PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başka bir ilden 0(sıfır) motor almak!

Levent
09.March.2013, 19:08
Arkadaşlar, Ankara'dayım, ehliyetimi aldıktan sonra kısmetse daytona almayı düşünüyorum. Fakat Ankara'daki bazı bayilerdeki fiyatlar İstanbul'dakilerine göre çok fazla fark istiyor.

Örnek vereyim:
Ankara Redline Motor 350 lik Daytona 10.000 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-redlinemotor-regalraptor-daytona-350-77458272/detay

İstanbul Köksallar 350 lik Daytona 8.300 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-daytona-350-8300-tl-49922704/detay

Ben motosikleti İstanbul'dan alsam ve Ankara'ya getirsem ne yapmam gerekiyor. Mesela Plaka değiştirilmeli mi?
İstanbul'dan Ankara'ya getiriken kargo haricinde bir masrafım olur mu?

neyyQ
09.March.2013, 19:18
eğer kargo ile götüreceksen motoru alırsın, plakayı ankara'da çıkarırsın.

CELİL
09.March.2013, 19:18
Arkadaşlar, Ankara'dayım, ehliyetimi aldıktan sonra kısmetse daytona almayı düşünüyorum. Fakat Ankara'daki bazı bayilerdeki fiyatlar İstanbul'dakilerine göre çok fazla fark istiyor.

Örnek vereyim:
Ankara Redline Motor 350 lik Daytona 10.000 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-redlinemotor-regalraptor-daytona-350-77458272/detay

İstanbul Köksallar 350 lik Daytona 8.300 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-daytona-350-8300-tl-49922704/detay

Ben motosikleti İstanbul'dan alsam ve Ankara'ya getirsem ne yapmam gerekiyor. Mesela Plaka değiştirilmeli mi?
İstanbul'dan Ankara'ya getiriken kargo haricinde bir masrafım olur mu?
Merhaba Levent :D
ankarada fiyatların daha yüksek olduğu doğru istanbuldaki köksallar dediğin firma forum sponsorumuz motosikletcim dir yukarıda linki var ondan makinayı güvenle alabilirsin ankaraya kargoyla makinayı ve evraklarını sana yollar evrakları alıp ankara trafiğe götürüp veya bir muameleciye verip ruhsat ve plakayı çıkartıyosun kolayca halledilebilir yalnız bildiğim kadarıyla motosikletcim in elinde 1 tane son uygun fiyatlı 350cc daytona var 2013 modeller gelince fiyat 10.00 nin üzerine çıkacak istersen motosikletcim yüksel beyi ara ismimi ver elinden gelen kolaylığı sağlar kolay gelsin 8)

ilicio
09.March.2013, 19:24
kargo beleşmi ki?

CELİL
09.March.2013, 19:45
kargo beleşmi ki?
makul fiyata 8)

Levent
09.March.2013, 20:15
Arkadaşlar çok teşekkürler
Motoru aldıktan sonra Ankara'da işlemlerini yaptırmak daha mantıklı.

Celil Abi tahminen kargo ne kadar tutar. Hiç bilginiz var mı?

CELİL
09.March.2013, 20:20
Arkadaşlar çok teşekkürler
Motoru aldıktan sonra Ankara'da işlemlerini yaptırmak daha mantıklı.

Celil Abi tahminen kargo ne kadar tutar. Hiç bilginiz var mı?
100-150 tl gibi 8)

Levent
09.March.2013, 20:20
Celil Abi bu arada daha ehliyetimi bile almadım. 16 Mart'da yazılı sınav ardından Nisan başında da direksiyon sınavı var.
Tahminen Nisan'dan sonra motoru alacağım.
Umarım o zamana kadar 2013 ler gelmez. :mrgreen:

Levent
09.March.2013, 20:21
100-150 tl gibi 8)

Teşekkürler Celil Abi. Kargo gerçekten ucuz.

