PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 350cc bobber'a egzost tavsiyesi olan???

onurbahattin
23.April.2013, 16:07
Arkadaşlar bilindiği üzere regal 350 bobber aldım,daha gelmedi ama yavaş yavaş aklımda olan şeyleri alıyorum,

Bir motorda da olması gereken en önemli şey egzost sesi bence ,tekleyen kalp gibi tok tok tok ses gelmeli :) , kestirip biçtirmektense yeni bir egzost almak mantıklımı sizce ,tavsiye edeceğiniz marka model varmıdır bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim ?????

CELİL
23.April.2013, 17:42
onur Özel eksozlar çok pahalı O yüzden Çoğumuz makinanın kendi eksozunu boşaltıyoruz ama para sıkıntısı yoksa özel yapım eksoz daha iyidir

onurbahattin
24.April.2013, 08:29
onur Özel eksozlar çok pahalı O yüzden Çoğumuz makinanın kendi eksozunu boşaltıyoruz ama para sıkıntısı yoksa özel yapım eksoz daha iyidir

Anladım abi ben ozaman biraz özel egzozt araştırması yapayım ,rakam gerçekten çok ise üzerindeki egzozla oynayacağız;
Ben tok bir ses almak istiyorum , kafaları kesip komple susturucaları sökmem gerekiyormu yoksa sadece egzoz kafalarını kessem yeterli olurmu?

marlox
24.April.2013, 09:29
izmir de egsozcum var 350 tl ye özel egsoz yaptı bana aşırı memnunum..

isteyen olursa buranda sipariş ile aracılık yaparım

CELİL
24.April.2013, 10:26
Anladım abi ben ozaman biraz özel egzozt araştırması yapayım ,rakam gerçekten çok ise üzerindeki egzozla oynayacağız;
Ben tok bir ses almak istiyorum , kafaları kesip komple susturucaları sökmem gerekiyormu yoksa sadece egzoz kafalarını kessem yeterli olurmu?

ilk işlem olarak eksoz ağızını kes dinle yetmezse içerideki suturucu perdeleride söktürürsün bunların yanında eksozun ince borudaki ek yerinin içinde katalizatör filitre var onuda çıkar sesi yükseltiyor 8)

onurbahattin
24.April.2013, 10:32
izmir de egsozcum var 350 tl ye özel egsoz yaptı bana aşırı memnunum..

isteyen olursa buranda sipariş ile aracılık yaparım

kanka yaptın bir güzellik müsait olduğunda egzoz sesini bir video olarak buraya yükleme şansın varmı olmadı spariş veririm ...8)

onurbahattin
24.April.2013, 10:32
ilk işlem olarak eksoz ağızını kes dinle yetmezse içerideki suturucu perdeleride söktürürsün bunların yanında eksozun ince borudaki ek yerinin içinde katalizatör filitre var onuda çıkar sesi yükseltiyor 8)

Anlladım abi egzoz almazsam sırasıyla uygulayacağım çok saol 8)

ozguralic
24.April.2013, 11:20
Bütçe sıkıntın yoksa özel ekzost yaptır, ayrıca yeni ve eski susturucuların girişlerini sökülebilir yaptır, muayene zamanı söker orjinale çevirirsin. Muayeneden geçmezse tekrar sök tak kaynak işleri ekzostlar rezil oluyor. 8)

marlox
24.April.2013, 11:27
en yakın zamanda çekip koyuyorum sesi...

onurbahattin
24.April.2013, 11:34
Bütçe sıkıntın yoksa özel ekzost yaptır, ayrıca yeni ve eski susturucuların girişlerini sökülebilir yaptır, muayene zamanı söker orjinale çevirirsin. Muayeneden geçmezse tekrar sök tak kaynak işleri ekzostlar rezil oluyor. 8)

Bütçe sıkıntım yok olmadı dediğiniz gibi özel egzozt yaptırıcam ,bende araç olarak s2000 vardı onada VAREX marka özel egzoz almıştım arabada da motorda da egzoz olmazsa olmazım 8) biraz araştırayım kendi egzozun sadece ağzı kesilince yeterli olursa yapan tavsiye eden var ise o şekilde yapıcam olmadı egzozt yaptırıcam bu egzozt işini sanırım araba egzozcuları yapıyor motor servisi vs yapmıyor değilmi ?

ozguralic
24.April.2013, 12:17
Motor egzostunu arabacıya emanet etmeni tavsiye etmem, bu işten anlayan motorcu bulursan daha iyi olur. Oto egzostçularının çoğu beceremez bu işi yakında olsan Bursa'da biri var sadece motor egzostu yapıyor ama güzel iş çıkartıyor. Bobber yok Bursa'da olsa ondan örnekle yaptırılabilir aslında.

onurbahattin
24.April.2013, 12:25
Motor egzostunu arabacıya emanet etmeni tavsiye etmem, bu işten anlayan motorcu bulursan daha iyi olur. Oto egzostçularının çoğu beceremez bu işi yakında olsan Bursa'da biri var sadece motor egzostu yapıyor ama güzel iş çıkartıyor. Bobber yok Bursa'da olsa ondan örnekle yaptırılabilir aslında.

