PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor ailesinde bende varım :)

Tolgs
06.April.2013, 03:26
herkese selam. ne zaman regal raptor ile ilgili araştırma yapsam bu siteye denk geliyorum. her ne kadar bilgi paylaşımında bulunacak kadar tecrübem olmasada aktif bi üye olarak aranızda olmak istedim. Aklımda hala cevaplanmamış sorular var muhtemelen forumda cevabı vardır. yoksa da biraz bilgi sömürüsü yapıcam:) herkese iyi haftasonları

cihan54
06.April.2013, 03:35
Hoşgeldin seni biraz tanısaydık :|

Kafandaki soruların cevabı için anasayfada sol üstte Teknik arıza-bilgi rehberi var ona gözatabilirsin. Orada olmayan bişey çıkarsa sor, dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışalım 8)

Daimi olmanı dilerim 8)

Tolgs
06.April.2013, 03:42
Hoşgeldin seni biraz tanısaydık :|

Kafandaki soruların cevabı için anasayfada sol üstte Teknik arıza-bilgi rehberi var ona gözatabilirsin. Orada olmayan bişey çıkarsa sor, dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışalım 8)

Daimi olmanı dilerim 8)

Chopper kullanmak benim hayallerimden biri. Özellikle direksiyonu tutmak için elleri omzun üstüne kadar kaldırılan motorları nerede görsem acele işim olsa dahi gözden kaybolana kadar bakarım:) ( avatarımda da ondan bi tane var)

Maddi açıdan, yeni model, orta seviye sıfır araba parası kadar olduklarından şuan alamam:) 24 yaşındayım çalışıyorum daha önce hiç motor kullanmadım. arkadaşımdan duymuştum hondanın güvenli sürüş eğitimi varmış ona gidicem ama ilk motor vitesli olmaz diyenler çok malesef.
dd250-10 düşünüyorum.

boxerboy
06.April.2013, 03:45
valla benim de o kadar bilgim yok açıkcası ama 2012 eylülden beri ben ve Spyder ım da burdayız :p

güzel bir yer burası, seversin,nikotin gibi bağımlılık yapar :cheesy:

cihan54
06.April.2013, 03:46
"İlk motor vitesli olmaz" diyenden kork. Hatta koşar adım uzaklaş onlardan. Onlarla aynı kıtada yaşama :| aynı oksijeni solumaman lazım işte onlarla :mrgreen: aman diyim :mrgreen:

Tolgs
06.April.2013, 03:50
valla benim de o kadar bilgim yok açıkcası ama 2012 eylülden beri ben ve Spyder ım da burdayız :p

güzel bir yer burası, seversin,nikotin gibi bağımlılık yapar :cheesy:

bırakalı baya oldu ama nargileye devam:):)

hocam senin boy kaç? bende biraz boy sorunu varda.

Tolgs
06.April.2013, 03:51
"İlk motor vitesli olmaz" diyenden kork. Hatta koşar adım uzaklaş onlardan. Onlarla aynı kıtada yaşama :| aynı oksijeni solumaman lazım işte onlarla :mrgreen: aman diyim :mrgreen:

Bu mesaj ne kadar içimi rahatlattı anlatamam. gidip lahmacuncu motoru almayı bile düşünmüştüm alışmak için :)

mrtckrt
06.April.2013, 09:45
Kardeşim hiç korkma ben ömrümdeki tek iki teker deneyimi olan bisiklete 15 yıl ara verip daha sonra ilk olarak spyderımın koltuğuna oturdum. 6/7 aydır çok şükür sorunsuz biniyorum ama tabiki temkinli

DR.ALP
06.April.2013, 10:13
aileye hoşgeldin..forumu takip et ve biraz da araştırırsan her soruna yanıt bulursun:cheesy:...üyelerimiz oldukça bilgili ve tecrübelidir..en kısa zamanda motor ve ehliyet sahibi olman dileğiyle....nazar

marlox
06.April.2013, 10:14
aileye hoşgeldin tolga keyifli forumlar dilerim... aradığın her soruya cavap bulabilirsin...

CELİL
06.April.2013, 11:56
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin 8)
ilk motor vitesli olmaz diye birşey yok ben dahil birçok arkadaş ilk motor olarak vitesliyle başladık kısa sürede alışıyorsun artı sen honda eğitim merkezine gidersen çok iyi bir başlangıçla hiç sorunsuz kullanabilirisin
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

Tolgs
06.April.2013, 12:29
Kardeşim hiç korkma ben ömrümdeki tek iki teker deneyimi olan bisiklete 15 yıl ara verip daha sonra ilk olarak spyderımın koltuğuna oturdum. 6/7 aydır çok şükür sorunsuz biniyorum ama tabiki temkinli

inşallah kazasız belasızda sürmeye deam edersin:)

Tolgs
06.April.2013, 12:42
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin 8)
ilk motor vitesli olmaz diye birşey yok ben dahil birçok arkadaş ilk motor olarak vitesliyle başladık kısa sürede alışıyorsun artı sen honda eğitim merkezine gidersen çok iyi bir başlangıçla hiç sorunsuz kullanabilirisin
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

hoşbulduk:) gönlümde ki makina, dd250-10. benim boy 195 kiloda 110. iki büklüm kalır mıyım bu makinada:)

CELİL
06.April.2013, 12:51
hoşbulduk:) gönlümde ki makina, dd250-10. benim boy 195 kiloda 110. iki büklüm kalır mıyım bu makinada:)
kesinlikle öyle bir durum olmaz daytonanında kasası yapılı büyük ve rahattır herşeyden önemlisi sen hangi makinanın üzerinde kendini rahat hissediyorsan o senin makinandır bayilere git bak üzerine otur son kararı öyle ver 8)

Tolgs
06.April.2013, 12:52
kesinlikle öyle bir durum olmaz daytonanında kasası yapılı büyük ve rahattır herşeyden önemlisi sen hangi makinanın üzerinde kendini rahat hissediyorsan o senin makinandır bayilere git bak üzerine otur son kararı öyle ver 8)

doğru söylüyosunuz aslında. bakmaktan çöok hissetmeli. üstüne binip gidemem amam fikir sahibi olurum :)