PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar...

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 15:35
Öncelikle herkese büyüğümden küçüğüme saygı selamlar..
Uzun zamandır siteye girip yorumları yazışmaları takip ettiğimi bilmenizi isterim.Gerçekten çok iyi bir samimiyet ve sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz..
Ben özel bir sağlık şirketinde ortopedi cerrahisine medikal satış ve ameliyat desteği veren bir firmada çalışıyorum.Yani ortopedi hekimleriyle hem ameliyatlara gırıyorum hem satış yapıyorum... Kadıköy'de yaşıyorum :)
Daytona 350 BEYAZ almak istiyorum 1.5 yıldır ama sureklı ya kafamı karıstıran bırılerı veya satış yapan bayiler oluyo yada parayı denkleştiremiyom :) 10.000 liraya kadar bütçem var..sormak istediğim bikaç sorum da var; 2011 modellerde balansör yokmu? beyaz almak ıstıyorum 350 beyaz suan yok pıyasada sıfır olarak bide 2013'e 11.000 lira vermektense 2011 yada 2012 daha trafiğe çıkmamış sıfır alsam tabi bulursam nasıl olur? yada siyah alıp boyatsam? Geçen gün bir bayi bana 250 daytonayı onerdı beyaz vardı elinde çok fark olmadıgını 350 cc de ötv ve kdv yuzunden fıyatın uctugunu soyledı ama 250 olana bana 7.600 çekti yanlış anlamayın bazı bayıler gıbı ustunde gelen yuhatu aküyü ngk bujiyi vs alıp çakallık peşinde oluyo ama bu bayıyle bunların hepsnı acıkca konustum oyle bişi de gelmesin fiyatını dusunurken diye açıklayayım dedim :)

Biraz uzun oldu ama içimde birikmiş artık napayım :mrgreen:

marlox
16.March.2013, 15:52
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Şeref

daytona konusunda güzel bir seçim yapmışsın

250 lik yerine 350 almanı tavsiye ederim

boya konusunu aklından çıkart orjinal olması her açıdan daha iyi

2013 lerin fiyatları şu anda yüksek ama daha da yükselir bence çünkü sezon başlıyor hatta başladı diyebiliriz

daytonaya benimde en çok yakıştırdığım renk Beyaz bulunması da bir okadar zor

bu nedenle ikinci el temiz bir motor da alabilirsin mesela 2012 model düşük km li falan

tabi varmı bilmiyorum sadece şu anda yazıyorum araştırmak gerek

sitede Tr distiribütörü EMRE motoru tanıyan abilerimiz sana yardım edeceklerdir...

tekrar ailemize hoşgeldin keyifli forumlar ve hayalindeki motora en kısa zamanda kavuşmanı dilerim...

mrtglc
16.March.2013, 16:03
öncelikle hoş geldin şeref. katılımcı ve daiimi olmanı isteriz.
bana soracak olursan 11.000 lira o motora vermem. giderim 40000 km. dragstar alır çapırçapır binerim.

CELİL
16.March.2013, 16:03
Merhaba şeref aramıza hoş geldin :D
güzel bir tanışma yazısı olmuş 8)
anladığım kadarıyla iyi araştırma ,takip yapmışsın duruma hakimsin
beyaz 350 daytona piyasada çok az sayıda var arayan arkadaşlar oldu bu süreçte siyah olduğu için güzel uygun makinaları kaçırdılar senin için renk çok önemliyse alınca ruhsat çıkmadan beyaz kaplama yaptırabilisin ama pahalıya patlıyor boya yaptırırsan makinanın hasarlı olduğu düşünülür satman gerekince satmakta çok zorlanırsın
250cc daytonada olabilir ama bence fiyatı yüksek yeni modeller gelinceye kadar bayiler 2011 sfır siyah renk 350 daytonaları 8300 kadar indirdiler şu an için siyah 350 cc daytona daha avantajlı karar senin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin 8)

av. Cevdet Yılmaz
16.March.2013, 16:18
Seref aramıza ve aılemıze hosgeldın,sonunda kadıkoy den bır kısı katıldı aramıza,benım evımde kadıkoy de yenı barlar sokagında,zıyaretını beklerim8)
Eger elinde ımkanın varsa 350 lık almanı tavsıye ederım, hernekadar hız sevmesek de 350 lıkler sahıbıne daha fazla tatmın saglıyor.
Bırde boyatma ısıne hıc gırme,hem olmaz hemde satarken sıkıntı yasayabılırsın8)

cihan54
16.March.2013, 16:23
Celil abiye kulak ver :| Hoşgeldin..

mesutdikmen
16.March.2013, 19:12
Hoş geldin Şeref, Forumda daim olman dileğiyle...8)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:01

