PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ALLAH RIZASI için

minik-dev61
10.March.2013, 01:56
arkadaslar 3 haftadır motor bakıyorum ama bır turlu bulamadım bırı cıkıp desın bana ki melih bak bu motor ıyı bilindik bir motor bunu alabilirsin diye? benım 5000 max 55oo lıra param var 250 e 1o almak ıstıyorum balansorlu 5ooo km aşmamış bır makına bana yardımcı olun lütfennnnnnnn:shock::shock::shock:

CELİL
10.March.2013, 03:50
arkadaslar 3 haftadır motor bakıyorum ama bır turlu bulamadım bırı cıkıp desın bana ki melih bak bu motor ıyı bilindik bir motor bunu alabilirsin diye? benım 5000 max 55oo lıra param var 250 e 1o almak ıstıyorum balansorlu 5ooo km aşmamış bır makına bana yardımcı olun lütfennnnnnnn:shock::shock::shock:

Merhaba melih aklımızda olsun uygun motor görürsek haber veririz sezonda açıldı fiyatlarda yükselmeye başladı işallah 5500 tl bulunur 8)

minik-dev61
10.March.2013, 15:22
Merhaba melih aklımızda olsun uygun motor görürsek haber veririz sezonda açıldı fiyatlarda yükselmeye başladı işallah 5500 tl bulunur 8)

inşallah abi yaa internette var bı kac tane ama güvenemiyorum bıldık bırı onerırıse benım ıcın cok ıyı olur [smilie=greencolorz:

RACER35
11.March.2013, 10:50
8.000 km de 2008 model 250 e9b depo üstü km t gidon full çanta aksesuar. bol bakımlı hesabına gelirse izmirdeytim kardeşim 5,000 tl satma nedenim hacim yükseltmek 8)

CELİL
11.March.2013, 12:34
8.000 km de 2008 model 250 e9b depo üstü km t gidon full çanta aksesuar. bol bakımlı hesabına gelirse izmirdeytim kardeşim 5,000 tl satma nedenim hacim yükseltmek 8)
Fiyatın çok yüksek 4500 tl ye SPYDER var 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-spyder-antalya-96186610/detay

marlox
11.March.2013, 12:38
balansörsüz galiba demi...

CELİL
11.March.2013, 12:40
balansörsüz galiba demi...

evet blansörsüz 8)

Rona
11.March.2013, 13:13
Arkadaşlar hava filtre kutusunun biraz altında motor bağlantı kulakları var.Balansörsüz Spider'larda bu kulaklar sarsıntı sonucu bir süre sonra kırılıyor kaynak yaptırmak sorunda kalınıyor ama sorun tekrarlanıyor.Bu kulaklara lastik takoz yapmadan da sorun çözülmez.Sorun yaşamamak adına bilginize...

RACER35
11.March.2013, 13:15
Fiyatın çok yüksek 4500 tl ye SPYDER var 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-spyder-antalya-96186610/detay

abi benim malım kıymetlidir hastasından yani :mrgreen:

adam yeni makinayla 17.000 km yapmış :lol:

benimki henüz 8.000 de 8)

marlox
11.March.2013, 13:15
balansörlü makinalar da da takoz koymak işe yarar mı???

marlox
11.March.2013, 13:16
aa beko sende satıyorsun demi... isteyen birine verelim senin motoru sende bi daytona al ( dün bana keşke bundan alsaydın dediğinden )

RACER35
11.March.2013, 13:19
aa beko sende satıyorsun demi... isteyen birine verelim senin motoru sende bi daytona al ( dün bana keşke bundan alsaydın dediğinden )

hedefim sıfır 350 daytona zaten kanka 8)

bu arada benim motorun kondisyonu yerinde dün herkes gördü cengiz abide dinledi makinayı gayet sağlıklı olduğunu söyledi alana hayırlı olacaktır :cheesy:

Rona
11.March.2013, 13:37
balansörlü makinalar da da takoz koymak işe yarar mı???

