Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı Olursanız Sevinirim

Macellan
28.April.2013, 11:55
Merhaba Arkadaşlar... Bende Regal 250 var Buna Xenon Far Takıcam ama bazı kuşkularım xenon yawaşça aydınlanan bir işik sellektör yaparken xenon yawaş yawaş mı yapınıp sonuyor sizce almalımıyım... farımın ışığı çok az uzun yola çıkıcam gece görüşüm net değil yada ne yapabılırım... Yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkürler...

marlox
29.April.2013, 09:12
xenon deiğin gibi yavaş yavaş kendi rengini bulur

ama
sellektör yaparken bir tık yaptığında 1 saniyelik kendi renginde yanar

tabi sürekli aç kapa yapacağın için balast ları ( xenon beyni ) çabuk arıza çıkartabilir...

mustanq
01.May.2013, 23:49
bende kanuni seyhan 250c vardı ona osram 100w halojen far ampulü takmıştık iyi bir aydınlatması vardı deneye bilirsiniz saygılar 8)

marlox
02.May.2013, 09:28
beyaz ampuller işe yarayabilir xenon kadar olmasa da net görüntü sağlar...

CELİL
02.May.2013, 12:17
zenon takanlar memnun sorun olmaz en iyi aydınlatmayı zenonla alabilirsin
zenon dışında beyaz ampullerde orjinal ampule göre daha iyi aydınlatıyor fakat dikkat edeceğin nokta taktığın ampul 35 watt ı geçmesin fazlasını akü kaldırmıyor bir süre sonra aküyü bitiriyor 8)

marlox
02.May.2013, 12:59
abi
xenon tabi ki daha iyide
arkadaş burada
xenon yawaşça aydınlanan bir işik sellektör yaparken xenon yawaş yawaş mı yapınıp sonuyor diye sormuş tam olarak
ben o nedenle xenon tavsiye etmem sellektör yaptığında fazla dayanmayacak o ampul ya balastı yakacak ya xenon ampulunu

CELİL
02.May.2013, 13:04
abi
xenon tabi ki daha iyide
arkadaş burada
xenon yawaşça aydınlanan bir işik sellektör yaparken xenon yawaş yawaş mı yapınıp sonuyor diye sormuş tam olarak
ben o nedenle xenon tavsiye etmem sellektör yaptığında fazla dayanmayacak o ampul ya balastı yakacak ya xenon ampulunu
sellektör blansa yük verebilir fakat ne kadar çok sellektör yapılırki ayrıca zaten üretilirken bu konu gözönüne alınmıştır diye düşünüyorum öye kolay bozulsa yeni model araçların hepsini zenonlu üretmezlerdi diye düşünüyorum 8)
kaliteli uzun kısa bir aradaki zenonlarda geçiş süresi çok çok kısa far ışıksız pozizyona hiç düşmüyor :)

marlox
02.May.2013, 13:59
abi araçlarda kısa farlara xenon uygulanıyor uzun farlara sadece h4 oluyor zaten sellektör de uzunlar yanıyor bu nedenle araçlarda sıkıntı olmuyor
ve xenon ların çin üretimi olduğunu düşünürsek :D ben yapmam
ama
yinede deneyip görmek gerek