CELİL
09.March.2013, 20:31
Celil Abi bu arada daha ehliyetimi bile almadım. 16 Mart'da yazılı sınav ardından Nisan başında da direksiyon sınavı var.
Tahminen Nisan'dan sonra motoru alacağım.
Umarım o zamana kadar 2013 ler gelmez. :mrgreen:
şu an 250 cc 2013 modeller gümrüge geldi yakında zamanda bayilere dağılacak
350 cc ler mayıs ayında gelicek ama dükkanlara 2013 modeller girince eldeki alt modellerede zam gelir acele et bence 8)

ALPAGO
09.March.2013, 23:24
şu an 250 cc 2013 modeller gümrüge geldi yakında zamanda bayilere dağılacak
350 cc ler mayıs ayında gelicek ama dükkanlara 2013 modeller girince eldeki alt modellerede zam gelir acele et bence 8)

Celil Bey merhaba.

Bende SPT 350 cc'lik Touring düşünüyorum.

Ankara Red Line ile bu gün görüştüm. 9.000.-TL fiyat verdi.

Sizin dediğiniz gibi İstanbuldan Kargo ile hiç bir indirim yapmasa bile 8.300+150 = 8.450'ye geliyor.

Peki Kargo ile motor Monte mi yoksa De-monte'mi geliyor.

Sizin adınızı kullanarak fiyat indirimi alabilir miyiz? ( Fazla mı zorluyorum... )

Birde SPT 350 cc kullandınız mı ya da hiç yorum duydunuz mu?

Selam ve saygılarımla.

CELİL
09.March.2013, 23:51
Celil Bey merhaba.

Bende SPT 350 cc'lik Touring düşünüyorum.

Ankara Red Line ile bu gün görüştüm. 9.000.-TL fiyat verdi.

Sizin dediğiniz gibi İstanbuldan Kargo ile hiç bir indirim yapmasa bile 8.300+150 = 8.450'ye geliyor.

Peki Kargo ile motor Monte mi yoksa De-monte'mi geliyor.

Sizin adınızı kullanarak fiyat indirimi alabilir miyiz? ( Fazla mı zorluyorum... )

Birde SPT 350 cc kullandınız mı ya da hiç yorum duydunuz mu?

Selam ve saygılarımla.
Merhaba Alp :D

kargoya nasıl veriliyor tam bilemiyorum onu sormak lazım ama yurt dışından gelirken orjinal nakliye kasasında makinalar gidon ve tekerlekler dışında herşey üzerinde takılı geliyor

SPT grupta kullanan yok bende kullanmadım ama motosikletcim yüksel beyde var ve yazın ege ye doğru uzun yol yaptı geldi onu arayıp benim adımı verebilirsin yardımcı olur
ama SPT piyasada fazla yok satışı az bir makina kolay gelsin 8)

ALPAGO
10.March.2013, 00:09
Celil Bey doğru diyorsunuz.

Ama bu gün denedim ( süremedim ama bindim :)) ve çok beğendim. Heybetli ama ağır değil. Dengeli duruyor ( tabii kullanmadan bir şey diyemem )

Yüksel Bey ile bir görüşeyim.

Bilgi için teşekkür ederim. Ankara'ya gelirseniz bir kahvemi içmeye beklerim.

duzunay
10.March.2013, 11:34
selam lakiska bende ilk başta Ankarada o dediğin yere gittim rr için orda beyaz rr 350 e-6 daytona var dı aynaları alev gibiydi 10.000 TL dedi aklım hala onda ama istanbul piyasası daha ucuz. umarım gönlündeki demir atı alırsın :)

Levent
10.March.2013, 18:14
selam lakiska bende ilk başta Ankarada o dediğin yere gittim rr için orda beyaz rr 350 e-6 daytona var dı aynaları alev gibiydi 10.000 TL dedi aklım hala onda ama istanbul piyasası daha ucuz. umarım gönlündeki demir atı alırsın :)

