Orijinalini görmek için tıklayınız : slm
oncelıkle hepınıze merhaba ben ozgur 250cc lık bır regalım var ucyıldan fazladır benımle ızmırde yasıyorum resmı bır kurumda calısıyorum benı hıcbırzaman yolda bırakmadı oylekı hala bana satan kısıye hala dua edıyorum ..ıyıkı regalraptor almısım .ben motoru yaz kıs ayırmadan sureklı hergun kullanıyorum .son vıda dusene kadar allah kısmet ederrse onu asla bırakmayı dusunmuyorum.:D
herkese selamlar...
CELİL
06.March.2013, 00:46
Merhaba Özgür aramıza hoş geldin :D
tecrübeli bir RR sürücüsünü aramızda görmekten mutlu olduk 8)
izmirde yeni çok güzel bir oluşum var senide aralarında görmekten mutluluk duyarız 10 martta ilk izmir toplantısı var güncel bilgileri İZMİR forum başlığından takip edebilirsin 8)
cihan54
06.March.2013, 00:48
Hoşgeldin mavi :| Sefalar getirdin. Daimi ol e mi.. Güzel bi giriş yapmışsın.. İzmir RR ekibine katıl bence 8)
Tesekkur ederım .10 martta kısmetse ordayım
DR.ALP
06.March.2013, 00:57
aramıza hoşgeldin..çekinmeden sorabileceğin her türlü sorunun cevabı bu forumda:cheesy:
alakanızdan dolayı hepınıze tesekkur ederım...forum hakkında fazla bılgım yok hatalarım olabılır eksıklerde muhtemelen kusurabakmayın lutfen .
burak_332
06.March.2013, 02:00
aramıza hoşgeldin ah bigün gelsek keşke izmire :)
ibanez_one
06.March.2013, 02:55
Hoşgeldin...Daimi Ve Katılımcı Olman Dileği İle...Kazasız Belasız Sürüşler nazar
eralp_goksu
06.March.2013, 03:15
Hosgeldin aramiza 8)
marlox
06.March.2013, 08:53
Hogşgeldin Mavi
sabahın saat 7 sinde çok güzel bir sürpriz oldu bir izmir liyi daha forumda görmek
ailemize hoşgeldin keyifli forumlar dilerim 10 martta görüşmek dileği ile...
özelden bana telefon numaranı paslarsan sana toplantı ve organizasyonlar için msj gönderirim...
RACER35
06.March.2013, 10:06
hoşgeldin aramıza izmir tayfa genişliyor :)
mrtckrt
06.March.2013, 10:36
mavi hoş geldin aramıza keyifli sürüşler
ENGİN hadi iyisin ekip kuvvetleniyor valla izmirdeki arkadaşları kıskanmıyor değilim ama bende uğricam bi ara yanınıza
RACER35
06.March.2013, 10:57
mavi hoş geldin aramıza keyifli sürüşler
ENGİN hadi iyisin ekip kuvvetleniyor valla izmirdeki arkadaşları kıskanmıyor değilim ama bende uğricam bi ara yanınıza
inşallah bekleriz her zaman :)
DR.ALP
06.March.2013, 11:35
hoşgeldin Özgür..kaliteli insanlar ve doğru bilgilerle dolu olan forumumuzda daimi olman dileğiyle:cheesy:nazar
marlox
06.March.2013, 13:07
zaten denizliden murat ve bodrumdan alp hocam da izmir tayfadan sayılır...
bazı fazercılar nasıl istanbula gidip geliyorlarsa bizde kendi aramızda birbirimize uğrucaz her daim
çok kaliteli ve çok güzel bir grup oluyoruz izmir tayfa olarak izmir tayfa sosyal grubuna üye olalım lütfen...
http://www.regalraptor.net/forums/group.php?groupid=2
Fatih
06.March.2013, 13:10
Aramıza hoşgeldin mavi keyifli forumlar.
cihan54
06.March.2013, 13:14
bazı fazercılar nasıl istanbula gidip geliyorlarsa bizde kendi aramızda birbirimize uğrucaz her daim
çok kaliteli ve çok güzel bir grup oluyoruz izmir tayfa olarak izmir tayfa sosyal grubuna üye olalım lütfen...
Bi yerlerde dedikodum yapılıyomuş gibi böyle bi kulağım çııınnn çııınnn.. Tamam sizin de fahri üyeniz olayım yav. Bi buluşmanıza iştirak edicem kısmetse sonuçta..
Neyse konu dağılmasın. Hoşgeldin 8)
Özlemkayra
06.March.2013, 13:17
Hoşgeldiniz, daimi olmanız dileği ile...
av. Cevdet Yılmaz
06.March.2013, 14:21
Mavi aramiza hosgeldin,sen motoruna nekadar iyi bakarsan o da seni okadar rahat goturur,anlasilan sende o motorunu cok seven bizlerdensin,
Ailemizde ve forumumzda daimi olman dilegiylenazar
Anilgardiyan
06.March.2013, 15:06
merhaba özgür aramıza hoşgeldin , 3 senedir RR kullanıcısısın birazcık gec kalmışsın buraya gelmek için ama RR hakkında düşüncelerin cok güzel :) Forumda daimi olman dileğiyle ..