Motoru alalı 3 üncü sezona gireceğim ve 8000 km oldu.Şu zamana kadar ki gözlemlerime göre titreşim minimum seviyede olduğundan gerek yok.Ama olmayacağı anlamına gelmez zamanla göreceğiz.

CELİL
11.March.2013, 13:57
Arkadaşlar hava filtre kutusunun biraz altında motor bağlantı kulakları var.Balansörsüz Spider'larda bu kulaklar sarsıntı sonucu bir süre sonra kırılıyor kaynak yaptırmak sorunda kalınıyor ama sorun tekrarlanıyor.Bu kulaklara lastik takoz yapmadan da sorun çözülmez.Sorun yaşamamak adına bilginize...
ben blansörsüz SPYDER lerde titreşimden bağlantı ayaklarını kıran makina duymadım görmedim 8)

Rona
11.March.2013, 14:10
ben blansörsüz SPYDER lerde titreşimden bağlantı ayaklarını kıran makina duymadım görmedim 8)
Milli bayram kortejlerinde bizlere babasıyla Gaziosmanpaşa'dan katılan bir arkadaş var geçtiğimiz 29 Ekim de dikkatimi çekmişti muhabettini etmiştik 3.cüye kırdığını söylüyordu.Hemde 2 kulak birden kırıktı.Keşke fotoğraflasaydım.

RACER35
11.March.2013, 14:12
Milli bayram kortejlerinde bizlere babasıyla Gaziosmanpaşa'dan katılan bir arkadaş var geçtiğimiz 29 Ekim de dikkatimi çekmişti muhabettini etmiştik 3.cüye kırdığını söylüyordu.Hemde 2 kulak birden kırıktı.Keşke fotoğraflasaydım.

motoru ya kazalıdır yada çalışmasında problem vardır herşey normal ise defo sürücüsünde :p

Rona
11.March.2013, 14:22
motoru ya kazalıdır yada çalışmasında problem vardır herşey normal ise defo sürücüsünde :p

Konuyla ilgili epey muhabbet etmiştik.Eleman eski RR cı motoru 2009 da almış.Kaza vs olmadığını söyledi.Gördüğüm kadarıyla sürüş şekli itibarıyla benim gibi zıpır biri de değil ama......

Fabrikasyon bir kaynak hatası da olabilir

CELİL
11.March.2013, 14:29
1 makinada olan durum genel olarak algınamaz onlar 2 yapılı kilolu kişi sürekli motor üstünde makinaya ağır gelmiş aşırı zorlamış olabilir başka olmuş olay yok 8)

Rona
11.March.2013, 15:04
1 makinada olan durum genel olarak algınamaz onlar 2 yapılı kilolu kişi sürekli motor üstünde makinaya ağır gelmiş aşırı zorlamış olabilir başka olmuş olay yok 8)
Abicim öyle birşey dedin ki şimdi .Dediğine göre düşünürsek benim motorun parçasının bile kalmaması lazım bende devamlı Fazlı'yla biniyorum (185 kg ikimizin ağırlığı) Bumperlarda bile sıkıntı yok şimdilik.

marlox
11.March.2013, 15:23
kanserli makina olabilirmi çürümüşte kırılmış falan????

CELİL
11.March.2013, 16:36
Abicim öyle birşey dedin ki şimdi .Dediğine göre düşünürsek benim motorun parçasının bile kalmaması lazım bende devamlı Fazlı'yla biniyorum (185 kg ikimizin ağırlığı) Bumperlarda bile sıkıntı yok şimdilik.
peki tamam o makinaya özel kötü bir durum olmuş diyelim olurmu 8)

minik-dev61
11.March.2013, 23:26
Abilerim kardeslerımmmmmm 250 e-10 istiyorum ben yaaa 5oookm gecmemıs 5ooo tl cıvarı

marlox
12.March.2013, 10:16
motor sezonu açıldı herkes elindeki motoru piyasaya sürecektir aradığın km ve fiyatta illa motor vardır

