Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : arka lastik

rr250e9kırmızı
02.March.2013, 19:33
sa dostlar bizim motorlardaki arka lastikle ilgili sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.arka lastik artık o kadar kötü hale gelmiş ki yolda giderken vites değiştirdiğim zaman arka teker göt atıyor o durumda lastiği değiştirecem ama bütçemize uygun bizide idare edecek marka varmı üstündeki lastik kenda diye bir marka şimdi demeyinki yine kenda al demeyin asla almam başka seçenek varsa önerinizi bekliyorum abiler kardeşler

Emrehan
02.March.2013, 19:38
Mustafa; ebat ve maliyet olarak uygun olan markalar var. Forumda sıkça adları geçiyor. DURO ve IRC daha çok tercih edilmekle birlikte; bir de Unilli diye bir marka var ama nedir ne değildir bilemiyoruz. :cheesy:

ahmet kaşıkçı
02.March.2013, 20:45
avoooonnn tavsi ederimmmm

CELİL
02.March.2013, 21:36
kenda makinanın üzerinde orjinal gelen ve en adi lastik yeri hiç tutmaz
orta sınf lastiklerin içinde en iyisi uygunu DURO dur 8)

rr250e9kırmızı
03.March.2013, 00:23
sağolun abicim ilk izinli olduğum gün duro lastikçiyi bulup taktıracam inşallah tekrar sağolun

turq
03.March.2013, 16:45
sa dostlar bizim motorlardaki arka lastikle ilgili sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.arka lastik artık o kadar kötü hale gelmiş ki yolda giderken vites değiştirdiğim zaman arka teker göt atıyor o durumda lastiği değiştirecem ama bütçemize uygun bizide idare edecek marka varmı üstündeki lastik kenda diye bir marka şimdi demeyinki yine kenda al demeyin asla almam başka seçenek varsa önerinizi bekliyorum abiler kardeşler

Lastigi degismenin gerekliligi yaninda bir bilgi daha vereyim, vites dusururken hafif gaz verirsen got atmaz 8)

rr250e9kırmızı
03.March.2013, 20:33
Lastigi degismenin gerekliligi yaninda bir bilgi daha vereyim, vites dusururken hafif gaz verirsen got atmaz 8)

vites düşürürken olmuyo yükseltirken oluyor

ağfndrdm
03.March.2013, 20:38
vites düşürürken olmuyo yükseltirken oluyor

çok devir yaptırıyor olabilirsin götatması için