Anladım ozaman Samsunda büyük cc motoru olan tanıdıklar var suzuki yamaha kawazaki harley ne ararsan var grup halinde geziyorlar bir gün önlerini kesip sormak lazım hahaha :) illaki bu işlerle zamanında araştırma yapıp ilgilenmiştirler :cheesy:

marlox
24.April.2013, 13:44
vay vay vay
bende de TypeR vardı VAREX egsozdan kullandım
aynı aç kapa sistemi motorda düşündüm ama uğraşmaya değmez
çünkü motorda çok fazla gerek kalmıyor

en güzeli orjinal egsozları vize için elinde tutup istediğin gibi egsoz yaptırmak
şimdi çatara patara zamanı :D
vizeye girerken takıcam egsozları bakıcam keyfime...

onurbahattin
24.April.2013, 14:46
vay vay vay
bende de TypeR vardı VAREX egsozdan kullandım
aynı aç kapa sistemi motorda düşündüm ama uğraşmaya değmez
çünkü motorda çok fazla gerek kalmıyor

en güzeli orjinal egsozları vize için elinde tutup istediğin gibi egsoz yaptırmak
şimdi çatara patara zamanı :D
vizeye girerken takıcam egsozları bakıcam keyfime...

Honda hayat onda :) şuan bir ev mevzum var kapalı otoparklı siteden bir ev alırsam yine alıcam s2000 o araba değil başka bir şey 76lık düz paslanmaz krom ara borular son sustururucu 76lık hks tipi varex off yaka yaka geziodum :D

motor işinde dediğiniz gibi şuan özel egzoz yaptırma işini gündeme aldım ,araştırıcam forumda rast gelemedim samsundan fazla kimse yok sanırım ....

onurbahattin
26.April.2013, 14:34
arkadaşlar sahibindende gezerken birtane custom firması buldum egzoz yapıyorlarmış sordum yaparız dedi ilk 650tl dedi sonra pazarlıkla 500tl ye bıraktı bobber a egzoz yapacaklar sadece iki tarafa orjinalini geçirme ek yerinden çıkarıcambunları takıcam nasıl fiyat fazlamı?

marlox
26.April.2013, 14:42
aynı egsozu ben 350 ye yaptırdım işte...

link atabilirmisin

onurbahattin
26.April.2013, 15:14
aynı egsozu ben 350 ye yaptırdım işte...

link atabilirmisin

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-chopper-cruiser-icin-performans-egzos-sesli-egzos-97582007/detay/

link bu 350tl olsa hemen yaptırıırım kardeşim acaba senin motorla benim motor egzoz ölçüleri aynımıdır ,
...Bana yardımcı olmaşansın varmı ücretini yollasam banada yaptırabilirmiyiz?????

onurbahattin
01.May.2013, 11:22
arkadaşlar ercanmotorsiklet diye bir yer var istanbulda bir arkadaşım tavsiye etti katalizörüde çıkaralım dedim direk ordan yapsak altak pozisyonunda yapıp yollasanız nekadara biter dedim en son 700tl olur dedi fiyat son ve garantili düz sitil yapacak ,50 senelik firmayız işimiz bu kesin beğenirsiniz dedi...

bu ilandaki arkadaşladagörüştük oda en son 500tl dedi link bu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-chopper-cruiser-icin-performans-egzos-sesli-egzos-97582007/pasif-ilan/#classifiedTitle

neyapacam kaldım iki arada bir derede 700tl fazlamı sizce egzoz için yada 500tl ile 700tl lik arasında ne fark var sonuçta ikiside egzoz

fikirleriniz ışığında spariş vericem....

marlox
02.May.2013, 09:38
kardeşim senin motorun fotosunu koyarmısın bir iki bağlantısına bakmak istiyorum...

