PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

wilcomme
01.April.2013, 23:44
Merhabalar,

Ben İstanbul'dan Serkan.
2 Hafta önce DD250E-9B motor aldım, bu ilk motorumdu biraz zorlandım ancak şuanda alış baya alıştım. Yine de pek trafiğe çıkmıyorum çünkü ehliyetimi daha almadım yeni yazıldım. Arkadaşım sen ehliyeti alana kadar fiyatlar çok yükselir al dedi bende öyle yaptım. İlk motor için biraz zor olduğunu gerek forumdan gerekse de başka kişilerden duydum ama yine de aldım :)

Ben İstanbul'da yaşıyorum moda fotoğrafçılığı, grafik ve web tasarım işleri yapıyorum.

Foruma ilk üye olarak kendimi tanıtmak istedim, herkese iyi akşamlar.

DR.ALP
01.April.2013, 23:46
Merhabalar,

Ben İstanbul'dan Serkan.
2 Hafta önce DD250E-9B motor aldım, bu ilk motorumdu biraz zorlandım ancak şuanda alış baya alıştım. Yine de pek trafiğe çıkmıyorum çünkü ehliyetimi daha almadım yeni yazıldım. Arkadaşım sen ehliyeti alana kadar fiyatlar çok yükselir al dedi bende öyle yaptım. İlk motor için biraz zor olduğunu gerek forumdan gerekse de başka kişilerden duydum ama yine de aldım :)

Ben İstanbul'da yaşıyorum moda fotoğrafçılığı, grafik ve web tasarım işleri yapıyorum.

hoşgeldin...ehliyeti bir an evvel alman ve kazasız belasız günler geçirmen dileğiyle8) nazar

CELİL
01.April.2013, 23:52
Merhaba Serkan aramıza hoş geldin :)
yeni ve ilk motorun hayırlı olsun ehliyeti almadan trafiğe çıkmaman çok güzel trafiğe kapalı alanlarda ehliyeti alıncaya kadar çalışır kendini geliştirir ve motora alışırsın ehliyeti alıncada keyfini çıkarırsın 8)

Erkan 28
01.April.2013, 23:52
aramıza Hoşgeldin nazar:?:

Forumda daimi olman dileğiyle

ekinoks
01.April.2013, 23:54
hoşgeldin 8)

cihan54
02.April.2013, 00:02
Serkan hoşgeldin :) Daimi ol e mi :) takıldığın noktalar, soruların falan olur; yardımcı oluruz yani elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce 8)

Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim... :|

wilcomme
02.April.2013, 00:10
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,

Herkese hayırlı, kazasız-belasız, cezasız :) sürüşler dilerim ben de.

marlox
02.April.2013, 09:13
Hoşgeldin keyifli forumlar dilerim...

yns_43
02.April.2013, 10:31
hoşgeldin :D

Emre
02.April.2013, 10:34
Hoş geldin, motorun hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullan inş. 8)

Fatih
02.April.2013, 10:40
Serkan aramıza hoşgeldin.Burada motorunla ilgili her türlü sorunu çözebilirsin.Keyifli forumlar dilerim.Hayırlı olsun motorun da bu arada.

ağfndrdm
02.April.2013, 11:00
Hos geldiniz

RACER35
02.April.2013, 11:01
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar :D

mrtglc
11.April.2013, 01:06
Hoş geldin.

mesutdikmen
11.April.2013, 02:12
Aramiza hosgeldin buluşmalarda tanışmak üzere8)

HannibALGan
11.April.2013, 10:04
Merhabalar,

Ben İstanbul'dan Serkan.

Hoşgeldin dostum. Hemen hemen aynı dertlerden muzdaripiz. Bende A2 ehliyetine yazılıp, yazılı sınavı verip direksiyon sınavından 2 gün önce astım krizi geçirip direksiyondan çakmıştım :) Sanırım aynı dönemlerde ehliyetlerimizi cebimize sokucaz.

Kazasız, cezasız sürüşler.