PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : in the exhaust

Anilgardiyan
26.April.2013, 17:33
arkadaşlar herkes susturucu sökmeyi delmeyi vesayre sormuş , ama ben ise 1 cift egsoz yaptırıcam ama yapacak tek bir yer buldum o da kartalda ercan motosiklet ve namı oldugu içinn fiyatları fazlasıyla can yakıyo , İstanbul'da bizim makinelere uygun güzel egsoz yapabilecek neresi var ? bir bilgisi olan var mı ? teşekkür ederim saygılarımla :cheesy:

ağfndrdm
26.April.2013, 18:18
hacım ercan motosiklet hangi modele ne fiayat çekti?

Anilgardiyan
26.April.2013, 18:33
hacım ercan motosiklet hangi modele ne fiayat çekti?
katalizörden sonrası için sadece düz boruya 700 lira dedi .

ağfndrdm
26.April.2013, 18:37
kromajlı
çift boruya 700 dediyse normal demiş
büküm filan yaptıracakmısın
onlarda ektra para demek
birde motomania ile konuş
onlar dan belki 600 e filan çıkartabilirsin bükümlü

marlox
26.April.2013, 20:29
arkadaşlar daha videoyu koyamadım sizlere tavsiye edip duruyorum ama gerçekten bu izmirdekki usta çok güzel işçilik yapmış hatta şimdi aşağı inip geliyorum videoyu bu sefer çekicem

marlox
26.April.2013, 20:43
http://youtu.be/6vG3xAxNO2A

CELİL
26.April.2013, 21:06
arkadaşlar daha videoyu koyamadım sizlere tavsiye edip duruyorum ama gerçekten bu izmirdekki usta çok güzel işçilik yapmış hatta şimdi aşağı inip geliyorum videoyu bu sefer çekicem
engin sonunda sesini duyabildik güzel olmuş flanştan çıkış yeni eksoz bağlantısını eki nasıl yaptı orjinal eksozun flanjını kesip aldımı yenisinimi yaptı onu çözemedim

Anilgardiyan
26.April.2013, 21:42
engin abi sen kaça yaptırmıştın 350ye mi

marlox
26.April.2013, 22:36
350 tl ye yaptırdım orjinal egsozlarda elimizde kaldı

yeni egsozlar daha uzun ve daha geniş ve ucu daha kesmeli oldu
orjinal egsoz un flanşını kesti ucuna daha ince 2 cm uzunluğunda boru kaynattı ve oraya taktı
yeni egsozları da sadece o kaynatılan boruya sıfır a sıfır taktı ve alttan ikicivatadan bağladı

yani

orjinalleri takmak çok basit şu anda

ayrıca şu çok iyi egsoz daha kalın olduğundan orjinal egsoz gibi ısınmıyor 1 saat çalıştıktan sonra bile elle dokunulabiliyor...

herkese tavsiye ederim
isteyen olursa ben buradan sipariş alıp yaptırtabilirim...

CELİL
26.April.2013, 23:01
Çok Güzel Olmuş benim tek takıldığım yer flanşın eskısinden alınıp kesılmesı yeni flanş yapsa kusursuz olurdu

marlox
27.April.2013, 01:35
yeni flanş yapsaydı tekrar sökme esnasında o kısım yapışıyordu bu nedenle ben istedim isteğe göre flanş ta yapabilir... yani u kişinin isteğine kalmış

bu ustanın yeri urla da ben gittiğimde kapısında 06 - 34 - 07 plakalı chopper lar duruyordu ne egsozlar yapmış onlara anlatamam isteğe göre adamın yapamayacağı şey yok bir de soruyor ses nasıl olsun diye nasıl istersen yle yapıyor ister çapaçapaçapaçapa yapıyor ister gürgürgürgür ister patpatpatpat :D