Orijinalini görmek için tıklayınız : MERHABA regal DOSTLARI
apv41
11.March.2013, 03:28
ben izmirden cengiz tüm sitelerde nick im APV41 ! nacizane motosiklet tamir ve ileri sürüş eğitmenliği ni elimden geldiğince dostlarıma yapıyorum ! 1988 yılından beri motosiklet binicisi ve grup liderliği görevimi yapmaktayım ! sizler içinde elimden gelen paylaşım ve onarım konusunda yardımcı olmayı düşünüyorum nazar
burak_332
11.March.2013, 03:51
merhaba cengiz abi aramıza hoşgeldin:D aramızda sesin gibi tecrübeli motorcuları görmek güzel. Daimi olman dileğiyle
Özlemkayra
11.March.2013, 05:23
Hoşgeldin Cengiz Bey... Yeni bir oluşumda huzurlu olman dileklerimle...
Ballı61
11.March.2013, 07:05
sevgili cengiz abicim hoşgeldin.. ;-)
marlox
11.March.2013, 07:32
hoşgeldin cengiz abi seni aramızda görmek biz raptor riders lar için büyük bir onurdur.. saygılar...
cihan54
11.March.2013, 10:12
Oo sizler iburada görmek ne güzel :| Sefalar getirdin abi... Tecrübelerin bizler için de çok değerli...
Erkan 28
11.March.2013, 10:19
merhaba cengiz bey forumumuza hoş geldiniz:cheesy:nazar
RACER35
11.March.2013, 10:33
cengiz abi hoşgeldin foruma bizi kırmayıp üye olduğun için teşekkürler... ben eski motorcu berkan gri 250lik 8)
CELİL
11.March.2013, 12:48
ben izmirden cengiz tüm sitelerde nick im APV41 ! nacizane motosiklet tamir ve ileri sürüş eğitmenliği ni elimden geldiğince dostlarıma yapıyorum ! 1988 yılından beri motosiklet binicisi ve grup liderliği görevimi yapmaktayım ! sizler içinde elimden gelen paylaşım ve onarım konusunda yardımcı olmayı düşünüyorum nazar
Merhaba cengiz aramıza hoş geldin :)
alt yapısı sağlam dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız 8)
marlox
11.March.2013, 13:13
eee kaptan sen istanbulu eğitirsin cengiz abi de izmiri eğitir sonra toplu sürüşlerde tadımızdan yenmez sizin gibi büyüklerimizin bizlere yol göstermesi gerçekten bizler için çok güzel bir fırsat önemli olan sizden öğrendiklerimizi uygulamak...
yağcılık yapıyormuş gibi oldu ama her zaman bilgiye ve beceriye saygım olmuştur :D:DD::DD
Özlemkayra
11.March.2013, 13:25
eee kaptan sen istanbulu eğitirsin cengiz abi de izmiri eğitir sonra toplu sürüşlerde tadımızdan yenmez sizin gibi büyüklerimizin bizlere yol göstermesi gerçekten bizler için çok güzel bir fırsat önemli olan sizden öğrendiklerimizi uygulamak...
yağcılık yapıyormuş gibi oldu ama her zaman bilgiye ve beceriye saygım olmuştur :D:DD::DD
Bence yağcılıkla hiç alakası yok, Onlar gibi tecrübeli ve bilgili insanlar tarafından eğitilmemiz bence çok önemli bir olay, çünkü motosiklet tehlikeli bir araç, bunu en iyi ve güvenli bir şekilde kullanmamızı öğretecek büyüklere her zaman ihtiyacımız olacak... Ayrıca sana daha öncede söylediğim gibi tatminsizlik ve takdirsizlik genelde son noktayı koyduran etkenler... Sen burda takdir etmişsin, olması gerekende bu değil mi zaten?
marlox
11.March.2013, 13:28
takdirimi her zaman hak eden büyüklerime buradan saygılarımı sunuyorum... :D
özlem sende dur beni gaza getirme bak iş yavaş yavaş yağcılığa kayıyor :D
bu arada dün ne güzel sürdüm demi görenler hiç amatöre benziyormuydum allah aşkına :D
Özlemkayra
11.March.2013, 13:32
Ben görmedim!!!
