Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba!
frkinhere
12.March.2013, 01:27
Merhaba,
Adım Faruk... 26 yaşındayım.
Ben de kısmetse bu hafta içinde Emre abinin "kırmızı düdülünü" alarak Regal Raptor sahibi
olmaya hazırlanıyorum. Çok uzun süredir üye olmadan forumu incelemekteydim. Üye olmak şimdiye nasipmiş.
Bol bol sorular var kafamda, rast gele topic açmadan okuya okuya cevapları buluyorum gerçi ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
ağfndrdm
12.March.2013, 01:34
hoşgeldin faruk düldülede iyi bak
ayrıca konu açmadan araştırıp okumanda taktir edilesi
eğer tıkandığın noktalar olursa her türlü yardımcın oluruz
keyifli forumlar
cihan54
12.March.2013, 01:40
Hoşgeldin Faruk. Hadi xcell'in motoru al da gel bekliyoruz sorularını :|
av. Cevdet Yılmaz
12.March.2013, 01:50
Merhaba,
Adım Faruk... 26 yaşındayım.
Ben de kısmetse bu hafta içinde Emre abinin "kırmızı düdülünü" alarak Regal Raptor sahibi
olmaya hazırlanıyorum. Çok uzun süredir üye olmadan forumu incelemekteydim. Üye olmak şimdiye nasipmiş.
Bol bol sorular var kafamda, rast gele topic açmadan okuya okuya cevapları buluyorum gerçi ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
Faruk aramiza hosgeldin,
Duldul senin olursa hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz kullanirsin umarimnazar
Bende benim spyderi sattigim arkadasi cok ugrastim ama getiremedim forumanazar
Forumda ve ailemizde daimi olman dilegiyle8)
mrtglc
12.March.2013, 01:52
hoş geldin faruk. umarım kalıcı ve katılımcı olursun.
ibanez_one
12.March.2013, 03:52
Hoşgeldin Usta...Katılımcı Ve Daimi Olman Dileği ile 8)
neyyQ
12.March.2013, 03:56
hoşgeldin, keyifli forumlar :cheesy:
marlox
12.March.2013, 09:20
aileye üyeliğinde yeni alacağın motorda hayırlı olsun keyifli sürüşler ve forumlar dilerim.....
RACER35
12.March.2013, 10:54
aramıza hoşgeldin kardeşim :D
Faruk aramıza tekrardan hoş geldin kardeşim, forumda daimi olmanı dilerim. Zamanla tanıdıkça ne kadar sıcak bir ortam olduğunu anlayacaksın zaten. Ben bu aralar iş yoğunluğu, hastalıklar falan derken fazla giremiyorum ama en yakın zamanda telafi edeceğim 8)
Herkese hayırlı günler bu arada :mrgreen:
CELİL
12.March.2013, 13:33
Merhaba Faruk aramıza hoş geldin :)
güzel bir giriş yazısı olmuş emrenin motoru çok tecrübeli makinadır çok yerler gezdi gördü senide mutlu edecektir hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin nazar8)
frkinhere
12.March.2013, 16:37
Teşekkür ediyorum herkese.
Emre ustayla uzun uzun konuştuk. Ben sormadan motorda ne var ne yok hepsini anlattı zaten.
Acele ediyormuşum gibi geliyor ama alıyoruz artık :)
daytona250
12.March.2013, 18:16
Hoşgeldin aramıza..
hayırlı olsun yeni makina şimdiden..
keyifli sürüşler..
mesutdikmen
12.March.2013, 18:24
hoş geldin faruk forumda daim olman dileğiyle...
Fatih
12.March.2013, 18:43
Faruk aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum. Bolça güzel bilgi paylaşımlar.
frkinhere
15.March.2013, 00:59
Gün itibariyle Regal Raptor sahibiyim :cheesy:
CELİL
15.March.2013, 12:16
Gün itibariyle Regal Raptor sahibiyim :cheesy:
güle glüle kullan nazar8)
marlox
15.March.2013, 15:04
hayırlı olsun faruk kardeşim umarım toplu sürüşte denk gelir yeni motor alanlarla beraber senin motoruda kutlarız :D
REALİST
15.March.2013, 15:49
Bir merhaba da benden,
pazar yada pazartesi regal raptor dd 250 e10 spyderimi teslim alıcam uzun süredir bu tarz bir motor ve bu tarzı yaşıyan dostluklar hedefliyordum geçen yıl mayıs itibari ile motor sevdam başladı ilk motorum 150 cc vitesli bir motordu fakat herşey bu motoru alabilmek içindi :d herkeze selamlar barış.
marlox
15.March.2013, 16:15
Hoşgeldin realist kendini bu linkten tanıtırsan seviniriz...
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
duzunay
15.March.2013, 17:08
hayırlı olsun :) güle güle kullan nazar
fantastikcocuk
15.March.2013, 23:10
Hoşgeldiniz.ALLAH kaza bela göstermesin güle güle kullan.
frkinhere
16.March.2013, 00:40
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
bugün evin önünde turladım kendi çapımda. istop ettirmeden kaldırmakta uzman olurum bir iki güne umarım :D
bu arada 2. vites de motoru kaldırmaya uğraşıp da beceremeyip, sonra "acaba benzin mi bitti la" deyip istasyona gidip, benzini aldıktan sonra "la yoksa bu 2. vites de mi" diye biten maceram oldu :) saygılar :)
marlox
16.March.2013, 10:05
:D sen buna macera diyorsan aç benim maceraları bi okuda bundan sonra kendi maceralarına sadee gülüp geçersin :D:D:D:D:D:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.