Anilgardiyan
02.May.2013, 13:01
arkadaşlar ercanmotorsiklet diye bir yer var istanbulda bir arkadaşım tavsiye etti katalizörüde çıkaralım dedim direk ordan yapsak altak pozisyonunda yapıp yollasanız nekadara biter dedim en son 700tl olur dedi fiyat son ve garantili düz sitil yapacak ,50 senelik firmayız işimiz bu kesin beğenirsiniz dedi...

bu ilandaki arkadaşladagörüştük oda en son 500tl dedi link bu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-chopper-cruiser-icin-performans-egzos-sesli-egzos-97582007/pasif-ilan/#classifiedTitle

neyapacam kaldım iki arada bir derede 700tl fazlamı sizce egzoz için yada 500tl ile 700tl lik arasında ne fark var sonuçta ikiside egzoz

fikirleriniz ışığında spariş vericem....

agacım ercan motosiklet gerçekten bu işin ehli , bende şu anda egsoz araştırmasındayım , ama gecen konuşması da gecti buluşmada aramızda, fiyat cok yüksek , ercan motosikletin tek avantajı kaliteli egzoz borusu kullanıyolar başka hiç bişey yok , korhan bi yer bulmuştu avrupa yakasında 300 liraya oraya gidip konuşucaz bizde ya da 304 paslanmaz celik boru alıp flanşını falan kestirip kendimiz yapıcaz . 700 lira değmez emin ol :) bi dragstar , harley davidson falan olsa , tamam onların mecburen manifolttan cıkış alman gerekiyo ve işçiliği uzun sürüyo , harley davidson a da aynı fiyatı veriyo bizede, biz sadece düz boru yapıcaz ve 2 vida aracılığıyla , anlicagın biraz bize geciriyo fiyattan :)

onurbahattin
02.May.2013, 17:31
agacım ercan motosiklet gerçekten bu işin ehli , bende şu anda egsoz araştırmasındayım , ama gecen konuşması da gecti buluşmada aramızda, fiyat cok yüksek , ercan motosikletin tek avantajı kaliteli egzoz borusu kullanıyolar başka hiç bişey yok , korhan bi yer bulmuştu avrupa yakasında 300 liraya oraya gidip konuşucaz bizde ya da 304 paslanmaz celik boru alıp flanşını falan kestirip kendimiz yapıcaz . 700 lira değmez emin ol :) bi dragstar , harley davidson falan olsa , tamam onların mecburen manifolttan cıkış alman gerekiyo ve işçiliği uzun sürüyo , harley davidson a da aynı fiyatı veriyo bizede, biz sadece düz boru yapıcaz ve 2 vida aracılığıyla , anlicagın biraz bize geciriyo fiyattan :)

eğer işi çözerseniz egzoz yaptırırsanız haber verirseniz sevinirim kardeşim ...

onurbahattin
02.May.2013, 17:32
kardeşim senin motorun fotosunu koyarmısın bir iki bağlantısına bakmak istiyorum...

kardeşim en kısa zamanda buraya resmini yüklüyorum motorun ...

Zafer
02.May.2013, 18:01
eğer işi çözerseniz egzoz yaptırırsanız haber verirseniz sevinirim kardeşim ...

300 tl mantıklı bende düşünüyorum

Anilgardiyan
02.May.2013, 20:06
işi halledince haberdar edicez :)

onurbahattin
02.May.2013, 22:01
Marloks benim motorun egzozları bu şekil ismini bilmiyorum kusura bakma :)

http://img822.imageshack.us/img822/965/img0138jy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/img0138jy.jpg/)

http://img24.imageshack.us/img24/469/img0137zo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/24/img0137zo.jpg/)

http://img839.imageshack.us/img839/7535/img0140kme.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/img0140kme.jpg/)

http://img211.imageshack.us/img211/4961/img0139yc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/211/img0139yc.jpg/)

CELİL
02.May.2013, 22:08
Katalizatör Flanşlar sonrasındaki hafif kıvrım dışında spyder ve daytonayla aynı8)

onurbahattin
02.May.2013, 22:10
arkadaşlar buda ercanmotorsiklet te yapılan bir çalışma ,katalizörün bir ucu yani flanşı kesilmiş ,katalizörün içi iki çekiç darbesi ile boşaltılmış istenildiğinde geri takılabilecekl şekilde zarar vermeden, ve yapılan krom kesilen yerin üzerine geçirilmiş ve sıkılmış :) bugün aradım ercan beyi dedim motor zaten 7 ,8 bin şu egzozu 500 yapta alayım dedim nuh diyor peygamber demiyor 700 son diyor ...tabi resimdeki modelde var yukarıya doğru oda 800 bu arada :) ama ben beğenmedim ...

http://img845.imageshack.us/img845/4081/12522362.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/845/12522362.jpg/)

