Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL.. Yardım ve Tavsiye

tedirginsazan
25.February.2013, 16:59
Arkadaşlar selamlar.

Sayfanın proflarından tavsiyeler bekliyorum!!!

Regal Rabtor DD 250 e9 2007 model 2009 trafik çıkışlı 13500 km de 2700 tl. (genel durumu iyi)
Ramzey QM 250 2008 model 2010 trafik çıkışlı 8400 km de 2200 tl Genel durumu iyi

iki motorda da sıkıntı yok aralarında 500 tl fiyat farkı var. Tercihim ne olmalı?
Regal olacaksa buna değecek fark nedir yada Ramzey derseniz onu tercih etme sebebim ne olacaktır? Çok acil karar verip artık bu durumu aklımdan çıkartmak istiyorum. Tabi Regal forumunda yazınca tercihler Regal olacaktır belki ama Aradan biri çıkıp Ramzey de olur aynı katagoride motorlardır derse aklımı çelebilir :mrgreen:
Şahsi değerlendirme ve fikirlerinizi bekliyorum.
Yarın sabah noktalamak üzere karar vericem.
: Idea:

cihan54
25.February.2013, 17:06
Valla şahsen Ramzey'in ne durumda olduğunu bilmiyorum. yedek parçası servisi arıza sıklığı nedir.. Ama diğer seçenekte olan RR gördüğüm kadarıyla kondüsyonu yerinde ve gayet temiz bir makine...

ozguralic
25.February.2013, 17:06
selam Caner abi (başta yaşını görmemiştim) , site profesörlerinden değilim ama, RR derim. Farkı uzun yolculuklarda su soğutmasının faydasını göreceksin. Ramzeyde ise sık sık mola vermek zorunda kalırsın.

2. el olarak düşünürsen RR markası şuan hızla yükseliyor. Satmak istersen anında müşteri bulursun.

Karar senin her türlü hayırlısı olsun.

tedirginsazan
25.February.2013, 17:14
Valla şahsen Ramzey'in ne durumda olduğunu bilmiyorum. yedek parçası servisi arıza sıklığı nedir.. Ama diğer seçenekte olan RR gördüğüm kadarıyla kondüsyonu yerinde ve gayet temiz bir makine...

Cihan aklıma takıldı sadece fikrinizi almak için yolladım. Zaten senden yorum bekliyordum senden gelmeside iyi oldu tşkl.
Karar değişikliği olmazsa yarın orda olucam.

CELİL
25.February.2013, 19:08
Caner her açıdan RR daha iyi su ve fan soğutması sıcak hava ve uzun yolda şişme yapmaz parça kalitesi ramzeyle yan yana bile gelmez çok daha iyidir parça sorunu yok ve ikinci eli tek satan çinli markadır
ramzeyi alırsan elinde kalır tabi tercih senin kolay gelsin 8)

daytona250
25.February.2013, 19:43
kesinlikle RR

piyasadaki ismi çok iyi, çinlilerle kıyaslamıyor insanlar artık nerdeyse, ikinci eli aşırı hareketli, parçaları kaliteli ve temini kolay..

Anilgardiyan
25.February.2013, 20:16
Ramzeyin saçma sapan eksoz ve mekanik sesini çekecegime , 500 lira daha verip e9'u alırım hemde daha uzun omurlu olur ve biraz daha atak bi motosiklete binmiş olursun . şekil olarakta , e9 ramzeyden kat kat üstün , nikelajlı ve doğal renk görüntüsüyle .

