PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Su damlatma

Gestapoz
27.February.2013, 21:51
Arkadaşlar cahilliğime verin öncelikle. Şimdi dün beşiktaşta normal dümdüz şeridimde giderken biri geldi arkadan bana çarptı ve kaçtı allahtan yavaştım küçük sıyrıklarla kurtuldum motorunda bi aynası kırıldı o kadar.Sonra parkedince farkettim ki sağ ayaklığın ordan 4-5 damla su damlattı . bu normal mi, ya da çok büyük sorun olur mu motora hiç binmiyim mi onu yaptırmadan

mrtglc
27.February.2013, 21:53
Çok geçmiş olsun. plakayı fala alsaydın bari.

marlox
27.February.2013, 21:59
Geçmiş olsun kardeşim egsoz içinde yoğuşmuş su olabilir bir sorun olacağını sanmam... sen iyiysen gerisi teferruat... plaka falan alabildinmi bari...

CELİL
27.February.2013, 22:05
Arkadaşlar cahilliğime verin öncelikle. Şimdi dün beşiktaşta normal dümdüz şeridimde giderken biri geldi arkadan bana çarptı ve kaçtı allahtan yavaştım küçük sıyrıklarla kurtuldum motorunda bi aynası kırıldı o kadar.Sonra parkedince farkettim ki sağ ayaklığın ordan 4-5 damla su damlattı . bu normal mi, ya da çok büyük sorun olur mu motora hiç binmiyim mi onu yaptırmadan
caner geçmiş olsun
sağ tarafta ayak basamağının yanında üzeri tel yay sarılı radyatör devirdaim hortumu var onun dibindeki kelepçeden veya kelepçe dibinden hortum çatlamış olabilir oradan kaçırabilir su kesildiyse sorun değil ama devamlı su geliyorsa dediğim yerleri kontrol et en son radyatörün suyu eksikmi yedek su deposundan kontrol et kolay gelsin 8)

Gestapoz
27.February.2013, 22:07
Aldım abi aldım hatta 100 metre aşağıda polisler vardı onlarda almış.Konuştum onlarla trafik mahkemesine gidiceksin dediler baya uzun işmiş anlaşılan.Bi aynam kırıldı onun masrafını çıkarıyım derken daha da masraf yapıcam git gele.Şirket arabasıydı sanırım buldum firmayı yarın onları arıycam en azından.Tam su damlayan yer sağda fren pedalı var ya onun oralardan işte.önemli değil yani abi dediğine göre ?

marlox
27.February.2013, 22:09
firma ile görüşmeden keşke trafikten zabıt tuttursaydın sonuçta illaki görgü şahidin vardır...

Gestapoz
27.February.2013, 23:02
Polisle konuştum napabilirim diye o da mahkemeye gitmen lazım dedi zabıt falan bişi demedi valla bende bilmiyorum ne yapılır nası yapılır ondan tamam dedim.amatörlük işte

CELİL
27.February.2013, 23:30
kazaya karışan kişi kaçmışsa yapılabilen tek şey adliyeye gidip suç duyurusunda bulunmak başka birşey yapamıyorsun :p

eralp_goksu
27.February.2013, 23:32
Aldım abi aldım hatta 100 metre aşağıda polisler vardı onlarda almış.Konuştum onlarla trafik mahkemesine gidiceksin dediler baya uzun işmiş anlaşılan.Bi aynam kırıldı onun masrafını çıkarıyım derken daha da masraf yapıcam git gele.Şirket arabasıydı sanırım buldum firmayı yarın onları arıycam en azından.Tam su damlayan yer sağda fren pedalı var ya onun oralardan işte.önemli değil yani abi dediğine göre ?

Motora bınmende bır sakınca yok ama su sevıyesını devamlı kontrol et. Suyun azaldıgını fark edersen bır tamırcıye ugra. Su azalırsa sogutma ıslemı tam olarak yapılamaz bu da motora zararlı.

ağfndrdm
27.February.2013, 23:57
kazaya karışan kişi kaçmışsa yapılabilen tek şey adliyeye gidip suç duyurusunda bulunmak başka birşey yapamıyorsun :p

yok hacı adam kaçarsa plakasınıda almışsan polis çağırıyorsun tutanak tutuyorsun
sonra plaka bilgilerini alabliyorsun

ardından kaçanın sigortasına yada kaskosuna başvuruyorsun
zaten kaçarsan %100 hatalı sayılıyorsun

sonrasında istersen
kastılı adam yaralama ve ihmalden
istersen suç duyurusunda bulunuyorsun
dikkat şikayet değil ,suç duyurusu

av. Cevdet Yılmaz
28.February.2013, 00:00
Caner gecmıs olsun,nezaman oldu alı ustadan cıktıgımız gun mu:x
Aynayı malıyetı dusurmek ıstersen almnyum kynak yaptırablırsın.Yakınlar da bır mahkemeye gıdıp sıkayetcı olacagını bıldır,gereklı ıslemlerı sırasıyla ypıyorlar,bırazd korkutucu olsun ıstersen kısının adresıne noterden ıhbarname gonder,ıhbarnamenın bır yaptırımı yok ama resmı belgeyı elıne alınca cogu kısının elı ayagı tıtrıyor.Bununla gecmıs olsun

marlox
28.February.2013, 10:17
ağa ya katılıyorum aynen o şekilde ilerliyor olay ama geç kaldın o anda yapacaktın sen o işi... neyse kardeşim dediğim gibi canın sağ ise geresi teferruat.... boşver Allahından bulsun de geç....

ozguralic
28.February.2013, 10:35
Geçmiş olsun. Ayna para değil takımı 13 tl. ama o şerefsizlik paha biçilemez.

marlox
28.February.2013, 10:37
ya işte yasalar öyle hafifi ki adam çarpıp kaçıyor yuh yaaa ulen ben bir keresinde kuşa çarpmıştım araba ile vicdan azabından kuşu veterinere götürdüm be... yazık valla bence cezaların ağırlaştırılması gerek mesela çarpıp kaçana öyle bir para cezası gelecekki çarptığı kişinin sağlık masrafları ve zararını karşılamak ona az gelecek....

mrtckrt
28.February.2013, 11:38
fren hidroliğini kontrol etmeni tavsiye ederim belki hidroliği barındıran demir kutu çatlamış olabilir yolda giderken frensiz kalma sakın

marlox
28.February.2013, 12:14
onun gösterges var zaten kontrolü kolay ama bence servise gidecek o motor nasıl olsa serviste ayrıntılı bir Check Up yaptırırsan iyi olur