Evet hocam gerçekten arada çok fazla fiyat farkı var.
İstanbul ve Denizli'deki bayilerde fiyatlar makul düzeyde.
Celil Abinin tavsiyesine uyarak kargo ile getirtip burada evrak işleriyle uğraşacağım.
Ama önce ehliyetimi almam gerekiyor. :(

neyyQ
10.March.2013, 18:29
hiç sordunmu o fiyatı çekmesinin özel bir sebebi varmı diye? ayrıca piyasa fiyatı buyken neden senden alayım diye de bir sor cevabı ne olacak bakalım merak ettim derdi neymiş çakalın.

Emrehan
10.March.2013, 18:45
hiç sordunmu o fiyatı çekmesinin özel bir sebebi varmı diye? ayrıca piyasa fiyatı buyken neden senden alayım diye de bir sor cevabı ne olacak bakalım merak ettim derdi neymiş çakalın.

Durum şu; Redline Ankara'da kendini Regal Raptor konusunda tekel addeden, müşteriye zerre kıymet vermeyen, esnaflıktan anlamayan, ayağına kadar gidip motor satın almak istediğini söylediğinde bile suratına bakmayan, hatta tek yetkili servis burası diyerek motorunu bakıma götürdüğünde "çok yoğunuz" diyerek geri çevirebilen saçma sapan bir firma.

Neyse ki yakın zamanda Ankara'ya bir yetkili servis daha verildi; bakalım o nasıl bir performans gösterecek...

neyyQ
10.March.2013, 19:04
Durum şu; Redline Ankara'da kendini Regal Raptor konusunda tekel addeden, müşteriye zerre kıymet vermeyen, esnaflıktan anlamayan, ayağına kadar gidip motor satın almak istediğini söylediğinde bile suratına bakmayan, hatta tek yetkili servis burası diyerek motorunu bakıma götürdüğünde "çok yoğunuz" diyerek geri çevirebilen saçma sapan bir firma.

Neyse ki yakın zamanda Ankara'ya bir yetkili servis daha verildi; bakalım o nasıl bir performans gösterecek...

bizde burda aynı durumdayız. dün motoru servise bırakmayı planlıyodum, aradım garanti kapsamında bakmam diyor sevgili yetkili servis :D Bende bu kez emre motoru aradım, bir kaç dakida sonra marmara sorumlusu bana dönüş yaptı. Servisle görüşmüş mecbur bakacaklar, pazartesi götür neyi varsa motorun halledecekler dedi :P Bence bir emre motorla görüşün bu faiş fiyatla ilgili.

Emrehan
10.March.2013, 19:07
bizde burda aynı durumdayız. dün motoru servise bırakmayı planlıyodum, aradım garanti kapsamında bakmam diyor sevgili yetkili servis :D Bende bu kez emre motoru aradım, bir kaç dakida sonra marmara sorumlusu bana dönüş yaptı. Servisle görüşmüş mecbur bakacaklar, pazartesi götür neyi varsa motorun halledecekler dedi :P Bence bir emre motorla görüşün bu faiş fiyatla ilgili.

Zaten yeni yetkili servis muhtemelen Emre Motor'la yapılan görüşmeler sonucu verildi. Redline bildiğim kadarıyla çok şikayet edildi zaten.

boxerboy
12.March.2013, 23:51
yapabilirsen gidip motoru al gel derim :cheesy:

E5 den yardırırsın Ankaraya 8) (Ruhsat olmayacağından HGS alamazsın)
Ama biraz çılgınlığa kaçar bu uyarayım, zaten yakacağı 130-150 TL tahminim. uzun yol keyfi de cabası.

