PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çaylak

oguzuslu
23.February.2013, 14:36
Merhaba herkese,

Ben Oğuz şuanda Bulgaristan'da Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, ayrıca Balıkesir'de bir yazılım firmasının sahibiyim.

Okul bittiğinde RR Spyder almayı planlayan 2008 B ehliyeti olan fakat A2'yi anca bu yıl elde edebilen bu konuda geç kalmış çaylağım.

Umarım siz profesyoneller arasında bir iki şey kapabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

DR.ALP
23.February.2013, 14:43
Merhaba herkese,

Ben Oğuz şuanda Bulgaristan'da Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, ayrıca Balıkesir'de bir yazılım firmasının sahibiyim.

Okul bittiğinde RR Spyder almayı planlayan 2008 B ehliyeti olan fakat A2'yi anca bu yıl elde edebilen bu konuda geç kalmış çaylağım.

Umarım siz profesyoneller arasında bir iki şey kapabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
oğuz her türlü yardımcı oluruz..hoşgeldin..

CELİL
23.February.2013, 14:44
Merhaba Oğuz tekrar aramıza hoş geldin :)
okul ve iş bir arada maşallah okulu bitimine az kaldı sanırım allah kolaylık versin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

cihan54
23.February.2013, 14:45
Hoşgeldin Oğuzcum. Sefalar getirdin.. Bizimle daimi oldukça her türlü sorunun cevabını alacağına ve her yönden yararlanacağına emin olabilirsin.. 8)

mrtglc
23.February.2013, 14:47
Hoş geldin Oğuz. hiç bişey için geç değildir. ben 1 senedir motor kullanıyorum. 30 yaşındayım :D Sen hiç geç kalmış sayılmazsın. Umarım kısa sürede motoruna kavuşursun.

av. Cevdet Yılmaz
23.February.2013, 15:23
Oguz aramiza hosgeldin kardesim,Kazasiz belasiz surusler dilerim
Forumda daimi olman dilegiyle8)

marlox
23.February.2013, 17:51
hoşgeldin hepimiz prof değiliz kendi adıma konuşmam gerekirse en değilim mesela ama bu yemek yemek gibi birşey bir kere başlayınca içinden bir ses hadi diyor :D ve her acıktığında daha iyi bir sürücü oluyorsun... dikkatli olman hayalindeki motora kavuşman ve forumumuzda daimi olman dileklerimle.. sevgiler saygılar...

Emre
23.February.2013, 18:48
Hoş geldin Oğuz bende 30' uma doğru kavuştum düldülüme, geç kalmış sayılmazsın yani 8)

Emrehan
23.February.2013, 20:07
Hoşgeldin Oğuz Bey kardeşim. Forumu takibe devam edersen sorulan soruların cevapsız kalmadığını göreceksin zaten. Doğru yerdesin. :cheesy:

Bu arada, ben de tekrarlayayım, katiyen geç kalmış değilsin; ben de 30'umdan sonra aldım motoru ve ehliyeti. :)

mrtckrt
25.February.2013, 11:31
Hoş geldin Oğuz. hiç bişey için geç değildir. ben 1 senedir motor kullanıyorum. 30 yaşındayım :D Sen hiç geç kalmış sayılmazsın. Umarım kısa sürede motoruna kavuşursun.

adaşıma katılıyorum 29 yaşındayım evliyim ve 1 çocuğum var ve 6 aydır RRum var yani senden çok ama çok daha geç başladım ama hiç sorun değil :)

marlox
25.February.2013, 12:01
amaç zaten beraber sohbet edip beraber eğlenip beraber birşeyler öğrenmek ise önceliğin sonralığın ne anlamı var...

eralp_goksu
25.February.2013, 12:59
Hoşgeldın aramıza :|

Fatih
25.February.2013, 14:28
Hoşgeldin keyifli forumlar.

ozguralic
25.February.2013, 14:54
Hoşgeldin keyifli forumlar nazar

mesutdikmen
25.February.2013, 20:32
Hoşgeldin Oğuz...