Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sisy bara dikkat edin

korhan_751
06.May.2013, 17:43
Arkadaşlar aman sisy barınızın üzerindeki deriye dikkat edin. tazzikli suda yada yağmura çamura maruz kalınca kendiliğinden bir yerlerden patlak veriyor ve yırtılıyor. üstelik bugün sefaköydeki motorlandı aradığımdada oradaki ahmet bey bunu garantiden değiştiremeyeciğini söyledi. bana çok ama çok saçma geldi. 3000 km deki bu motorun garantisi niye var o zaman. sözde garantimi bu ?

ozguralic
06.May.2013, 19:13
Geçmiş olsun. Garanti konusu çok hassas, koltuğun kedi tarafından yırtılmadığını veya kıskanç birinin yapmadığını ispatlamak neredeyse imkansız. Parçanın konumu itibariyle herşeye açık.

korhan_751
06.May.2013, 21:29
Geçmiş olsun. Garanti konusu çok hassas, koltuğun kedi tarafından yırtılmadığını veya kıskanç birinin yapmadığını ispatlamak neredeyse imkansız. Parçanın konumu itibariyle herşeye açık.

aynı sizin dediğiniz gibi söyledi serviste. ama nitekim o şekilde olmadı kendiliğinden söküldü resimdede görebilirsiniz. büyük bir dert değil tabiki gider bir kaplamacıya yaptırırım.ama fabrikasyon bir hata kullanıcı kaynaklı değil.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946028_10200644103038359_409742432_n.jpg

ozguralic
07.May.2013, 00:06
evet fotoğrafa bakınca kendiliğinden yırtılma olduğu açık.tekrar geçmiş olsun.

CELİL
07.May.2013, 00:20
Korhan geçmiş olsun

mekanik aksamlar dışındaki parçalar garantiye girmiyor bu bizim markaya özel değil tüm markalar için geçerli malesef :(

korhan_751
07.May.2013, 13:41
sağol celil abi : )

bu bana özel tasarım sisy bar yaptırma fırsatı verdi : )

REWOLT
07.May.2013, 14:20
Arkadaşlar aman sisy barınızın üzerindeki deriye dikkat edin. tazzikli suda yada yağmura çamura maruz kalınca kendiliğinden bir yerlerden patlak veriyor ve yırtılıyor. üstelik bugün sefaköydeki motorlandı aradığımdada oradaki ahmet bey bunu garantiden değiştiremeyeciğini söyledi. bana çok ama çok saçma geldi. 3000 km deki bu motorun garantisi niye var o zaman. sözde garantimi bu ?

motorlandaki ahmet bey nasıl biriyse motorun hiç bir yeri garantide değil diyor. satarken herşeye garanti veriyor bende anlamadım. orda bir bayan var oranın sahibi onunla bir görüş derim ben.

korhan_751
07.May.2013, 18:13
motorlandaki ahmet bey nasıl biriyse motorun hiç bir yeri garantide değil diyor. satarken herşeye garanti veriyor bende anlamadım. orda bir bayan var oranın sahibi onunla bir görüş derim ben.

3000 bakımı için oraya gidicem dediğiniz gibi konuşurum tekar yüz yüze