CELİL
02.May.2013, 22:15
Bu modeli bende beğenmedim

marlox
03.May.2013, 09:03
senin o kıvrım haricinde benimki ile aynı olacak egsozun diğer motorun sesi nasıl çıkarsa çıksın esnetik denen birşey yok bence.. ercan usta iyi bir usta olabilir ama bu çalışması iğrenç olmuş

onurbahattin
03.May.2013, 10:33
senin o kıvrım haricinde benimki ile aynı olacak egsozun diğer motorun sesi nasıl çıkarsa çıksın esnetik denen birşey yok bence.. ercan usta iyi bir usta olabilir ama bu çalışması iğrenç olmuş

evet diğer model benimde hoşuma gitmedi ,peki o sana egzoz yapan arkadaş banada yapıp yollayabilirmi acaba....

marlox
03.May.2013, 10:42
usta ile iletişime geçip bunu öğrenebiliriz... ben bugün ararım onu hatta arıyorum şimdi :D

marlox
03.May.2013, 10:47
şimdi aradım
- senin egsozdan ise aynısını seninkinin ölçülerinde yaparız kolay ;)
dedi
- ama kıvrım var :(
dedim
- çok güzel :)
dedi
- o halde senin numaranı paslıyorum seninle iletişime geçsinler
dedim
- fotoğrafı yollayabilirlerse olur
dedi

Egsozcu Tayim Usta
0555 498 90 26

onurbahattin
03.May.2013, 11:44
şimdi aradım
- senin egsozdan ise aynısını seninkinin ölçülerinde yaparız kolay ;)
dedi
- ama kıvrım var :(
dedim
- çok güzel :)
dedi
- o halde senin numaranı paslıyorum seninle iletişime geçsinler
dedim
- fotoğrafı yollayabilirlerse olur
dedi

Egsozcu Tayim Usta
0555 498 90 26

çok saol kardeşim ben en müsait zamanda arıyorum ustayı ,senin kontrolünde olursa giricem bu işe parayıda sana yollarım sen ödemesini yaparmısın kardeşim ...

CELİL
03.May.2013, 11:56
arkadaşlar eksozdaki şu kıvrım olayı kafama takıldı onur o kıvrım iki taraftada varmı birinde varsa eksoz değişmiş olabilir çünki benim başıma geldi benim eski spyder in eksozu garantiden değişmişti eskisi kıvrımsızdı yenisinde hafif kıvrım vardı alttaki resimdede eksoz düz görünüyor orjinali düzse engin nin eksozun aynısı uyar 8)
http://www.emremotor.com/images/gallery1-big.jpg

marlox
03.May.2013, 12:06
çok saol kardeşim ben en müsait zamanda arıyorum ustayı ,senin kontrolünde olursa giricem bu işe parayıda sana yollarım sen ödemesini yaparmısın kardeşim ...

her türlü işi hallederim yeter
ki sen hadi de...

celil abi model yılına göre değişiyor o kıvrım mesela 2011 ilk 6. ayda kıvrım var 2011 ikinci 6. ayda kıvrım yok 2012 lerde kıvrım hiç yok yani toparlamak gerekirse 2011 ikinci 6. aydan itibaren kıvrım ı kaldırdılar diye biliyorum...

mrtckrt
03.May.2013, 13:25
Eğer mümkünse bir foto yükler misin?
Şu kıvrımı merak ettim de

marlox
03.May.2013, 13:27
http://img822.imageshack.us/img822/965/img0138jy.jpg

mrtckrt
03.May.2013, 13:34
Sağolasın engin aydınlattın garip niye öyle bişey yaptılarsa
Şu çinlilere akıl sır ermiyor :)

marlox
03.May.2013, 15:34
büyük ihtimalle ya yerden uzaklaştırmaya çalıştılar yada kıvrım verip sıkıştırmayı arttırmaya çalıştılar :D

onurbahattin
03.May.2013, 17:51
arkadaşlar benim motorun zincir tarafındaki egzoz daha düz,diğer taraftaki egzoz kıvrımlı bugün celil abinin mesajı üzerine bir bakim dedim orjiinali böyle sanırım ,ama araştıracağım...
egzoz içinde marlox seni aricam... koruma demiri rüzgarlık yani ön cam yan plaka alicam,mont kask ekdiven korumalık bakımderken çok masrafım oldu biraz rahatlayayım aricam seni ...

onurbahattin
03.May.2013, 19:10
arkadaşlar benim motorun zincir tarafındaki egzoz daha düz,diğer taraftaki egzoz kıvrımlı bugün celil abinin mesajı üzerine bir bakim dedim orjiinali böyle sanırım ,ama araştıracağım...
egzoz içinde marlox seni aricam... koruma demiri rüzgarlık yani ön cam yan plaka alicam,mont kask ekdiven korumalık bakımderken çok masrafım oldu biraz rahatlayayım aricam seni ...

