Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 350 lik bobber almayı düşünüyorum,iyimi yapıyorum ?

onurbahattin
07.April.2013, 23:50
herkeze öncelikle iyi forumlar,ismim onur samsundan yazıyorum uzun süredir motor almayı düşünüyordum sonunda karar verdim regal 350lik bobber, benim istediğim bir tarz 1 haftaya Allah nasip ederse alıcam almadam sizinde fikrinizi almak istedim bu benim ilk motorum olucak boyum 1.74 acaba rahat kullanabilirmiyim birde kardeşimde regal in spayder modeli vardı 250 lik 2010 model sürekli buji kesiyordu ve ayaklarım zor yetişiyordu vites ve frene bundada böyle klasik sıkıntılar varmı fikirlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum saygılar...

CELİL
08.April.2013, 00:39
Merhaba onur BOBER eski kasa spyderden farklı revize edilmiş balansörlü motoru var sorunsuz motoru,yürürü ve tesisatı var ama ikinci eli biraz zayıf çünki özel bir tarz diğer spyder ve daytona daha çok piyasası olan modeller ikinci el satışında sorun yok 3 modelinde kasaları dışında tüm yürür aksamları aynı karar senin işallah kısa sürde gönlündeki makinaya kavuşursun

onurbahattin
08.April.2013, 07:53
Merhaba onur BOBER eski kasa spyderden farklı revize edilmiş balansörlü motoru var sorunsuz motoru,yürürü ve tesisatı var ama ikinci eli biraz zayıf çünki özel bir tarz diğer spyder ve daytona daha çok piyasası olan modeller ikinci el satışında sorun yok 3 modelinde kasaları dışında tüm yürür aksamları aynı karar senin işallah kısa sürde gönlündeki makinaya kavuşursun

Celil abi öncelikle bilgi için teşekkürler bobber tam benim tarzım dediğim bir model , sıfır almayı düşünmüyorum temiz bir ikinci el bulursam alıcam ozaman fazla zararım olmaz sanırım , 1.74cm boyundayım spayder modelini zor kullanıyordum bobberde sıkıntı olmaz sanırım :)

marlox
08.April.2013, 09:15
aileye hoşgeldin güzel tercih fakat bobber tek kişilik bir model daha sonra arkana artçı alacaksan sorun olabilir... hayalindeki motora kavuşman dileğimle...

mrtckrt
08.April.2013, 11:28
2012 model speyder larda ayaklik geriye çekildi bence son kararını vermeden bi gör derim hem artci alabilir hemde ikinci eli daha hızlı ama tabikitek ssorun ayak mesafesi ise yok ben onu istiyorum diyorsan hiç durma hemen al :)

CELİL
08.April.2013, 11:35
Celil abi öncelikle bilgi için teşekkürler bobber tam benim tarzım dediğim bir model , sıfır almayı düşünmüyorum temiz bir ikinci el bulursam alıcam ozaman fazla zararım olmaz sanırım , 1.74cm boyundayım spayder modelini zor kullanıyordum bobberde sıkıntı olmaz sanırım :)
2011 sonundan sonraki spyder lerde ayak pedalları geri çekidi ayaklar rahat yetiyor benim 1.68 spyder kullanıyorum
Daytona ve BOBER ın ayak pedallarına rahat yetişirsin :)

sahibinden com da denizlide ikinci el 5500 e uygun bir tane vardı

onurbahattin
08.April.2013, 17:03
Herkeze ilgisi için çok teşekkür ederim, motorlardan herkes memnun sanırım bana kaldı ozaman sadece tarzımı belirlemek şuanda aklımda bobber tarzı var ama spayder da ilgimi çekmiyor değil eğer alırsam hemen sizinle paylaşıcam , konuyu yine kapatmayalım Belki birşeyler yazmak isteyen olabilir...

onurbahattin
08.April.2013, 17:14
Birde bir arkadaşım regal bobbera iki kişilik koltuk takılabiliyor değişiyor demişti ,bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Bu arada yoldayım telefondan yazıyorum herkeze ayrı ayrı cvp yazmak isterdim ama telefondan zor oluyor :)

CELİL
08.April.2013, 17:49
Birde bir arkadaşım regal bobbera iki kişilik koltuk takılabiliyor değişiyor demişti ,bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Bu arada yoldayım telefondan yazıyorum herkeze ayrı ayrı cvp yazmak isterdim ama telefondan zor oluyor :)
normal şartlarda takılamaz modifiye yaparsan olabilir 8)

korhan_751
08.April.2013, 18:12
Diğerlerinden farklı olmak istiyorsan kesinlikle bobber al. En fazla dikkat çeken motorlardan biri bence. lakin motora iki kişi binmeyi düşünüyorsan bobber alma tek kişiye göre tasarlanmış bir motora iki kişi binmek scotera 4 kişi binmek gibi birşey olur. ne kadar selesini değiştirsende : )

onurbahattin
08.April.2013, 18:37
Ozaman tek tabanca takılıcaz anlaşıldı :)
Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bulundukları illere getiriyorlar , mesela ben Samsun'da ikamet ediyorum Antalya'dan motor alsam nasıl getiricem 1000km daha a2 yeni almış 20km ancak tecrübesi olan biri olarak :)
Buda çok önemli hatta en önemli mevzu ???