Balkan Ayisi
13.March.2013, 12:17
Aramiza hosgeldin kardesim.
Bence once ehliyetimi alayim sonra motoru alayim dersen isi cok uzatirsin. Diger arkadaslarinda dedigi gibi 2013 modeller geldiginde fiyatlar firlayacak. Sen en iyisi niyetine girdiysen motorunu al ruhsat islerini tamamla hafta sonu bir motorcu arkadasla alistirmalar yaparsin ve ehliyetini aldiginda rahat rahat surersin.Ben motorumu 2012de haziranda aldim A2 ehliyetimi eylulde aldim.
Tercih senin herzaman isin hangisi sana daha uygunsa en dogru yontem odur.

Levent
14.March.2013, 12:51
Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler.

Boxerboy dostum acemiyim, daha doğrusu ilk direksiyon eğitimimi geçen pazartesi aldım. Dur kalk, kavrama kalkışı falan filan 1,5 saatlik bir eğitim.
Asla cesaret edip de o motoru İstanbul'dan Ankara'ya getiremem. Ayrıca ehliyetim de yok. :(

Balkan Ayısı dostum söylediklerinde çok haklısın. Celil Abi'nin de dediği gibi 2013 ler geldikten sonra fiyatların yükseleceğini biliyorum. Ama hala kararsızlık yaşıyorum.

Kimi diyor, 250'lik yerine 350'lik al. Kimi diyor 350 almışken 10 yaş civarı Japonlara bir bak. Kafam kazan gibi şu anda. Daytona çok hoşuma gidiyorken bir anda kendimi VL250 Intruder, XVS250, EN500 vb. motorlara bakarken buluyorum. :(

Levent
24.April.2013, 13:45
Işıl Bisiklet'ten Sadat Bey'i 1 hafta önce aradığımda son gelen partiden beyaz daytona gelmediğini öğrendim ve tabi bayağı üzüldüm. Mayıs başındaki gelecek olan parti ile gelme ihtimali var dedi ama pek umutlu konuşmadı. Siyah var ama beyaz yok. :(

Neyse aradan 1 hafta geçti. Motosiklet eğitimi yağmur dolayısı ile iptal olunca gidip bir bakarım, biraz sohbet ederim falan diye Işıl bisiklete gittim.

O da ne motorların arasında kuzu gibi duran bir Daytona hem de BEYAZ.
Resmen motorun üzerine atladım. Pazarlık falan derken tam 1 saat içinde aldım.
Artık çok mutluyum. :cheesy:
Henüz motor elime ulaşmadı. Bugün plaka ruhsat için imzaya gittim. Bir terslik olmazsa pazartesi (29.04.2013) evime teslim edecekler.

Buradan Işıl Bisiklet'ten Sedat Bey ve Mustafa Abi'ye en derin saygılarımı iletiyorum.

Eğer Ankara'dan RR almayı planlıyorsanız kesinlikle Işıl Bisiklet'e uğrayın. İnanılmaz derecede ilgililer.

http://p1304.hizliresim.com/18/s/mdjxq.jpg

CELİL
24.April.2013, 13:54
merhaba levent demek emrehanın bayide motorda gördüğü yazılı isim seninkiydi
yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :?:nazar 8)

Levent
24.April.2013, 14:38
merhaba levent demek emrehanın bayide motorda gördüğü yazılı isim seninkiydi
yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :?:nazar 8)

Çok teşekkürler Celil Abi.

Demek elimi çabuk tutmasam emrehan kardeş alacakmış. :mrgreen:

Şaka bir yana emrehan kardeş mayısın ilk haftası yeni parti gelecekmiş. Eğer aradığın beyaz ise parti gelmeden motoru bağlamaya bak.

Emrehan
24.April.2013, 14:46
Çok teşekkürler Celil Abi.

Demek elimi çabuk tutmasam emrehan kardeş alacakmış. :mrgreen:

Şaka bir yana emrehan kardeş mayısın ilk haftası yeni parti gelecekmiş. Eğer aradığın beyaz ise parti gelmeden motoru bağlamaya bak.