Arkadaşlar motomania kadı köyü aradım Cüneyt diye bir arkadaş çıktı saolsun çok ilgilendi baktı orda olan bir sıfır bobbera ondada farklı iki taraf zincirin olduğu taraftaki daha düz diğer taraftaki egzoz 2parmak daha yukarda kavisliymiş,

Bu arada bobbera koruma Demiri sordum 160tl
Ön cam sordum 120 tl
Sitede bu arkadasa nazı geçen varmı slm söyleyip indirim yaptırsak :)

marlox
03.May.2013, 19:13
celil abiiiiiii.....

biri senden bahsediyor

ozguralic
03.May.2013, 19:13
Motomania zaten bize indirim yapması lazım, sitenin sponsorlarından kendisi. Regalraptor.net üyesiyim demedin mi?

marlox
03.May.2013, 19:20
yok yok sen deme
celil abi arayı bulur güzelce
bence işi celilden başkası çözemez :D

Anilgardiyan
03.May.2013, 20:00
motomania bize neden sponsorluk yapıyo ben daha bir hayrını görmedim , gönderdiğimiz müşteriyi bile itekleyerek geri gönderdiler. 120 liraya ön cam mı olurmuş ya , hocam motoru getirebiliyosan , Hasanpaşaya getir , makul bir fıyattan yaptırayım . hiç işin dahi düşmesin motomania'ya .

onurbahattin
04.May.2013, 01:05
İlk aradığımda demiştim forumdan olduğumu,şuan için acil olan koruma Demir'i ve iki adet Led sinyal celil abi duyurulur en son oluru sana neolur acaba ?
Ön cam için 120 gerçekten fazla onu biraz daha araştırıcam sonuçta orijinal değil başka model için yapılmış benim motora uyuyormuş başka uyan daha ucuzu bulunur sanırım ...

neyyQ
04.May.2013, 03:20
Bu arada bobbera koruma Demiri sordum 160tl
Ön cam sordum 120 tl

bobber a koruma demiri varmıymış yahu? hayır eğer bobber a uyuyosa daytonayada olur da :D

onurbahattin
04.May.2013, 08:29
bobber a koruma demiri varmıymış yahu? hayır eğer bobber a uyuyosa daytonayada olur da :D

Kardeşim ilk aradığımdada sormuştum direk var demişti ,zaten bobber a özel değil sanırım rüzgarlık ve koruma Demir'i başka motor için üretilmiştir,bobbor a da uyuyodur ....

CELİL
04.May.2013, 11:46
onur motomania ya benden selam söyle yardımcı olacaklardır 8)

onurbahattin
04.May.2013, 11:52
onur motomania ya benden selam söyle yardımcı olacaklardır 8)

abi ,alındı anlaşıldı :cheesy:

marlox
04.May.2013, 15:43
ikisinide düz yapsak nereye takılır ona bir bak bakalım...

onurbahattin
04.May.2013, 17:01
ikisinide düz yapsak nereye takılır ona bir bak bakalım...

ok kardeşim egzozlara motorservisine götürüp baktırtıcam iki tarafada düz yapsak takabilirmiyiz diye ben sana haber vericem...

CELİL
04.May.2013, 17:20
bu arada onur motomania da kaliteli özel eksoz yapıyor tüm alacaklarına toplu pazarlık yapabilirsin 8)

onurbahattin
04.May.2013, 21:24
bu arada onur motomania da kaliteli özel eksoz yapıyor tüm alacaklarına toplu pazarlık yapabilirsin 8)

Celil abi sordum 900tl civarı dediler :)

CELİL
04.May.2013, 21:36
Celil abi sordum 900tl civarı dediler :)
sözümü geri aldım o ne öyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

marlox
05.May.2013, 00:30
celil abi dur yaa egsoz satışımı engelleme git başka yere tezgah aç :D

şaka maka bir yana arkadaşlar benim 350 tl den daha ucuza egsoz yok benden söylemesi

onurbahattin
05.May.2013, 01:28
celil abi dur yaa egsoz satışımı engelleme git başka yere tezgah aç :D

şaka maka bir yana arkadaşlar benim 350 tl den daha ucuza egsoz yok benden söylemesi

Başkan ilk fırsatta ekstra bir durum olmazsa senin egzozdan yaptırıcam okadar övdün başka yere yaptırmak olmaz ses ve fiyat garantili sonuçta :)