Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar - denis bucins
denis bucins
10.Nisan.2013, 14:27
Selamlar
Paylaşmak güzeldir...
ozguralic
10.Nisan.2013, 14:35
Denis hoşgeldin. Tekrar geçmiş olsun. Güzel gezdik, siz zamanında ayrıldınız, biz doluya tutulduk :|
Bu arada o kadarcık şey için 800 TL çok fazla geldi bana, grenajı alana motoru bedavaya mı veriyor yamaha acaba
Alttaki linkteki listeye temel iletişim bilgilerini eklersen sevinirim.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7077
Hoş geldin Denis, fazercılar çoğalmaya başladı forumda. 8)
Celil Abi yandık Cihan' dan çekeceğimiz var, salt çoğunluğu yakalarsa dilinden kurtulamayız :p
Bu arada tekrardan geçmiş olsun Denis, inş. son kazan bu olur nazar
Ultragore
10.Nisan.2013, 15:26
DEnizim olur öyle ya ..Bir dahaki provada ben viski alırım sana :D untuursun olanları :D
CELİL
10.Nisan.2013, 15:39
Merhaba denis aramıza hoş geldin :)
geçmiş olsun allah birdaha göstermesin 8)
ismin gerçekmi nick mi ?
cihan54
10.Nisan.2013, 15:40
Denis :lol: adamımsın Denis :p Fazer sendin demek. 8) hoşgeldin sefalar getirdin. :mrgreen: bak hemen dedikoduya başlamışlar. Düşün nekadar sevindiğimi :mrgreen:
Motoru yatırdığını duydum. Gezi başlığında söylemişlerdi :( geçmiş olsun. Tahmin ettiğim masrafı açmış.. depo yere çarpmadı mı peki.. asıl ürkütücü olan o.. masraf 2000tlnin uzerine çıkıyo o zaman.
marlox
10.Nisan.2013, 16:52
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar bir daha böyle faturalarla karşılaşmaman dileğiyle....
ecel felek
11.Nisan.2013, 12:54
hoşgeldin denis.geçmiş olsun...
ilicio
11.Nisan.2013, 13:05
tüm zamanların en aktif motosiklet birliği ve forumuna hoşgeldin Deniz :)
ekinoks
11.Nisan.2013, 15:02
önce hoşgeldin sonrada çok geçmiş olsun
denis bucins
11.Nisan.2013, 21:02
Denis hoşgeldin. Tekrar geçmiş olsun. Güzel gezdik, siz zamanında ayrıldınız, biz doluya tutulduk :|
Hoşbulduk...
Forumlara uzun zamandır girmiyordum,
unutmuş gibiyim, ama çabuk ısınırım
Enes söyledi fena ıslanmışsınız,
Hoş geldin Denis, fazercılar çoğalmaya başladı forumda.
Celil Abi yandık Cihan' dan çekeceğimiz var, salt çoğunluğu yakalarsa dilinden kurtulamayız
Bu arada tekrardan geçmiş olsun Denis, inş. son kazan bu olur
Hoşbuldum Emre,
Fazer :oky:
şöyle diyeyim "En kötü kazam böyle olsun..." nazar
DEnizim olur öyle ya ..Bir dahaki provada ben viski alırım sana untuursun olanları
Dün gece viski eşliğinde dertleştik Fazer ile , hala ağrıları varmış... :(
Merhaba denis aramıza hoş geldin
geçmiş olsun allah birdaha göstermesin
ismin gerçekmi nick mi ?
Hoşbuldum, Teşekkürler ...
İsmim gerçek Denis BUCINS
Denis adamımsın Denis Fazer sendin demek. hoşgeldin sefalar getirdin. bak hemen dedikoduya başlamışlar. Düşün nekadar sevindiğimi
Motoru yatırdığını duydum. Gezi başlığında söylemişlerdi geçmiş olsun. Tahmin ettiğim masrafı açmış.. depo yere çarpmadı mı peki.. asıl ürkütücü olan o.. masraf 2000tlnin uzerine çıkıyo o zaman.
Selamlarrrr
Hazır yeri gelmişken çıtır kaza ile ilgili detay vereyim ,
soldan gelip, aniden önümde duran doblo tarzı bir araca arkadan duramayıp çarptım, (çarpma anı 8-10 km/h) Sebep = Panik fren hatası, artçıya rağmen ön fren hafif virajda kaydı (lastikler son sezonunda)
Sonuç = Sağa yatan (bırakılan) Fazer , kırılan Grenaj, kırık ayna (bağlantı yerinden)
Kendi yapımım motor koruma takozları sayesinde depoda çizik yok...
Fatura tutarını biliyorsunuz zaten.:mrgreen:
Görüşmek üzere...
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar bir daha böyle faturalarla karşılaşmaman dileğiyle....
Teşekkürler marlox, kimseye bişy olmasın... 8)
hoşgeldin denis.geçmiş olsun...
Hoşbuldum... Teşekkürler ecel felek
tüm zamanların en aktif motosiklet birliği ve forumuna hoşgeldin Deniz
O kadar sıcak bir karşılama olmuş ki korktum :shock: e hoşbuldum :D
önce hoşgeldin sonrada çok geçmiş olsun
Teşekkürler ekinoks Hoşbuldum...
Erkan 28
12.Nisan.2013, 00:00
hoşgeldin denis, kaza için geçmiş olsun seninde dediğin gibi en kötü kazan bu olsun nazarnazar
Ultragore
12.Nisan.2013, 00:25
deniz yarınki toplantı için bursa bölümüne yazıyoruz ..Haber wer yarın durumu cumartesi için
mrtckrt
12.Nisan.2013, 00:49
Denis hosgeldin
Daha yenisin ama destan gibi mesaj yazmayı ogrenmissin :) özgür ün taktiği bu aslında :)
Bu arada büyük geçmiş olsun
Kıssadan hisse çıkarsak panik frende ne hata yaptın acaba gidonu mu düz tutmadın ?
denis bucins
12.Nisan.2013, 01:40
hoşgeldin denis, kaza için geçmiş olsun seninde dediğin gibi en kötü kazan bu olsun nazarnazar
Teşekkürler Erkan 28 Hoşbuldum...
Denis hosgeldin
Daha yenisin ama destan gibi mesaj yazmayı ogrenmissin özgür ün taktiği bu aslında
Bu arada büyük geçmiş olsun
Kıssadan hisse çıkarsak panik frende ne hata yaptın acaba gidonu mu düz tutmadın ?
Hoşbuldum mrtckrt Teşekkürler...
Destan gibi değilde ona özenli diyelim mi ? 8)
Kıssadan Hisse çıkarılacak yerleri mutlaka vardır, fakat motorsiklet sürücüsü olarak
bir araca arkadan çarpabiliyorsan, bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin.
Yani;
Panik frende gidon durumu, asfaltın nemli olması, viraj, apex, artçı, kuşlar , böcekler...
Bence arkadan çarpma lüksün yok, kızıyorum kendime o kadar... :duvar:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.