PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir' den Selamlar

Ballı61
27.February.2013, 18:17
Yoğunlaşan trafik şartlarından ötürü, Yaşamımızın bir parçası olarak motorsikletleri birazcıkta keyfi kullanmak güzel olsa gerek diye düşünmekteyim. motorsikletliye her geçen gün artan itibar ve saygı bizleri mutlu etmekte.

Ben Mehmet Ballı
amatör bir motorsiklet yarışçısıyım
bir motorsiklet markasında satış sonrası hizmetler sorumlusuyum
kısacası motorsiklet sevdalısıyım
bu ailede bana da yer verdiğiniz için öncelikle sizlere ve böyle güzel bir siteyi bana tanıttığı için MARLOX a teşekkür ediyorum.

cihan54
27.February.2013, 18:20
Engin gözünün yağını sevdiğim. Bi Fazercı daha getirmişsin. :p :cheesy:

Hoşgeldin Mehmet ne iyi ettin de geldin. Demek Fazer ha :lol: motorundan bahsetsene biraz. Fotoğraf koyar mısın görelim 8)

Daimi olmanı ve beni yalnız bırakmamanı ümit ederim. Burada kaplanlara yem olcam yakında. Fazer'cıyım diye dışlıyolar beni :x

CELİL
27.February.2013, 18:23
Yoğunlaşan trafik şartlarından ötürü, Yaşamımızın bir parçası olarak motorsikletleri birazcıkta keyfi kullanmak güzel olsa gerek diye düşünmekteyim. motorsikletliye her geçen gün artan itibar ve saygı bizleri mutlu etmekte.

Ben Mehmet Ballı
bu ailede bana da yer verdiğiniz için öncelikle sizlere ve böyle güzel bir siteyi bana tanıttığı için MARLOX a teşekkür ediyorum.

Merhaba Mehmet aramıza hoş geldin :)

profosyonel bir motor sürücüsü ve sevdalısı bir arkadaşımızı aramızda görmekten mutlu olduk 8)

marlox
27.February.2013, 18:24
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar diler ailede iyi ve örnek bir birey olacağın konusunda sana kefil olabilirim...

eralp_goksu
27.February.2013, 18:26
Hoşgeldin aramıza :D

cihan54
27.February.2013, 18:26
Hoşgeldin aramıza :D

Baktı iki olduk hemen uslu çocuk oldun bakıyorum da :x

Özlemkayra
27.February.2013, 18:51

Ben Mehmet Ballı

Mehmet hoşgeldin...

av. Cevdet Yılmaz
27.February.2013, 18:52

Ben Mehmet Ballı

Mehmet aramiza ve ailemize hosgeldin,
Engin e de tesekkur ediyorum seni forumda kazandirdigi icin:alkis:
Forumda daimi olman dilegiylenazar

mrtglc
27.February.2013, 21:59
hoş geldin dostum. daimi ve katılımcı olman dileklerimizle.

ibanez_one
27.February.2013, 22:13
Hoşgeldin..Katılımcı Olman Dileği İle...nazar

marlox
28.February.2013, 10:15
mehmet bakalım bir sonraki hangi tarihte siteye girecek :D şaka maka bi yana iyi çocuktur ballı severim kendisini birde bazen trabzonlu tarafı su yüzüne çıkınca daha sempatik oluyor :D

Ballı61
01.March.2013, 06:38
arkadaşlar bana bu ailede yer verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim..internete arad bi giriş yapabiliyorum iş yoğunluğundan ötürü ama fırsat buldukça sizlerletim..bu hafta sonu istanbul motorsiklet fuarında olucaz arkadaşlarla.inşallah orada da denk geliriz..şimdiden hayırlı haftasonları ..herşey için teşekkür ederim..