Yok abi ben Işıl Motor'a servis için uğradığımda senin motoru gördüm de geçen gün; buradan duyurmuştum "Ankara ekibine beyaz Daytona geliyor" diye. Celil Abim onu diyor. 8)

Hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. nazar Özelden mesaj attım sana bu arada. :)

Emre
24.April.2013, 15:03
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız en güzel günlerde kullanın inş. nazar

deadlord
26.April.2013, 08:04
Daytona mi spyder mi sifir 350 cc mi yoksa 2.el yasli bir japon mu? Arkadaslar ben batmanda gorevli kamu personeliyim . Bulundugum ilde motor kulturu yok. Istanbuldan getirtecegim motorj ama hangi motoru? Daha knce 150cc lik cin mali chopperim vardi daha guclu bir makina istiyorum vibrasyonsuz 100km seyir surati kkan bir makina bu arada yeni motor alan varsa fiyat verirse sevinirkm malum kazik yemeyelim

CELİL
26.April.2013, 11:23
Daytona mi spyder mi sifir 350 cc mi yoksa 2.el yasli bir japon mu? Arkadaslar ben batmanda gorevli kamu personeliyim . Bulundugum ilde motor kulturu yok. Istanbuldan getirtecegim motorj ama hangi motoru? Daha knce 150cc lik cin mali chopperim vardi daha guclu bir makina istiyorum vibrasyonsuz 100km seyir surati kkan bir makina bu arada yeni motor alan varsa fiyat verirse sevinirkm malum kazik yemeyelim
Merhaba serkan aramıza hoş geldin :D
başkasının başlığına yazmışsın mesaj yazacağın zaman FORUM başlığına girip ilğili konuya yeni başlık açarak yazabilirsin ve önce tanışma başlıgında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
Tanışma başlığı linki: http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

Levent
26.April.2013, 13:07
Arkadaşlar bir kişi fiyat konusunu merak etmiş. Bilgi vermesi açısından;
Her şey dahil anahtar teslimi;

Ruhsat
Sigorta
MTV
Kask
Yan Çantalar
Branda

Toplam 7.750 TL Peşin

ecel felek
30.April.2013, 22:33
Arkadaşlar bir kişi fiyat konusunu merak etmiş. Bilgi vermesi açısından;
Her şey dahil anahtar teslimi;

Ruhsat
Sigorta
MTV
Kask
Yan Çantalar
Branda

Toplam 7.750 TL Peşin

lakiska bu verdiğin total fiyatı bir kısım karta taksit kalan nakit oluyor mu?ama ben antalyadayım...benim aradığım 250 daytona...bu onun için mi olan fiyat ?bir açılarsan sevinirim...
teşekkürler

Levent
02.May.2013, 14:23
Hocam biraz önce bir arkadaşıma da Işıl Bisiklet'ten (Ankara) Beyaz Daytona 250 aldık.

1000 TL Peşin
7000 TL 12 ay taksitle
Anahtar teslim. (Sigorta, ruhsat vs.)

Bunların yanında Kask, Heybe çanta ve branda hediye.

Bahsettiğim fiyatlar sadece Işıl Bisiklet'te (ANKARA) geçerli.

ecel felek
02.May.2013, 18:22
çok iyimiş de sadece ankara olması kötü oldu...üzüldüm şimdi...(
(bu arada yeni alan arkadaşa da hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız keyfini sürsün)

Levent
02.May.2013, 19:43
çok iyimiş de sadece ankara olması kötü oldu...üzüldüm şimdi...(
(bu arada yeni alan arkadaşa da hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız keyfini sürsün)

Kardeş aşağıda telefon numarasını verdiğim Işıl Motor'dan Sedat bey'le bir görüş istersen. Alışverişi yaptıktan sonra sana kargo ile gönderebilir. Bu motorlar kapalı kasalar içinde geliyor. Kasayı hiç açmadan sana direk kargolar. Sen de Antalya'dan evrak işlerini (plaka, ruhsat, vs.) halledersin.