2013 lerin fiyatları şu anda yüksek ama daha da yükselir bence çünkü sezon başlıyor hatta başladı diyebiliriz

bu nedenle ikinci el temiz bir motor da alabilirsin mesela 2012 model düşük km li falan

sitede Tr distiribütörü EMRE motoru tanıyan abilerimiz sana yardım edeceklerdir...

tekrar ailemize hoşgeldin keyifli forumlar ve hayalindeki motora en kısa zamanda kavuşmanı dilerim...
Hoşbulduk abi teşekkür ederim umarım yakın zamanda bulurum :)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:03
Hoş geldin Şeref, Forumda daim olman dileğiyle...8)
hoşbulduk vaktim olduğu sürece daim olmaya çalışıcam :)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:04
Celil abiye kulak ver :| Hoşgeldin..
hoşbuldum eyv :)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:05
Seref aramıza ve aılemıze hosgeldın,sonunda kadıkoy den bır kısı katıldı aramıza,benım evımde kadıkoy de yenı barlar sokagında,zıyaretını beklerim8)
Eger elinde ımkanın varsa 350 lık almanı tavsıye ederım, hernekadar hız sevmesek de 350 lıkler sahıbıne daha fazla tatmın saglıyor.
Bırde boyatma ısıne hıc gırme,hem olmaz hemde satarken sıkıntı yasayabılırsın8)
Tabi gelirim uygun bi zamanda tanışmış oluruz eyv hoşbuldum :)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:10
Merhaba şeref aramıza hoş geldin :D
güzel bir tanışma yazısı olmuş 8)
anladığım kadarıyla iyi araştırma ,takip yapmışsın duruma hakimsin
beyaz 350 daytona piyasada çok az sayıda var arayan arkadaşlar oldu bu süreçte siyah olduğu için güzel uygun makinaları kaçırdılar senin için renk çok önemliyse alınca ruhsat çıkmadan beyaz kaplama yaptırabilisin ama pahalıya patlıyor boya yaptırırsan makinanın hasarlı olduğu düşünülür satman gerekince satmakta çok zorlanırsın
250cc daytonada olabilir ama bence fiyatı yüksek yeni modeller gelinceye kadar bayiler 2011 sfır siyah renk 350 daytonaları 8300 kadar indirdiler şu an için siyah 350 cc daytona daha avantajlı karar senin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin 8)
Hoşbuldum abi eyv.. teşekkür ederim dediğin gibi boyama fikri benimde hosuma gıtmıyo sıfır makınaya...ama zaten satmayı dusunmuyorum en fazla 2-3 sene kullanır kardeşime veririm oyuzden boyama işini önce siyah kullanıp bir süre sonra boyarım kendı zevkıme gore diye de dusundum bilmiyorum piyasayı bıraz daha arastırıcam bide 2011 lerde balansor var mı? asya ghostlar da belırgın farklılıklar varmı bılmıyorum onalrın beyazları var 2.el uygun fıyat ve km lerde ama asya olması benı tedırgn edıyo ıster ıstemez...

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:13
öncelikle hoş geldin şeref. katılımcı ve daiimi olmanı isteriz.
bana soracak olursan 11.000 lira o motora vermem. giderim 40000 km. dragstar alır çapırçapır binerim.
hoşbuldum eyv. :) aslına bakarsan haklısın ama ben 4 yıldır motor kullanmıyorum ondan oncesınde dragstar kullandım 1 yıl ama sımdı bıraz da custom kullanmak ıstıyorum malum H.D. lerın fıyatları el yaktıgı ıcın bır sure boyle takılmak iyi gibi geldi :)

ŞerefCoşkan
16.March.2013, 22:15

hoşbuldum abi eyv :) bende 350 yanlısıyım ama beyazı bulamayınca öyle olucak heralde öyle gözüküyo :)

REALİST
16.March.2013, 22:19
Hoşgeldin Şeref :)

CELİL
16.March.2013, 22:41
Hoşbuldum abi eyv.. teşekkür ederim dediğin gibi boyama fikri benimde hosuma gıtmıyo sıfır makınaya...ama zaten satmayı dusunmuyorum en fazla 2-3 sene kullanır kardeşime veririm oyuzden boyama işini önce siyah kullanıp bir süre sonra boyarım kendı zevkıme gore diye de dusundum bilmiyorum piyasayı bıraz daha arastırıcam bide 2011 lerde balansor var mı? asya ghostlar da belırgın farklılıklar varmı bılmıyorum onalrın beyazları var 2.el uygun fıyat ve km lerde ama asya olması benı tedırgn edıyo ıster ıstemez...

Daytonaların hepsi blansörlü asya ya bulaşma asya artık makinayı getirmiyor elinde patlar 8)