PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruiser / Chopper hakkında yardım

paparov
02.May.2013, 18:26
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu yıl üniden mezun olacağım yaşım 22 boy 187 kilo 83
Cruiser / Chopper tarzı bir motor almayı düşünüyorum. regal raptor/bisan lifan /gv/keeway markaları özellikle dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar motorda titreme sorunundan bahsetmiş beni bu husus endişelendiriyor. v motorlarda sanırım bu titreme olmuyormus. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinir Ayrıca önerebileceğiniz şeyler varsa da bekliyorum :) şimdiden çok teşşekkür ederim

cihan54
02.May.2013, 19:04
Boyuna göre gv250 ufak gelecektir. Sana en ideal motosiklet, Regal Raptor Spyder olacaktır. 2011 ve sonrası modellerde balansör vardır. Yani Titreşim alınmıştır. Diğer marka/modelleri zaten düşünme bile 8)

paparov
02.May.2013, 20:18
çok teşekkür ederim kardeşim

Anilgardiyan
02.May.2013, 20:26
daytona da olabilir.

paparov
02.May.2013, 20:36
daytona ile Spyder arasında ne tür bir avantaj ve dezavantaj durumu vardır?

marlox
03.May.2013, 09:29
aynı modelin biri uzun maşası biri kısa maşası birinin adı daytona biri spyder :D

http://www.emremotor.com/images/gallery2-big.jpg
http://www.emremotor.com/images/gallery3-big.jpg
http://www.emremotor.com/images/gallery1-big.jpg

AHRAZ
04.May.2013, 22:52
Sana daytona yı tavsiye edebilirim, nedeni ise şu;

Bende 350 spyder var, makinama resmen AŞIĞIM ancak deneyen motorcu arkadaşlarımın hepsi de kullanımının çok zor olduğunu söylüyorlar, belki içlerinde chopper cı olmadığı içindir, zira hepsi cruiser tarzı makinaya sahip, bu zorlugu da rake açısının biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor, bu nedenle SANA SPYDER I ILK ETAPTA ONERMIYORUM, ama alırsan da bence cok rahat bir sekilde kullanmayı ogrenip tıpkı benim gibi agzının suyu aka aka zevkten dort kose binersin

Spyder ımı almadan önce Bobber a da çok baktım, aslında daha karizma gibi bir yandan. Hani böyle 1960 çöl motorcuları tarafından yapılmış custom lara benziyor, tercih edilebilir, benim sana önermememin tek sebebi, HARD TAIL YAPIDA URETILMIS OLMASI, YANI ARKA TEKERINDE AMORTISOR YOK, ONUN YERINE SELEDE YAY VAR.

Daytona ise yine oldschool bir tarza sahip, Spyder a göre dah aefendi gibi duran, ama yine de çok hoş bir makina, ayrıca spyder daki gibi softail arka suspansiyona sahip, ve spyder daki rake acısı yerine daha normal ölçeklerde bir açısı var. BU SEBEPLE BEN SAHSEN SANA DAYTONA YI ONERIRIM.

Not : Bu soyledigim motorlardan sadece Spyder ı kullanma sansım oldu.

marlox
05.May.2013, 00:27
Sana daytona yı tavsiye edebilirim, nedeni ise şu;

Bende 350 spyder var, makinama resmen AŞIĞIM ancak deneyen motorcu arkadaşlarımın hepsi de kullanımının çok zor olduğunu söylüyorlar, belki içlerinde chopper cı olmadığı içindir, zira hepsi cruiser tarzı makinaya sahip, bu zorlugu da rake açısının biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor, bu nedenle SANA SPYDER I ILK ETAPTA ONERMIYORUM, ama alırsan da bence cok rahat bir sekilde kullanmayı ogrenip tıpkı benim gibi agzının suyu aka aka zevkten dort kose binersin

Spyder ımı almadan önce Bobber a da çok baktım, aslında daha karizma gibi bir yandan. Hani böyle 1960 çöl motorcuları tarafından yapılmış custom lara benziyor, tercih edilebilir, benim sana önermememin tek sebebi, HARD TAIL YAPIDA URETILMIS OLMASI, YANI ARKA TEKERINDE AMORTISOR YOK, ONUN YERINE SELEDE YAY VAR.

Daytona ise yine oldschool bir tarza sahip, Spyder a göre dah aefendi gibi duran, ama yine de çok hoş bir makina, ayrıca spyder daki gibi softail arka suspansiyona sahip, ve spyder daki rake acısı yerine daha normal ölçeklerde bir açısı var. BU SEBEPLE BEN SAHSEN SANA DAYTONA YI ONERIRIM.

Not : Bu soyledigim motorlardan sadece Spyder ı kullanma sansım oldu.

yani kısaca bence spyder var sende daytona olsun ki spyder sayısı az olsun daha çok dikkat çeksin diyor :D :D :D:D:D:D:D:D

AHRAZ
05.May.2013, 12:02
çok çakalsın marlox :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ultragore
09.May.2013, 11:41
dostum 1,87 boy diyosun . Benim boyum 1.80 GV 250 ye oturmamla inmem bir olmuştu inanılmaz ufak bir makine .Çarpışan arabaya binmiş aile babası gibi oluyosun gv 250 de :D regal deneyimim çok uzun olmadı benim ancak lifan gayet başarılı bir makina üstelik çok parada değil .bu haftasonu forumdan hüseyin (zildjian ) in lifanını kullanma fırsatım oldu .Fiyat performans olarak düşünürsen alınabilir tabikide bir regal raptor bekleme ama tip olarak çok güzel bence ..