CELİL
08.April.2013, 18:43
Ozaman tek tabanca takılıcaz anlaşıldı :)
Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bulundukları illere getiriyorlar , mesela ben Samsun'da ikamet ediyorum Antalya'dan motor alsam nasıl getiricem 1000km daha a2 yeni almış 20km ancak tecrübesi olan biri olarak :)
Buda çok önemli hatta en önemli mevzu ???
en kolay şehirlerarası otobüs bağajında getiriliyor muavinlerle ( host) görüşüp işi bağlıyorsun 8)

onurbahattin
08.April.2013, 19:11
en kolay şehirlerarası otobüs bağajında getiriliyor muavinlerle ( host) görüşüp işi bağlıyorsun 8)

Celil abi kocaman motor nasıl sığıyor tek parca bagaja :)

CELİL
08.April.2013, 23:57
Celil abi kocaman motor nasıl sığıyor tek parca bagaja :)
sığıyor bağajlar büyük kaç kişi öyle getirdi 8)

onurbahattin
09.April.2013, 11:18
sığıyor bağajlar büyük kaç kişi öyle getirdi 8)

Ozaman pazarlıklar başlasın :)

onurbahattin
09.April.2013, 16:37
arkadaşlar bir tane 2011 model bobber buldum ikinci el sahibiyle pazarlığımız var eli kulağında heran hayırlaşabiliriz bu 2011 regal bobber modeli 350 lik 5 vites değilmi arkadaşlar ? sahibi bayan pek hakim değil gibi geldi bana ...

marlox
09.April.2013, 18:05
evet boober lar da 5 vites

ayrıca

otobüs için her otobüse sığmaz sadece Mercedes Travego ya sığıyor
sakın gidip şöfor ile konuşma direk muavin yada host a git
pazarlığını onunla yap 200 den fazla verme
ben 150 tl ye denizliden izmir e geldim

onurbahattin
09.April.2013, 18:29
evet boober lar da 5 vites

ayrıca

otobüs için her otobüse sığmaz sadece Mercedes Travego ya sığıyor
sakın gidip şöfor ile konuşma direk muavin yada host a git
pazarlığını onunla yap 200 den fazla verme
ben 150 tl ye denizliden izmir e geldim

Prensipte anlaştık arkadaşlar 2011 model siyah 2000kmde bobber bayandan :cheesy: ,başka şehirde olduğu için orda olan bir arkadaşa vekalet fax çektim yarın işi bitireceğiz inşallah bende böylece ilk motorumu almış olucam müsayit bir zamanda gidip otobüse koyup geticem inşallah
bundan sonra bol bol görüşürüz ,engin tecrübelrinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
gidişatı sizinle paylaşıcam inşallah yarın sıkıntı çıkmaz motoru alırız 8)

mrtckrt
09.April.2013, 22:19
Engin doğru söylüyor travego (mercedes) sığar .....
Hatta şöyle yapsak bir şehirden diğerine kadar aileden biri getirsin
Antalyadan denizliye
Denizliden afyona
Afyondan ankara yA
Ankaradan çorum A
Çorumdan samsuna
Her ayakta başka sürücü .......:). Ne fantazi ama

Demekki neymiş 27 günde 12 nöbet tutmak akıl sağlığına zararlıymış. :)

onurbahattin
10.April.2013, 00:09
Engin doğru söylüyor travego (mercedes) sığar .....
Hatta şöyle yapsak bir şehirden diğerine kadar aileden biri getirsin
Antalyadan denizliye
Denizliden afyona
Afyondan ankara yA
Ankaradan çorum A
Çorumdan samsuna
Her ayakta başka sürücü .......:). Ne fantazi ama

Demekki neymiş 27 günde 12 nöbet tutmak akıl sağlığına zararlıymış. :)

Acaba Mercedes travego dediğiniz hangi firmalarda var acaba araştırmak lazım , bu fantezi beni bozar :)

CELİL
10.April.2013, 13:29
Acaba Mercedes travego dediğiniz hangi firmalarda var acaba araştırmak lazım , bu fantezi beni bozar :)
travegolar her firmada var ama diğer modellerde var hangi saatte travego olduğuna bak yeter zaten muavinler seni yönlendirir karar senin 8)

onurbahattin
10.April.2013, 13:32
arkadaşlar an itibari ile artık regal bobber almış bulunmaktayım ,sonunda banada nasip oldu inşallah kazasız belasız cezasız binerim...Antalyadan aldım uzak olduğu için ben gidemedim arkadaşım bakıp üzerine aldı ,şuan tek sıkıntımız motoru samsuna çizmeden ezmeden kırmadan buraya nasıl getireceğiz...
antalya otogarını aradım metro firmasının saat 16da ve 19da samsuna seferi var ,işte alırlarmı ilgilenirlermi ben gitmeden bu işi çözersem hem maddi hemde zamandan kazancım olacak nasıl yapıcam bilmiyorum ?