Emrehan
25.February.2013, 20:16
Yaklaşık 1 sene önce benzer bir araştırmayı belki de daha uzun süreyle yapmış ve Regal Raptor almış biri olarak gönül rahatlığıyla Regali tek geçmeni tavsiye edebilirim Caner Abi. :cheesy:

mrtglc
25.February.2013, 20:35
hocam sana şöyle söyleyeceğim ben dolaşırken etrafımda bir çok regal raptor motor görebliyorum. hatta İstanbul' içi değil şehir dışı ağarlıklı çalıştığımdan diğer illerdede çok rastlıyorum. Fakat ramzeyle gezen kimseyi görmedim. Burdan yola çıkabilirsin. (ben gv250 kullanıyorum bu arada yorum tarafsızdır yani) parça sıkıntısı falan yaşamazsın.

rr250e9kırmızı
25.February.2013, 23:11
selam abicim bende motor alırken önümde bir kaç seçenek vardı regal. kanuni .jınlun vb bende dedim ki regalin tipi güzel duruyo onu alayım gitsin dedim (bütçemde o zaman 3 bin tl) gittim regal raptoru aldım inanmazsın ama şu an motoru sürerken içimden sürekli gülmek geliyor sevinçten ve iyiki bu motoru almışım diyorum iyiki regali seçmişim diyorum serviside yanıbaşımda ee daha ne diyim ki tabiiki REGAL RAPTOR

av. Cevdet Yılmaz
25.February.2013, 23:41
Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur8)

tedirginsazan
26.February.2013, 00:49
Yaklaşık 1 sene önce benzer bir araştırmayı belki de daha uzun süreyle yapmış ve Regal Raptor almış biri olarak gönül rahatlığıyla Regali tek geçmeni tavsiye edebilirim Caner Abi. :cheesy:

Cansın kardeşim, eyvallah. 8)

tedirginsazan
26.February.2013, 00:55
selam abicim bende motor alırken önümde bir kaç seçenek vardı regal. kanuni .jınlun vb bende dedim ki regalin tipi güzel duruyo onu alayım gitsin dedim (bütçemde o zaman 3 bin tl) gittim regal raptoru aldım inanmazsın ama şu an motoru sürerken içimden sürekli gülmek geliyor sevinçten ve iyiki bu motoru almışım diyorum iyiki regali seçmişim diyorum serviside yanıbaşımda ee daha ne diyim ki tabiiki REGAL RAPTOR

:) eyvallah guzel acıklama olmuş :)

tedirginsazan
26.February.2013, 00:57
Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur8)

Daha sonrası da spyder olur sanırım 8)

tedirginsazan
26.February.2013, 01:02
Caner her açıdan RR daha iyi su ve fan soğutması sıcak hava ve uzun yolda şişme yapmaz parça kalitesi ramzeyle yan yana bile gelmez çok daha iyidir parça sorunu yok ve ikinci eli tek satan çinli markadır
ramzeyi alırsan elinde kalır tabi tercih senin kolay gelsin 8)

Hocam tavsiyelerinizle yarin kismetse RR li olurum. 8)

tedirginsazan
27.February.2013, 14:11
RR Almak için iyi bir mücadeleyle dün Sakarya ya gittim. ( artık benimde RR li olma zamanım geldi diye düşündüm) Motordan anlamasamda bi cesaret belki ısınırız aramızda bir elektrik oluşur diye düşündüm. Tabi buna sebep olan satacak arkadaşın sunumu anlatımıydı. Ama maalesef o enerjiyi yakalayamadım Hepsini detayı ile sormuş olsam da aldığım cevap motor gayet temiz sadece nikelaj bağlantılarının vidaları nikelaj olmadığından paslanmaya başlamış başkada hiç bir sıkıntı yok dedi :( Arka lastik kabak, paslanmazlar artık kabarmaya başlamış, ön lastikteki paçalık yırtılmış, ön fren kolu kırılmış. En kötüsüde eski JAVA motorlar gibi inanılmaz kötü bir sesle karşılaştım :( Kısacası sanırım beklentim çoktu. Netice itibarı ile şimdilik RR li olamadık. Ama çok yakında olucak :))

