Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden Merhabalar...
Özlemkayra
23.February.2013, 13:51
Herkese selamlar,
Ben Özlem, kısaca özetleyecek olursak aslen İstanbulluyum, şuan İzmir de yaşıyorum, 7 yaşında bir kızım var....
Motosikletle devamlı yaşamaya geçen yıl eylül ayında başladım, ondan önce ise çok kısa sürelerle scooter, cup sürme şansım olmuştu... elektrikli bisikleti de sayacak olursak 2 yıl boyunca yaz kış devamlı kullandım, bu şekilde trafik tecrübem dahada ilerledi... Motorla çok büyük bir kaza yaşamadım, sadece geçtiğimiz yaz Antalya da küçük bir düşme olayı yaşadım... Şİmdilik bu kadar...
Ayrıca beni buraya davet eden cihan54 de teşekkür ederim...
CELİL
23.February.2013, 14:20
Merhaba Özlem aramıza hoş geldin :D
aramızda bayan sürücülerin olması mutluluk verici cihan senden bahsetmişti gelmeni bekliyorduk tekrar hoş geldin 8)
DR.ALP
23.February.2013, 14:23
Özlem hoşgeldin..forumu takip et..hem yararlı hem de eğlencelidir..
Özlemkayra
23.February.2013, 14:25
Teşekkür ederim, umarım tek bayan sürücü ben değilimdir, henüz inceleme fırsatım olmadı...
DR.ALP
23.February.2013, 14:31
ne farkeder ki..gönüller bir dostluklar daim olsun..Engin msj görünce yardımcı olur her bakımdan..(izmir bölge sorumlusu)
CELİL
23.February.2013, 14:31
Teşekkür ederim, umarım tek bayan sürücü ben değilimdir, henüz inceleme fırsatım olmadı...
guruptaki tek bayan değilsin ama şimdilik tek motoru olan sürücüsün diğer arkadaşlar artçı 8)
Özlemkayra
23.February.2013, 14:32
Artçı olmakta zevkli olabiliyor ama sürmek bambaşka bir duygu... tamamen özgürlük...
cihan54
23.February.2013, 14:33
Hoşgeldin kuzi.. Utangaçlığını atman biraz zaman alacaktır tabi. Ama alışınca ailemizin ne kadar güzel ve samimi bir aile olduğunu daha iyi anlarsın 8)
Özlemkayra
23.February.2013, 14:35
Hoşgeldin kuzi.. Utangaçlığını atman biraz zaman alacaktır tabi. Ama alışınca ailemizin ne kadar güzel ve samimi bir aile olduğunu daha iyi anlarsın 8)
Sağol kuzi gerçekten bir aile ortamı olması benim için önemli, beni az çok tanıyorsun 8)[smilie=greencolorz:
CELİL
23.February.2013, 14:36
Artçı olmakta zevkli olabiliyor ama sürmek bambaşka bir duygu... tamamen özgürlük...
aynen çok farklı keyifli ama artçılarında bir kaç avantajı var manzaranın tadını çıkaryor bol resim çekebiliyor ve yorulmuyorlar 8)
Özlemkayra
23.February.2013, 14:38
aynen çok farklı keyifli ama artçılarında bir kaç avantajı var manzaranın tadını çıkaryor bol resim çekebiliyor ve yorulmuyorlar 8)
Evet katılıyorum... Ben henüz babam ve kızım dışında bir artçı almadım, Motor rodaj döneminde zaten almadım, ama kızım ufak e bende bayanım ikimizin kilosu tek kişi gibi olduğundan sorun yaşamadık...
Özlemkayra
23.February.2013, 14:41
ne farkeder ki..gönüller bir dostluklar daim olsun..Engin msj görünce yardımcı olur her bakımdan..(izmir bölge sorumlusu)
Teşekkür ederim, burada değerli dostlar edineceğime eminim, ayrıca bizim bir grubumuz var, sanırım onlardan biri sizleri biliyor, onuda en yakın zamanda getirebilirim...
Özlemkayra
23.February.2013, 14:48
Şİmdilik hoşçakalın benim mesai bitti... Görüşmek üzere...
av. Cevdet Yılmaz
23.February.2013, 15:18
Ozlem aramiza ve aileye hosgeldin,Kazasiz belasiz surusler dilerim,
Forumda daimi olman dilegiylenazar
marlox
23.February.2013, 17:58
Öncelikle ailemize hoşgeldin Özlem Keyifli forumlar dilerim...
Sanırım İzmir'deki buluşmalarda en çok benimle muhattap olacak en çok benim yüzümü göreceksin... :)
İzmir'in Özlemin üyeliği ile bu şekilde büyük bir giriş yapması beni çok sevindirdi :D
kimsecikler üye olmuyor derken bir bayan sürücünün üye olması sanırım İzmir grubu olarak göğsümüzü biraz olsun gerdi...