CELİL
10.April.2013, 13:49
arkadaşlar an itibari ile artık regal bobber almış bulunmaktayım ,sonunda banada nasip oldu inşallah kazasız belasız cezasız binerim...Antalyadan aldım uzak olduğu için ben gidemedim arkadaşım bakıp üzerine aldı ,şuan tek sıkıntımız motoru samsuna çizmeden ezmeden kırmadan buraya nasıl getireceğiz...
antalya otogarını aradım metro firmasının saat 16da ve 19da samsuna seferi var ,işte alırlarmı ilgilenirlermi ben gitmeden bu işi çözersem hem maddi hemde zamandan kazancım olacak nasıl yapıcam bilmiyorum ?
onur hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
nakliye işi için antalyadaki arkadaşın otogara gidip görüşmesi ve motoru oradan yüklemesi lazım sende samsundan karşılarsın ama arkadaşa çok iş düşüyor kolay gelsin 8)

onurbahattin
10.April.2013, 14:13
onur hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
nakliye işi için antalyadaki arkadaşın otogara gidip görüşmesi ve motoru oradan yüklemesi lazım sende samsundan karşılarsın ama arkadaşa çok iş düşüyor kolay gelsin 8)

Allah razı olsun abi,bakalım şuan tek sıkıntı Samsuna getirmek,bakalım abi nasıl olacak bende açıkcası çok merak ediyorum :)

Emre
10.April.2013, 14:46
Onur hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inş. nazar 8)

onurbahattin
11.April.2013, 00:11
Onur hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inş. nazar 8)

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim...

onurbahattin
11.April.2013, 00:16
Arkadaşlar benim motorda ilk işim egsozu açtırmak ,sonrasında, bana yan plakalık,şu custem aynalardan ,öne rüzgarlık olursa ,branda ,arka sinyalleri küçük led yapıcam ve son olarakta motor kıyafeti alıcam bunları nerden temin edebilirim güvenilir ve geniş çaplı bir online satış adresi bilen varmı ?

mrtckrt
11.April.2013, 01:17
Arkadaşlar benim motorda ilk işim egsozu açtırmak ,sonrasında, bana yan plakalık,şu custem aynalardan ,öne rüzgarlık olursa ,branda ,arka sinyalleri küçük led yapıcam ve son olarakta motor kıyafeti alıcam bunları nerden temin edebilirim güvenilir ve geniş çaplı bir online satış adresi bilen varmı ?

Önce motor kiyafeti al önce ekipman sonra süslemeler. Tabi bence

onurbahattin
11.April.2013, 09:57
Önce motor kiyafeti al önce ekipman sonra süslemeler. Tabi bence

Peki bu istediklerimi tedarik edebileceğim bir online site varmı geniş kapsamlı malum Samsun'da motor adına pek birşey yok bu tarz için ...

CELİL
11.April.2013, 11:25
Peki bu istediklerimi tedarik edebileceğim bir online site varmı geniş kapsamlı malum Samsun'da motor adına pek birşey yok bu tarz için ...

kask mont gibi beden ölçüsü olan ekipmanları deneyerek almak lazım markalara göre bedenler farklılık gösterir 8)

onurbahattin
11.April.2013, 15:19
kask mont gibi beden ölçüsü olan ekipmanları deneyerek almak lazım markalara göre bedenler farklılık gösterir 8)
evet onda haklısınız ama siz internetten motorla alakalı hiç alışveriş yapmıyormusunuz hiç kimseden site önerisi gelmedide ?

CELİL
11.April.2013, 15:31
evet onda haklısınız ama siz internetten motorla alakalı hiç alışveriş yapmıyormusunuz hiç kimseden site önerisi gelmedide ?
kask mont kıyafet olarak sadece dışarıda deneyip beğendiğimiz markası modeli bedenini bildiğimiz kıyafetlerin daha ucuzunu bulmak için internetten güvenilir alış veriş sitelerinden alıyoruz 8)
not: sana özel mesaj attım gördünmü ?

onurbahattin
11.April.2013, 16:44
şimdi gördüm gerekeni yapıcam :)