CELİL
27.February.2013, 14:15
RR Almak için iyi bir mücadeleyle dün Sakarya ya gittim. ( artık benimde RR li olma zamanım geldi diye düşündüm) Motordan anlamasamda bi cesaret belki ısınırız aramızda bir elektrik oluşur diye düşündüm. Tabi buna sebep olan satacak arkadaşın sunumu anlatımıydı. Ama maalesef o enerjiyi yakalayamadım Hepsini detayı ile sormuş olsam da aldığım cevap motor gayet temiz sadece nikelaj bağlantılarının vidaları nikelaj olmadığından paslanmaya başlamış başkada hiç bir sıkıntı yok dedi :( Arka lastik kabak, paslanmazlar artık kabarmaya başlamış, ön lastikteki paçalık yırtılmış, ön fren kolu kırılmış. En kötüsüde eski JAVA motorlar gibi inanılmaz kötü bir sesle karşılaştım :( Kısacası sanırım beklentim çoktu. Netice itibarı ile şimdilik RR li olamadık. Ama çok yakında olucak :))
Caner sağlık olsun herkese makinası çok iyi görünür kısmet değilmiş hayırlısı olsun işallah kısa zamanda kafana göre bir makina bulursun :(

mrtckrt
27.February.2013, 14:30
kötü makina almaktansa biraz bekleyip iyi makina alman daha isabetli olur caner abi bu saatten sonra RR dan şaşmassın umarım ama piyasada galiba GV250 ler le kıyaslayabilirsin geri kalanı yalan olur bence

cihan54
27.February.2013, 14:35
Hmm demekki motoru görmeyeli çocuk motorun canına okumuş.. sağlık olsun.. celil abinin dediği gibi, herkese motoru güzel gelir.. çocuk motorun durumunu anlatmayı bilememiş.. hayırlısı...

tedirginsazan
27.February.2013, 15:16
Kuzguna yavrusu Şahin görünür ;) o da mutlaka motorunu sevdiği için pek bir şey söyleyememiştir. Ama nihayetinde güzel bir gün geçirdim Sakarya yı gördüm Islama köfte yedim (güzeldi) Şehir merkezini gezdim. Planlamadığım güzel bir gün. O kardeşimizede bunun için teşekkür etmek gerekir. En iyi tarafından bakmak lazım ;)
Cihan sana da teşekkürler... Bu arada memleketinin kıymetini bil oldukça güzel bir yer.

cihan54
27.February.2013, 15:43
İnşallah birgün görüşmek de nasip olur. Festivale de bekliyorum. Daha birşey görmedin. Şehir merkezi o kadar iyi bir yer sayılmaz. Ama gelmişken ıslama köfte yemen güzel 8)

tedirginsazan
27.February.2013, 16:19
İnşallah birgün görüşmek de nasip olur. Festivale de bekliyorum. Daha birşey görmedin. Şehir merkezi o kadar iyi bir yer sayılmaz. Ama gelmişken ıslama köfte yemen güzel 8)

Şaşırdığım bişey var. inanılmaz fazla sayıda pasaj var pasajlara girmekten şehri gezemedik desem yeridir :shock:

cihan54
27.February.2013, 16:23
:p:p pasajlarda ne aradın hocam. sorsaydın daha kolay bulurdun bari :mrgreen:

tedirginsazan
27.February.2013, 18:07
:p:p pasajlarda ne aradın hocam. sorsaydın daha kolay bulurdun bari :mrgreen:

Pasajlar süper güzeldi. Her pasajın dolu oluşu iş yapıyor olması belkide bir anlamda Sakarya da iş potansiyelinin güzel oluşunu gösteriyor.
Bir Sigorta acenteliği şubesi açmanın faydası olur diye düşündüm ;)

cihan54
27.February.2013, 18:22
Pasajlar süper güzeldi. Her pasajın dolu oluşu iş yapıyor olması belkide bir anlamda Sakarya da iş potansiyelinin güzel oluşunu gösteriyor.
Bir Sigorta acenteliği şubesi açmanın faydası olur diye düşündüm ;)

Benim kanka burada büyük bir sigorta acenteliği şubesi sahibi.. Bu konuda bilgilerini ve fikirlerini alabilirsin öyle birşey düşünürsen ciddi ciddi 8)

tedirginsazan
27.February.2013, 22:46
Benim kanka burada büyük bir sigorta acenteliği şubesi sahibi.. Bu konuda bilgilerini ve fikirlerini alabilirsin öyle birşey düşünürsen ciddi ciddi 8)

Düsünürüm, görüşmekte isterim. Belli olmaz bu işler herşey kısmet... :tck: