PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rr 250 e9 eksoz bilgi

rr250e9kırmızı
17.March.2013, 16:22
sa arkadaşlar motorumun eksozun susuturucuları çıkarttırayım dedim bugün sanayiye gittik maalesef pazar olduğu için her yer kapalı merak ettiğim şey ise bu eksozun susturucularını nasıl söküyolar ben sağında solunda vida falan göremedim nasıl oluyo bu iş fikri olan varsa paylaşabilirmi acaba:?

av. Cevdet Yılmaz
17.March.2013, 16:34
Bildigim kadarıyla egzozun sonundaki kapakları kesip alıyorlar(burada iscilige dikkat etmek onemli) Sonrasında eger daha tok bir ses ıstiyorsan uzun bir demirle vurarak icerisini bosaltıyorlar:DTabi sadece delikler acıp sesi biraz artırıp devam etmeyen arkadaslar da mevcut8)

CELİL
17.March.2013, 16:53
sa arkadaşlar motorumun eksozun susuturucuları çıkarttırayım dedim bugün sanayiye gittik maalesef pazar olduğu için her yer kapalı merak ettiğim şey ise bu eksozun susturucularını nasıl söküyolar ben sağında solunda vida falan göremedim nasıl oluyo bu iş fikri olan varsa paylaşabilirmi acaba:?

Merhaba mustafa
senin kasalarda 2 tip eksoz var biri son çıkış boğazı dar ve kapalı olan diğeri geniş olan geniş olanların susturucusu çıkabiliyor bunların eksoz çıkışnın alt yere bakan kısmında tek küçük susturucuyu tutan bir vida var onu söküp susturucuyu eksoz çıkışından dışarı doğru kanca takıp sertçe çekiyorsun susturucu çıkıyor
dar olan eksozlarda susturucu çıkmaz ancak eksoz çıkışını komple kesilip açıp içeriden susturucuları bağlantılarını kopararak çıkarabilirsin kolay gelsin 8)

rr250e9kırmızı
17.March.2013, 16:59
bu işi ben beceremeyecem galiba abi ya altına baktım vidada göremedim bir eksozcu el atması gerek galiba

dar ve kapalı olan demişsin ya abi baktım evet bu dar ve kapalı ben sökemem demi abi

CELİL
17.March.2013, 17:06
bu işi ben beceremeyecem galiba abi ya altına baktım vidada göremedim bir eksozcu el atması gerek galiba

dar ve kapalı olan demişsin ya abi baktım evet bu dar ve kapalı ben sökemem demi abi
Dar olanlarda susturucu çıkarılamaz illada çıkarcam dersen eksosuzun çıkışını taş motoruyla kesip susturucuya ulaşıp bayagı ugraşarak çıkarılası gerek senlik bir şey değil bence 8)

rr250e9kırmızı
17.March.2013, 17:08
Dar olanlarda susturucu çıkarılamaz illada çıkarcam dersen eksosuzun çıkışını taş motoruyla kesip susturucuya ulaşıp bayagı ugraşarak çıkarılası gerek senlik bir şey değil bence 8)

tamam abi sağol eksozcu yolu gözüktü bize anlaşılan teşekkür ederim abi