PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç ve deneyimsiz bir üye daha..

emir03
22.April.2013, 18:17
Öncelikle bütün herkeze merhaba kendi yaşıtlarım ve abilerime ablalarıma selam olsun
18 yaşında kalbinde motor aşkıyla yaşayan bir gencim motor ehliyetim yeni alınmış olup motorumuda bu yaz alarak kısmetse aranıza katılmayı düşünüyorum yani anlıcağınız seneye beni aranızda çok görüceksiniz tabi kabul ederseniz.Bu arada forumunuzu çok beğendim tüm bilgileri ve içtenliğiyle inş. hiç bozulmasın bu olay nazar hepinize SAYĞI VE SEVGİLERİMİ SUNARAK HUZURLARINIZDAN AYRILIYORUM SAĞLICAKLA KALIN...

DR.ALP
22.April.2013, 18:20
bursaya takviye8)..hoşgeldin genç arkadaşımnazar

emir03
22.April.2013, 18:25
teşekkür ederim hoşbulduk kısmetse bursaya benle birlikte 3 4 kişi daha katılacak emin olabilirsiniz :)

mrtckrt
22.April.2013, 18:31
Emir kardeşim aile ye hoşgeldin katılımcı ve daim olman dileğiyle kafana takılan herşeyi sorabilirsin buradan daha iyisini bulamazsın
Diyorum ve reklamımızı da yapıyorum :)

emir03
22.April.2013, 18:36
Çok teşekkür ediyorum emin olun her kafama takılanı sormaktan çekinmem benım pek bılgım olmasada genede yırtınırım bir insana yardım etmek için 8) tekrar teşekkür ederek veda ediyorum mesai saatim bitti eyw..

cihan54
22.April.2013, 18:54
Hoşgeldin genç.. Daimi ol e mi 8)

ozguralic
22.April.2013, 19:22
Emir hoşgeldin kardeşim. Bizim de senin gibi istekli arkadaşlara ihtiyacımız var, bu şekilde genişleyecek bu ortam. Umarım aradığın motoru kısa zamanda bulursun. Bazen motorsuz üyeleri de düşünerek şehiriçinde buluşma yapıyoruz konuları takip ederek öğrenebilirsin. 8)

CELİL
22.April.2013, 19:48
Emir merhaba aramıza hoş geldin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

REALİST
22.April.2013, 20:21
Emir sana bakınca heyecanını anlıyorum kendini dizginlemelisin ve motor konusunda hiç göstermediğin kadar olgun olmak zorundasın ben 30.dan sonra bile kendimi sınırlamakta zorlanıyorum aman diyim alkollü araba kullanmakla trafikte ayık motor kullanmak arasında fark yok bunların yanında hergün birşeyler öğrenmek mümkün deliyle deli olunur sen akıllıların arasına hoş geldin :cheesy:

emir03
23.April.2013, 08:48
Çok teşekkür ediyorum hepinize abilerim sizlerden ögreniceğim çok şey olduguna şüphem yok benim yaşım genç olabilir ama ruhum 45 inde iri bir chopper hayranı sanırım 8) şu motorumuda aldığımda hepiniz ile tek tek görüşmek istiyorum emin olun da görüşecegiz çünkü plansız programsız ani yolculukları bisikletimle bile yapardım bu yüzdendir ki peder beyden yediğimiz kalaylar sopalar ruhumu daha da adrenaline sürükledi.Herkeze tekrardan teşekkür eder hepinize selam ederim...

marlox
24.April.2013, 09:44
aileye hoşgeldin keyifli forumlar...