PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal raptor spyder dd 250e-10 fikir verebilirmisiniz

burakbayat07
26.February.2013, 03:44
merhaba arkadaşlar,

REGAL RAPTOR SPYDER DD 250E-10 motoru alacağım fiyat olarak 4500 çekilmektedir ancak öğrenci olduğum için bu parayı zar zor biriktirebildim ve ikinci elini buldum
kafamdaki soru işaretleri var

kullanım açısından nasıl bir motordur biraz bahsedermisiniz

cihan54
26.February.2013, 10:02
Seni tanışma başlığına davet ediyor ve bu konuda fikirlerimi söylüyorum...

4500tl fiyat, o makineyi alıp alabileceğin en düşük fiyattır. Bulduysan kaçırma. Ama şunu da söyliyim. İlk üretimi balansörsüzdü ve haliyle titreşim vardı. Bu alacak olduğunda muhtemelen balansörsüz olacaktır.

Kullanım olarak. Çok çok keyifli bir motor olup zorluk yaşamazsın ve alıştın mı bırakamazsın bağımlılık yapar 8)

marlox
26.February.2013, 10:03
dostum öncelikle foruma hoş geldin
forum kurallarımız gereği kendini aşağıdaki linkten tanıtırsan seviniriz...

http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

mrtckrt
26.February.2013, 10:51
cihan'ın dediği gibi 4500 bir spyder alıp alabileceğin muhtemelen en düşük fiyat kaçırma derim ama motor iyiyse o kadar para sadece öğrenci için değil herkes için çok paradır paranı sorunlu, kazalı bi makinaya bağlamamanı tavsiye ederim. satıcıyı, güvenilirliğini göz önünde bulundur. makinanın km si önemli forumda benden daha tecrubeli abilerim arkadaşlarım var ama 20000/25000 bizim motorlar için önemli bir km. ondan sonra şanjuman vs bakım isteyecektir. bide makinayı mutlaka güvendiğin bi ustaya göster, satıcının önerdiği ustaya değil.
biraz uzun oldu umarım işine yarar, umarım gönlünce bi makina alırsın

Balkan Ayisi
26.February.2013, 12:44
Merhaba Burak.
Buldugun fiyat cok guzel bir fiyat arkadaslarinda soyledigi gibi ilkonce makinanin durumu cok onemli ucuz diye sorunlu bir makina alma kendine.
Bir syder surucusu olarak sana sunu soyleyebilirim. Makina disgorunus olarak cok guzel seninde farkettigin gibi ama arkadaslarin dediklerine kulak ver . Surus zevkine gelince COK ZEVKLIIIIIIIII kis gelince firsat kollayacaksin ustune atlamak icin . Insallah kendine gore bir makina bulursun. " DIZIN YERE TEKERIN TASA DEGMESIN."