Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Comeze teknik destek

Red Kid
11.April.2013, 22:56
Arkadaslar bir daytona 350 aldim.Beni bu motor hakkinda aydinlatin.Onceden yurtdisinda yasiyordum.Malum orada motorlar cok daha ucuz.Benim bir intruder 600 um vardi.Tr ye donunce onu getiremedim ve durust olmak gerekirse sadece gorunusune tav oldugum icin bu motoru aldim.Simdi sizden uyari ve onerilerinizi bekliyorum.Ayrica organizasyonlardan nasil haberim olacak?Bu siteye de daha az evvel uye oldum.Comeze destek bekliyorum.Selamlar.

cihan54
11.April.2013, 23:00
yağını suyunu benzinini eksik etme yeter hocam :mrgreen: bir de, olur da birgün vitesten atma sıkıntısı yaşarsan servise git. senkromeç pullarını değiştirecekler. Sonrasında gönül rahatlığıyla yoluna devam edebilirsin. Hayırlı olsun..

Red Kid
11.April.2013, 23:04
senkromec pullari sorunlu diyosun ustad.peki yolda birakmadan degistirsek???

daytona250
11.April.2013, 23:05
bende 6binde daytona var..

yağına suyuna bak sıkıntı çıkarmaz pek

akünü ve bujilerini iyileriyle değiştir, devam et

Red Kid
11.April.2013, 23:08
egzoz sesini nasil ayarlayacaz.polisle sorun yasamadan?icini bosaltiyorlar ama nasil ses ciktigini bilmiyorum.O ses polisle sorun yaratiyormu?

cihan54
11.April.2013, 23:10
senkromec pullari sorunlu diyosun ustad.peki yolda birakmadan degistirsek???

Yolda bırakmaz hocam. yalnızca miyadı geldiğinde rampa tırmanışlarında arada bir vitesten düşüş yapmaya başlar. o başlarsa değiştirirsin.. Tabi kesin birşey yok. İhtimali var sadece 8)

Red Kid
11.April.2013, 23:18
Yolda bırakmaz hocam. yalnızca miyadı geldiğinde rampa tırmanışlarında arada bir vitesten düşüş yapmaya başlar. o başlarsa değiştirirsin.. Tabi kesin birşey yok. İhtimali var sadece 8)
Eyvallah Cihan.Dikkat edecem.

mehmet
19.April.2013, 12:46
selamlar yeni üye oldum ve regal 250 e10 num var. anadolu yakasında servis arıyorum 11000 de bakıma sokmam lazım bilen duyan varsa benimle paylaşırsa memnun olurum

CELİL
19.April.2013, 13:02
selamlar yeni üye oldum ve regal 250 e10 num var. anadolu yakasında servis arıyorum 11000 de bakıma sokmam lazım bilen duyan varsa benimle paylaşırsa memnun olurum

merhaba mehmet aramıza hoş geldin :)
tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
anadolu yakasındasın ama beşiktaşta ali ustayı tavsiye ederim regalın ilk ustasıdır iyidir yukarıda linki var demirtaş motosiklet 8)
RR marmara bölge servis linki: http://www.emremotor.com/marmara.htm

Red Kid
29.April.2013, 12:49
peki arkadaslar,benim extreme bi sorum olacak.diyelimki butce sorunum yok.ve daytona 350 nin motorunu degistirmek istiyorum.yani biraz custom olacak.350 lik moturu sokturup 500cc boxer motor koydurmak istiyorum.tabi bunun trafik tescilide olacak.boyle biseye kalkissam bunu becerecek kapasitede servisi nerden bulurum.motorun degismesi aktarma organlarinida etkileyecek.yani konu su ki ben daytona 350 nin kasasini seviyorum ama motoru zayif.duz 350 yetersiz bir motor.varmi bu isi kivirabilecek bi servis?

REALİST
29.April.2013, 13:09
peki arkadaslar,benim extreme bi sorum olacak.diyelimki butce sorunum yok.ve daytona 350 nin motorunu degistirmek istiyorum.yani biraz custom olacak.350 lik moturu sokturup 500cc boxer motor koydurmak istiyorum.tabi bunun trafik tescilide olacak.boyle biseye kalkissam bunu becerecek kapasitede servisi nerden bulurum.motorun degismesi aktarma organlarinida etkileyecek.yani konu su ki ben daytona 350 nin kasasini seviyorum ama motoru zayif.duz 350 yetersiz bir motor.varmi bu isi kivirabilecek bi servis?

Vavv çok sert dostum bu istediğini yapıcak kabiliyette bizim servis olduğunu sanmıyorum bence http://www.ttcustomchoppers.com/tr/ bunlardan başka altından kalkıcak kimse olmaz .

mrtckrt
29.April.2013, 13:24
ya abicim bari başlığı değiştir :)
''çömeze destek'' diye başlık gördüm içimden herhalde ''jigle ve ya lastik hava basıncı'' dır diye beklerken... motor tahliye çıktı karşıma :)
abi eğer kıvırabilirsen hartika olur bence galiba bu motor değiştirme her RR cının aklına gelmiştir zaman zaman
harika görünümlü spyderımın depo ve motor arasındaki alnamsız boşluğu ''V'' motor ile doldurmayı bende çok isterdim...... konuyu sıkı takip edeceğim
bol şans

Red Kid
29.April.2013, 16:49
Mail attigim verdiginiz adrese.Bakalim nasil donecekler.