burdan regal almayı düşünüp benim gibi araştırma yapan arkadaşlara sesleniorum bu motorlar hem uzun yok hemde günlük işler için gayet de kullanışlı
Dogru soze ne denir8)
tedirginsazan
22.February.2013, 19:45
Bende kullanılıp kullanılmaması konusunda, artı scooter dan sonra vitesli motorun gündelik kullanılmasında sıkıntı olacağını düşünüyordum ki bu forumu buldum :) fikrimi değiştirdiler ... çok kısa bir süre sonra da dd250e9 um olacak sanırım. bakalım sonrasında neler olacak :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.