(312) 312 49 19
(533) 624 88 13

ecel felek
02.May.2013, 20:16
saol dostum yarın arayıp bir görüşeyim kendisiyle...teşekkürler yardımların için...

CELİL
02.May.2013, 20:35
Mrh. Ecel sayfa üstünde linki olan motosikletcim yüksel beylede görüş kargoyla makinayı sana yollar :)

ecel felek
02.May.2013, 20:52
merhab celil abi,tamam ikisiylede görüşücem hangisi uygun olursa artık...çok teşekkür ederim...saygılar

ecel felek
02.May.2013, 21:04
celil abi bir şey daha sormak istiyorum...şimdi motosikletcim ya da ışıl motor bana kapalı kasa onu gönderdiklerinde motoru servis adresine mi gönderiyorlar...(hani monte edilmesi için?)
benim burada sorduğum bayii 8250 fiyat verdi...üstelik yanında çanta kask branda vs. yok...ruhsat plaka da bana ait.
bu yüzden bana ışıl motor mantıklı geldi...ama ışıl motorada,yüksel abiyede sorcam hangisi iyi fiyat verirse artık ona karar vercem...4000 yada 5000 nakit kalan taksit şeklinde olacak...
aslında
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7120&highlight=bahad%FDr&page=2
linkteki b_a_h_a_d_i_r adlı üyenin motoruna niyetlendim...ankaradan onunla mesajlaştık...ama burdaki çalışma sorununu görünce biraz soğudum....
2.el temiz bir daytona benim daha çok işime gelir aslında hem fiyat olarak hem de plaka ruhsat vb evrak işleri olmaz...
ama kısmet derin araştırmalar içindeyim:)
zaten bu cumartesi direksiyon sınavım var...kısmetse 2 yada 3 haftaya ehliyet bende...sonra kim tutar beni:)
şimdiden teşekkürler celil abi..saygılar

CELİL
02.May.2013, 21:36
ecel bayi makineyi kasasında gönderemez montajını yapar toplanmış olarak ev adresine gönderir 8)
bayileri arayıp. Pazarlığını yaparsın en uygun kim Fiyat Verirse ondan alırsın
bahadırın makinada okuduğun durum arıza değil motor boğulmuş ondan çalışmamış8)

ecel felek
02.May.2013, 21:48
peki celil abi,bahadır bana otobüs 100 tl ye otobüsle gönderiliyor dedi...otobüsle gönderim güvenilir midir?bir bilgin var mı bu konuda?

CELİL
02.May.2013, 22:01
peki celil abi,bahadır bana otobüs 100 tl ye otobüsle gönderiliyor dedi...otobüsle gönderim güvenilir midir?bir bilgin var mı bu konuda?
otobüsle getirenler var Forumda yazdılar Sorun olmadan getirdiler ama makinayı otobüse birinin yüklemesi gerekir 8)

ecel felek
02.May.2013, 22:05
işin o kısmı kolay benim kuzan ankara da bahadırın motor olacak olursa o gider bakar işin o kısmını halleder...çok teşekkürler celil abi...
kafanı şişirdim:)
kendine iyi bak saygılar

marlox
03.May.2013, 09:25
ben otobüsle getirdim motoru gayet güvenilir için rahat olsun güzelce sağa sola öne ve arkaya gitmeyecek şekilde bağlıyorsun bağladıktan sonra korkma yanlız motordan anlayan biri yanında olsun çünkü motorlarımız sadece travego otobüslerin bagajına sığıyor onda da gidon u yerinden sökmek gerekiyor ki tam içeri girsin yoksa lastik dışarda kalıyor lastik ile uğraşmayın iki somun ile gidonu sökün...

http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/18/LbVKu.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/18/a1wfi.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/18/QRDeS.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/18/Q6hMl.jpg

AHRAZ
04.May.2013, 22:58
Otobüsle turşu, kümes hayvanı vb gittiğini gördüm de motoru hiç görmemiştim :) İyiymiş...