Şu anda İzmir grubu olarak toplamda benim hesaplarıma göre 6 sürücüyüz...
umarım sayımız her geçen gün artar ve İzmir'de motorsikletin ne kadar yaygın ve Raptor Riders sürücülerinin nasıl da Türkiye geneline hükmeden bir grup olduğunu festivallerde ve fuarlarda gösterebiliriz...
tekrar keyifli forumlar dilerim aktif olman dileklerimle keyifli sürüşler....
Emre
23.February.2013, 18:47
Hoş geldin Özlem, daimi olman dileğiyle iyi sürüşler dilerim 8)
Anilgardiyan
23.February.2013, 23:00
ablacım hoşgeldin , daimi olman dilegiyle .
ağfndrdm
24.February.2013, 00:30
Sanırım İzmir'deki buluşmalarda en çok benimle muhattap olacak en çok benim yüzümü göreceksin... :)
İzmir'in Özlemin üyeliği ile bu şekilde büyük bir giriş yapması beni çok sevindirdi :D
kimsecikler üye olmuyor derken bir bayan sürücünün üye olması sanırım İzmir grubu olarak göğsümüzü biraz olsun gerdi...
umarım sayımız her geçen gün artar ve İzmir'de motorsikletin ne kadar yaygın ve Raptor Riders sürücülerinin nasıl da Türkiye geneline hükmeden bir grup olduğunu festivallerde ve fuarlarda gösterebiliriz...
adam ajanlığı ve istatistiği beraber yürütüyor tüik mit mubarek:mrgreen:
herneyse
özlem hoşgeldin
neyyQ
24.February.2013, 00:55
hoşgeldin. kazasız belasız keyifli sürüşler.
ozguralic
24.February.2013, 04:50
Hoşgeldin keyifli sohbetler dilerim nazar
Özlemkayra
24.February.2013, 22:02
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, kazasız belasız sürüşler dilerim bende...
DR.ALP
25.February.2013, 00:43
bak tek bayan sürücü sen değilsin Özlem:cheesy::cheesy:
http://bidepo.com/images/img0004320.jpg (http://bidepo.com/images/img0004320.jpg)
cihan54
25.February.2013, 00:45
Şekerliğe bak sen :lol::mrgreen:
marlox
25.February.2013, 09:20
aman tanrım fıstığa bak motorcu olmuş :D abi maşallah yaaa...
Özlemkayra
25.February.2013, 11:11
http://bidepo.com/images/img0004320.jpg (http://bidepo.com/images/img0004320.jpg)
Allah hepimize çocuklarımızı bağışlasın, maaşallah çok tatlı çok seker, seviyor galiba motora binmeyi, inşallah iyi bir motorcu olurlar da bizde huzurlu oluruz... kendimiz biniyoruz ama onlar büyüyüpte binmeye başladıkları vakit nasıl hissedeceğiz bilemiyorum...
DR.ALP
25.February.2013, 11:22
onlar motora bindimi yürek selanik:cry:..inşallah benim ve amcası gibi -motosiklet kültürü- içinde etrafına ve motoruna saygılı olarak sürerler...
DR.ALP
25.February.2013, 11:23
aman tanrım fıstığa bak motorcu olmuş :D abi maşallah yaaa...
hayırlı haberlerini bekleriz Engin..:Dnazar
Özlemkayra
25.February.2013, 11:26
Evet gerçekten öyle aslında, biz beraber bindiğimiz zaman gerçekten tedirgin oluyorum, kendim kullanıyorum ama olsun... 7 yaşında kızım arkaya oturtmuyorum, mazallah birşey olsa onu kucaklayıp atlarım diye düşünüyorum...
Özlemkayra
25.February.2013, 11:30
Teşekkür ederim Engin bey, ben günlük yaşantımda motorla iç içeyim ancak çalışmam ve devamlı evle ilgilenmem beni biraz kısıyor maalesef, bir anne ve aile reisi olunca izin gününüzü maalesef kendinize ayıramıyorsunuz...
marlox
25.February.2013, 12:05
valla aynı sorun bende de var diyebilirim sonuçta bizde bir aile reisliği rolüne bürünmüş adamlarız ama örnek veriyorum buluşma yapacağımızda makul saatler seçer ve ailelerimizi de buluşmaya getirirsek sanırım kimse ailesinden ödün vermiş olmaz diye düşünüyorum...
Emre
25.February.2013, 23:15
Abi maşallah yaa bu ne güzellik böyle :cheesy: Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inş.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.