PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eksoza yapışan ayakkabı

rr250e9kırmızı
14.April.2013, 20:08
arkadaşlar selam aleykum bugün manavgat belek yapalım dedik arkamızada bir arkadaşı alalım dedik ama adamı arka koltuğa değilde eksoza oturtmuşuzda haberimiz yokmuş adam 2 ayakkabısınıda 2 eksozada koymuş ayakkabının altı eksozda kaldı o kadar yani neyle çıkarabılırım abicim bunu birde parlatmak için ne yapabılırım abicim elimde mevcut kimyasallar klor,asit,selülozik tiner bunlardan biri işe yarar mı

serhatsezer
14.April.2013, 21:07
Çözümü ekte linkte bulabilirsin.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7277&highlight=topuk

arkadaşlar selam aleykum bugün manavgat belek yapalım dedik arkamızada bir arkadaşı alalım dedik ama adamı arka koltuğa değilde eksoza oturtmuşuzda haberimiz yokmuş adam 2 ayakkabısınıda 2 eksozada koymuş ayakkabının altı eksozda kaldı o kadar yani neyle çıkarabılırım abicim bunu birde parlatmak için ne yapabılırım abicim elimde mevcut kimyasallar klor,asit,selülozik tiner bunlardan biri işe yarar mı

rr250e9kırmızı
14.April.2013, 22:59
ya abicim şimdi ben bu metylan ilacı direk bezle o yapışan malzemeyemi sürecez o kadar etkılımı bu

serhatsezer
14.April.2013, 23:02
Bende yeni aldım daha denemedim. Arkadaşlar dediğin gibi denemişler ve temizlemiş.

ya abicim şimdi ben bu metylan ilacı direk bezle o yapışan malzemeyemi sürecez o kadar etkılımı bu

CELİL
14.April.2013, 23:06

onu engin biliyor onun dışında kalın yerleri falçata gibi bir şeyle üstünden çizmeden kazı ince yerleri sellülozik tinerle oğuşturunca çıkarır
birde koçtaş mağazalarında ve benzeri yerlerde krom temizleyici ve parlatıcılar var onlarda çıkartıyor 8)

rr250e9kırmızı
14.April.2013, 23:08
ya abi bu ilac yanık izllerini temizler galiba pekde fikrim yok bizimki plastik kalıbıyla duruyor eksozda selülozik tinerden ümitliyim yarın deneyecem metylande sipariş verdim şimdi denedikten sonra paylaşırmısın abi birde sendeki izler yanık yoksa plastik mi