marlox
11.March.2013, 13:35
hep en arkadan grubu toplaya toplaya sanki en iyi süren benmişim gibi gittim :D:D:D:D
gruba konuşma yaptım zaten siz gelmeden o çok komikti
dedim ki ben iyi bir motorcumuyum hayır benden kat kat daha iyi sürenler vardır ki var aranızda ben neyimki sizin yanınızda falan kimsede estafurullah demiyor arkadaş :D:D:D:D
RACER35
11.March.2013, 13:53
hep en arkadan grubu toplaya toplaya sanki en iyi süren benmişim gibi gittim :D:D:D:D
gruba konuşma yaptım zaten siz gelmeden o çok komikti
dedim ki ben iyi bir motorcumuyum hayır benden kat kat daha iyi sürenler vardır ki var aranızda ben neyimki sizin yanınızda falan kimsede estafurullah demiyor arkadaş :D:D:D:D
demekki senn dışında herkes tecrübe sahibi :mrgreen::cheesy::p:)
şaka bir yana enginim sen iyiydin gerçekten diğer üyelere bakarak ;)
marlox
11.March.2013, 15:26
grup olarak en iyi olduğumuz zaman ben kendime iyi demek istiyorum :D
bilinçli moderatör ve şehir sorumlusu olmak böyle birşey :D:D:D::D
Özlemkayra
11.March.2013, 15:34
grup olarak en iyi olduğumuz zaman ben kendime iyi demek istiyorum :D
bilinçli moderatör ve şehir sorumlusu olmak böyle birşey :D:D:D::D
Aslında hiçbir zaman ben iyiyim demiyeceksin, çünkü öğrenmenin sınırı yok... her daim karşımıza öğrenecek yeni yeni şeyler çıkacaktır...
marlox
11.March.2013, 15:43
illaki :D
ama burada daha çok reklam yapmak işte ne bileyim mütevazı görünmek istemiyorum aaa yeter artık :D
iyi kullanıyorum işte
(((( dikkat aslan burcu çıktı ortaya :D ))))
RACER35
11.March.2013, 15:45
illaki :D
ama burada daha çok reklam yapmak işte ne bileyim mütevazı görünmek istemiyorum aaa yeter artık :D
iyi kullanıyorum işte
(((( dikkat aslan burcu çıktı ortaya :D ))))
aslan burcu ile ne bağlantısı var kanka çözemedim :cry:
marlox
11.March.2013, 15:59
anlamadın ya neyse dünkü muhabbetten hani burçlar falan :D :D
DR.ALP
11.March.2013, 16:09
beyler fırçayı yiceksiniz şimdi...başlığa dikkat..
CELİL
11.March.2013, 16:13
beyler fırçayı yiceksiniz şimdi...başlığa dikkat..valla hak ediyorlar alp mod. bunu yaparsa cemaat neler yapmaz :x:x:x
Özlemkayra
11.March.2013, 16:16
aslan burcu ile ne bağlantısı var kanka çözemedim :cry:
Aslan burcu dediğim dediktir ve illa benim dediğim olacaktır mantığı ile hareket eder yaşar... Umarım bizlere öle yapmazsın Engin...
beyler fırçayı yiceksiniz şimdi...başlığa dikkat..
Ve bayanlar... :p
DR.ALP
11.March.2013, 16:19
Aslan burcu dediğim dediktir ve illa benim dediğim olacaktır mantığı ile hareket eder yaşar... Umarım bizlere öle yapmazsın Engin...
Ve bayanlar... :p
muhabbete yetişemiyorum..sizi farkedemedik..beyler bayanlar zaten fırçayı yemişsiniz diye düzeltiyorum o zaman:p8)
Özlemkayra
11.March.2013, 16:22
muhabbete yetişemiyorum..sizi farkedemedik..beyler bayanlar zaten fırçayı yemişsiniz diye düzeltiyorum o zaman:p8)
Teşekkür ederim... hem düzelttiğiniz için hemde fırça için...
marlox
11.March.2013, 17:25
:D:D:D:D tamam tamam kusura bakmayın :D
neyse cengiz abinin gelmesi iyi oldu
aynı zamanda izmirde regal servis ve satış olayına da girmesi bizleri çok sevindirdi
aaaaaa siz bilmiyordunuz demiiii :D:D::D:D
mrtckrt
11.March.2013, 22:55
Yaaa Engin abi ne geyik çevirmişsin sen öyle ya :) söz konusu sensen" sınır yok" diyorum. :)
Bu arda foruma yeni katılan abimize selamlar saygılar aramıza hoş geldin. senden feyz almak isteriz ....
marlox
12.March.2013, 10:18
eyvallah murat teşekkür ederim ama bak bir daha ki toplantılarda senide bekliyoruz...
daytona250
12.March.2013, 11:05
cengiz abi hoşgeldin aramıza
apv41
21.March.2013, 02:43
teşekkürler arkadaşlar !! zaman buldukça aranızda olacağım ;) sizde motorları çok bozmayın daha sık eğlenmeye zaman ayıralım ;) ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.