Balkan Ayisi
13.March.2013, 16:56
Minik kardesim sana daha oncede yazmistim , aradigin makina bende 2011 E-10 pyder 7000km civarlarinda yazdigin fiyatada veririm sana. Gel gor istedigin ustayada gosterirsin alip almama konusunda ondan sonra karar verirsin.
e-mail: necdetyilmaz71@gmail.com bu maile bir bos mail at sana foto gondereyim.Istanbulda tanidigin guvenebilecegin birileri varsa buyursun makinayi gorsun.

CELİL
13.March.2013, 17:22
Minik kardesim sana daha oncede yazmistim , aradigin makina bende 2011 E-10 pyder 7000km civarlarinda yazdigin fiyatada veririm sana. Gel gor istedigin ustayada gosterirsin alip almama konusunda ondan sonra karar verirsin.
e-mail: necdetyilmaz71@gmail.com bu maile bir bos mail at sana foto gondereyim.Istanbulda tanidigin guvenebilecegin birileri varsa buyursun makinayi gorsun.
necdet senin makina blansörlümü ?

Balkan Ayisi
13.March.2013, 17:27
Evet balansorlu siyah kafa. uzerinde fazla oynama yok birtek orjinal eksozlari bosalttim ve surucu ayakliklari B9 platform ayaklik yaptim. Makinayi istenilen motorcuya gosteririz makinam cok temiz.

CELİL
13.March.2013, 17:33
Evet balansorlu siyah kafa. uzerinde fazla oynama yok birtek orjinal eksozlari bosalttim ve surucu ayakliklari B9 platform ayaklik yaptim. Makinayi istenilen motorcuya gosteririz makinam cok temiz.

iyiymiş bir başlık açıp resim koy istersen blansörlü makina arayanlar var 8)

Balkan Ayisi
13.March.2013, 18:00
Tamam celil sahibinden.com da ilan numarasi 101461545 6saat sonra ilan yayinlanir yayinlanmaz basligi acar linkini veririm.

teoman25
13.March.2013, 19:10
kardeşim bende epey zamandır spyder almak için bekledim fakat, hayat şartları ertelememize neden oldu şimdilik. trabzonda ikamet ediyorsan, spyderı aldığında yanıma ziyarete bi çay içmeye beklerim ki, göreyim bir ağız tadıyla spyderı :)
dediğim gibi haberleşelim, ben avrasya üniv. M.y.o da öğr.gör. yim. bekliyorum inş. motorunu alırsan hayırlısıyla

minik-dev61
13.March.2013, 23:18
kardeşim bende epey zamandır spyder almak için bekledim fakat, hayat şartları ertelememize neden oldu şimdilik. trabzonda ikamet ediyorsan, spyderı aldığında yanıma ziyarete bi çay içmeye beklerim ki, göreyim bir ağız tadıyla spyderı :)
dediğim gibi haberleşelim, ben avrasya üniv. M.y.o da öğr.gör. yim. bekliyorum inş. motorunu alırsan hayırlısıyla

tmm kardesım ınsallah hayırlısıyla bı alımde ugrarım yanına :)

minik-dev61
13.March.2013, 23:24
Tamam celil sahibinden.com da ilan numarasi 101461545 6saat sonra ilan yayinlanir yayinlanmaz basligi acar linkini veririm.

abı motorunun ılanına baktım ve hayran kaldım dıyebılırım ? oraya gelme ısını ben bı ıslerımı ayarlıyım yada bırıne baktırsam ordada sen bana kargolasan olurmu ? motorda sıkıntı cıkmassa ? tabı fıyatata bırsey yapacaz dımı :D

Balkan Ayisi
14.March.2013, 12:49
Minik kardesim yeni konu altinda "Demir atimi satiyorum" yazisalim