Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navking Mini Moto Navigasyon

eralp_goksu
27.March.2013, 18:36
Arkadaşlar uzun suredır arastırdıgım Navking mini moto navigasyon cihazını 260 TL'ye buldum ve satın alıyorum. 2 yıl Navking Türkiye garantili. Benım bugune kadar gordugum en ucuz fiyat 300 TL'ydi. Uygun fiyatı bulunca sipariş ettım. İsteyen varsa fazladan sipariş edebilirim. :D

marlox
27.March.2013, 19:05
Güle güle kullan Navking lerde ömür boyu sınırsız güncelleme olması lazım bende severim navking markasını :D

ozguralic
27.March.2013, 19:11
Eralp link yok mu? bi de Bursa'ya geziye bekliyoruz.

CELİL
27.March.2013, 19:12
Eralp hayırlı olsun ben navigasyona para vermek yerine yeni model navigasyonlu tel almaktan yanayım bu sayede tel navigasyon ücreti kadar ucuza gelir 8)

eralp_goksu
27.March.2013, 19:29
Eralp link yok mu? bi de Bursa'ya geziye bekliyoruz.
Bursa gezisine gelmeye calısıcam abı. Bı ısım var o olmazsa gelıcem. Tesekkur ederım :D

Bu da link:
http://www.hepsiburada.com/liste/navking-route-66-mini-moto-motor-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/productDetails.aspx?productId=otbrmkmoto&categoryId=257643

Eralp hayırlı olsun ben navigasyona para vermek yerine yeni model navigasyonlu tel almaktan yanayım bu sayede tel navigasyon ücreti kadar ucuza gelir 8)

Celil Abi kışın zorlu sartlarında da kullandıgım ıcın telefon benım ısımı gormez. 8)

ağfndrdm
27.March.2013, 19:33
Celil Abi kışın zorlu sartlarında da kullandıgım ıcın telefon benım ısımı gormez. 8)

zorlu şart da naymışş ,erzurum kars yöresindenmi
alacaan bi tane de su geçirmez navi aleti kullancan güzel güzel
bende navi var allah var yukarda bi kere bile kullanmadım,zor geldi taşıması
kullanırsam telefona beleş navi yükledim onu kullanırım

eralp_goksu
27.March.2013, 19:37
zorlu şart da naymışş ,erzurum kars yöresindenmi
alacaan bi tane de su geçirmez navi aleti kullancan güzel güzel
bende navi var allah var yukarda bi kere bile kullanmadım,zor geldi taşıması
kullanırsam telefona beleş navi yükledim onu kullanırım

Motor ıcın olmayanlarda su gecırmez olanına hıc rastlamadım

CELİL
27.March.2013, 19:38
naviyi cebine koyarsın o kulagına fısıldar zaten görmeye gerek yok ayrıca telide naviyide yağmurdan korumak için kılıf gerek 8)

eralp_goksu
27.March.2013, 19:39
naviyi cebine koyarsın o kulagına fısıldar zaten görmeye gerek yok ayrıca telide naviyide yağmurdan korumak için kılıf gerek 8)

Yok bu navıgasyon su gecırmıyo. Motor ıcın oldugu ıcın hem darbeye hem suya dayanıklı 8)

ağfndrdm
27.March.2013, 19:48
Motor ıcın olmayanlarda su gecırmez olanına hıc rastlamadım

Kılıf kastetmiştim?
bende kullanıyorum.
http://www.ebay.com/itm/Case-Bike-Bicycle-Motorcycle-Mount-for-Samsung-Galaxy-S-III-S3-Note-HTC-One-X/400445837710?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=027&category=35190&cmd=ViewItem

navigasyon çağı kapandı sayılır artık.

eralp_goksu
27.March.2013, 19:50
Kılıf kastetmiştim?
bende kullanıyorum.
http://www.ebay.com/itm/Case-Bike-Bicycle-Motorcycle-Mount-for-Samsung-Galaxy-S-III-S3-Note-HTC-One-X/400445837710?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=027&category=35190&cmd=ViewItem

navigasyon çağı kapandı sayılır artık.

He o zaman tamam :D

Benım ıcın yenı baslıyo 8)

Gestapoz
28.March.2013, 04:50
herkesin de dediği gibi o kadar para vermeye gerek yok cidden su geçirmez tutacaktan ben de kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim yanlış hatırlamıyorsam 7-8 dolara falan aldım ben de aliexpress.com dan. zor durumlar için bi de çakmaklık taktırırsın şarj sıkıntında kalmaz.

özgürr
13.September.2014, 01:51
Motorcu adamın navigasyona ihtiyacı yoktur yaa :)

Bahadır
13.September.2014, 05:51
Motorcu adamın navigasyona ihtiyacı yoktur yaa :)

Kaybola kaybola bulunca daha iyi öğreniyor insan :)