Orijinalini görmek için tıklayınız : sağ ayak pedalım kırıldı
mrtckrt
03.April.2013, 22:59
Arkadaşlar herkese selam uzunca bir aradan sonra sizinle birlikte olmak çok güzel nihayet yorucu bir çalışma dönemini bitirdim :)
Ama bugün denizlide yaşanan fırtınadan ne yazikki benim motorum da nasibini aldı :(
Anladığım kadarıyla brandanin alttaki tokasını takmadigim için branda paraşüt gibi motoru sağa doğru yatırmış neyseki sağ tarafda kaldırım olduğu için motor sağa doğru yaşlanmış ve sağ ayak pedalını kırmış fren tertibatında bişey yok sadece ayak bastığımız yer kırık acaba nerden ve kaça bulabilirim ? Yada kaynak tutar mı ?
cihan54
03.April.2013, 23:02
Alüminyum kaynağı yapıyorlar oraya.. Sanayiiye gidip araştırman lazım..
mrtckrt
03.April.2013, 23:07
Arkadaşlar regalraptor.org da 46 tl ye buldum bakalım eğer kaynak olmazsa sipariş vericem artık :(
CELİL
03.April.2013, 23:47
murat geçmiş olsun cihanın dediği gibi oto sanayide kaynak yapan yerler var 20 tl civarı alıyorlar ama yenisinide ali ustadan kargoyla isteyebilirsin kolay gelsin
_KARADUT_
04.April.2013, 02:32
benim de fren pedalımı kırmışlardı sanayide kaynak yaptırdım oldu . galiba tutye kaynağı diyolar
ozguralic
04.April.2013, 09:56
Tungsten çubuk ile yapılıyor T.I.G. kaynağı diye geçiyor.
Emrehan
04.April.2013, 10:00
Murat bi tornacı/frezeci bul; bire bir aynısını çelikten tornalıyorlar; çok da sağlam oluyor. Bir daha da istesen bile kıramıyosun. :cheesy: Yaptırdım ordan biliyorum. 8)
cihan54
04.April.2013, 10:13
Murat bi tornacı/frezeci bul; bire bir aynısını çelikten tornalıyorlar; çok da sağlam oluyor. Bir daha da istesen bile kıramıyosun. :cheesy: Yaptırdım ordan biliyorum. 8)
Sen de motoru dağıttıktan sonra toplarken voltranı mı oluşturdun be birader :? orası çelikten burası kromdan falan... :?:
mrtckrt
04.April.2013, 13:58
Fiyat olarak ne olur kabaca ?
Açıkçası parça çok adi geldi bana hatta bunca zaman benim ayağımı nasıl tartmis onu bile anlamadım ?
Bide 50 tl sadece ayak için biraz pahalı hele ki bu kaliteye göre
Bakalım akşam iş çıkışı bi sanaiye gidicem şimdilik benim teknisyen demirden bi ayaklık yaptı idareten ona basıyorum
mrtckrt
04.April.2013, 14:05
Celil abi fiyat almak için motomania yı aradım tek satılmıyor dedi telefondaki arkadaş ben bastırınca akşama doğru yine arayın dedi soracakmis sen biliyormusun acaba varmı ellerinde veya kaça satıyorlar ?
Emrehan
04.April.2013, 14:08
Sen de motoru dağıttıktan sonra toplarken voltranı mı oluşturdun be birader :? orası çelikten burası kromdan falan... :?:
Yok civanım Fazıl'ın Spyder'a yapmıştık. :D
Fiyat olarak ne olur kabaca ?
Açıkçası parça çok adi geldi bana hatta bunca zaman benim ayağımı nasıl tartmis onu bile anlamadım ?
Bide 50 tl sadece ayak için biraz pahalı hele ki bu kaliteye göre
Bakalım akşam iş çıkışı bi sanaiye gidicem şimdilik benim teknisyen demirden bi ayaklık yaptı idareten ona basıyorum
Malzemesi 5 lira ya tutar ya tutmaz Murat; işçilik ne isterler bilemem. [smilie=greencolorz:
CELİL
04.April.2013, 22:27
Celil abi fiyat almak için motomania yı aradım tek satılmıyor dedi telefondaki arkadaş ben bastırınca akşama doğru yine arayın dedi soracakmis sen biliyormusun acaba varmı ellerinde veya kaça satıyorlar ?
murat ayak basamagı tek satılıyor ali usta satıyor onu ara sana kargoyla gönderir 45 tl 8)
mrtckrt
05.April.2013, 00:15
murat ayak basamagı tek satılıyor ali usta satıyor onu ara sana kargoyla gönderir 45 tl 8)
Eyvallah celil abim sağol bakalım yarın bi sanayi ve motorculari gezeyim öyle sipariş vereceğim.
İlgilendiğiniz için sana ve diğer Arkadaşlarıma teşekkür ederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.