mrtckrt
06.March.2013, 15:16
engin senden korkulur adam tavlamayı çook iyi biliyorsun :)
dyugulandım valla şimdi ağlıcam
artık izmir gitmek farz oldu :)
ama sende bodruma geçerken beni alacaksın ona göre.....
bu arada feci geyik oldu şimdi Celil abi kızacak :)
ozguralic
06.March.2013, 17:27
Slm Özgür hoşgeldin. Keyifli sürüşler dilerim. Cinsiyet kısmında bayan gibi gördüm yanlış mı işaretledin acaba? Mr.? Mrs.? nazar
:Dherkese selamlar ayrıca guzel dıleklerınıze tesekkurler ..buarada adım ozgur dıye galıba aranızda benı erkek zannedenler var erkek degılım ..bılgı acısından belırtmıs olayım.bayanım.ayrıca pazar gunu ıysallah nobet kakalamazlarsa alsancakta sızlerlede bıraraya gelmeyı cok ıstıyorum ..ama her ıhtımalede karsı gızlı bır plan olusturdum bıle ya tutarsa hesabı yanı..:)
ozguralic
09.March.2013, 02:59
:Dherkese selamlar ayrıca guzel dıleklerınıze tesekkurler ..buarada adım ozgur dıye galıba aranızda benı erkek zannedenler var erkek degılım ..bılgı acısından belırtmıs olayım.bayanım.ayrıca pazar gunu ıysallah nobet kakalamazlarsa alsancakta sızlerlede bıraraya gelmeyı cok ıstıyorum ..ama her ıhtımalede karsı gızlı bır plan olusturdum bıle ya tutarsa hesabı yanı..:)
seni erkek sanan benim ismimden dolayı. hiç karşı cins adaşım olmamıştı. Bayan Özgürlerin varlığından haberdardım ama hiç tanışmamıştım 8)
cihan54
09.March.2013, 03:02
Özgür (moderatör olan :p) olm ben yine arkadaşa ismiyle değil nick'iyle hitap edicem. mavi diycem hatlar karışmasın. Bayan olmanız isim olarak şaşırttı tabi. Ama bir bayan üyenin gelmesi şaşırtmadı aksine sevindirdi. Özleme arkadaş geldi deriz 8):mrgreen: motorun modelini merak ettim. :| mesela bir bayan olarak RR kullanıcısı olmak nasıl bir duygu.. Kullanımı kolay mı size göre :|
DR.ALP
09.March.2013, 03:11
Özgür (moderatör olan :p) olm ben yine arkadaşa ismiyle değil nick'iyle hitap edicem. mavi diycem hatlar karışmasın. Bayan olmanız isim olarak şaşırttı tabi. Ama bir bayan üyenin gelmesi şaşırtmadı aksine sevindirdi. Özleme arkadaş geldi deriz 8):mrgreen: motorun modelini merak ettim. :| mesela bir bayan olarak RR kullanıcısı olmak nasıl bir duygu.. Kullanımı kolay mı size göre :|
rüyasında anlatır Cihan:p
CELİL
09.March.2013, 12:56
özgür ( mavi) seni erkek olarak algılamamız senin hatan :mrgreen:
tanışma başlığının amacı karşımızdaki kişiyi tanıyabilmek ve karşımızdakine ifade tarzımızda yanlışlık olmaması içindir8)
ve bir bayan sürücünün aramıza katılmasından çok memnun olduk özlem e de kanka gelmiş oldu güzel oldu işallah sende buradaki aile ortamını sever ve aramızda daimi olursun nazar8)
mrtckrt
09.March.2013, 13:54
Mavi aramıza hoş geldin ızmir ekibiyle keyifli sürüşlere ınşallah
Ya biliyorum konu dağılacak ama söylemeden edemicem alp abi resim harika olmuş :)
RACER35
09.March.2013, 13:57
Mavi aramıza hoş geldin ızmir ekibiyle keyifli sürüşlere ınşallah
Ya biliyorum konu dağılacak ama söylemeden edemicem alp abi resim harika olmuş :)
aynı fikirdeyim :)ailemizin doktoru alp abi 8)
marlox
09.March.2013, 14:27
ben mavi nin bayan olduğunu yeni anladım :D:D:D:D
ne kadar sorumlu bir moderatör ve il sorumlusuyum demi :D:D:D
kusura bakma özgür...
ya ısme takılmayın bence ......:)
Erkan 28
09.March.2013, 23:09
Hoşgeldin Mavi, (Özgür Hn.):mrgreen:
Bu arada 2-3 ay öncesine kadar izmir diye bir ekip yokken (dokturumuz hariç) şimdi MaaşaAllah bir hayli ataklandılar. yakında istanbul ekibini sollayacaklar gibi geliyor.
Sanırım bunda Enginin büyük payı ve katkıları var.
az once baktım yarın ıcın saganak yagmurlu gosterıyor toplantı yatarmı ?:D acaba dıye takıldım kaldım .....hayır ıptal olursa bende bosuna arazı olmus olucam ısyerınden o acıdan:?:
mrtglc
10.March.2013, 03:36
yarın erken saatlerde ilgili arkadaşlar açıklamayı yapar sanırım. Şu sıra izmir grubu uyuyor havası sezdim ben.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.